Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μάριε εγώ είμαι μπενελάκιας και μ'αρέσει.
Πάρε αν σου 'ρχεται καλά την Μ2.
Είναι όπλο δοκιμασμένο και πολυφορεμένο χωρίς προβλήματα.
Αν κάνεις μια γύρα στα βουνό είναι πολύ σπάνιο να μην συναντήσεις μια (τουλάχιστον) Μ2.
Ειδικά γουρουνάδες, βαλτοκυνηγοί είναι στις τοπ πωλήσεις.
Η επιλογή είναι στα χέρια σου και στην καρδία σου.

Ακούω τις γνώμες σας για το β725 hunter premium.
Κάνες 71cm
IMG_0104.png
.my man..well done.

Το ειχα παραγγειλει κι εγω οχι το premium αλλα το απλο hunter δεν το παρελαβα ομως καθοτι επειτα απο πολυ μεγαλη καθυστερηση παραδοσης μου την εδωσε και πηγα στη beretta.Μου αρεσε πολυ σαν οπλο με πολυ ωραιο ζυγισμα και αισθηση στα χερια γενικα οτι προκειται για πολυ γρηγορο οπλο. Ο μηχανισμος ειναι browning και δε χρειαζεται συστασεις η σκανδαλη πολυ βελτιωμενη και μηχανικη και οι καννες του εξαιρετικες. Μια ενσταση υπαρχει για τα τσοκ, οχι οτι εχουν θεμα, αλλα τουφεκανε ανοιχτοτερα απο οτι γραφουν. Αν εβαζα ενα μειον θα ηταν μονο ο επιλογεας που για να αλλαξεις καννη πρεπει να κανεις πολλες κινησεις.

Φιλοι καλησπερΑ. Απο φασισα τελικα να παρω την μ2 με 71 η 66 και με τα υπολοιπα χρηματα να φτιαξω το κοντακι της 390 και να τους παρω απο ενα καλο τσοκ και να μαθω αυτα τα τουφεκια. Σκεφτηκα εψαξα και νομιζω πως η μ2 ειναι αυτο που θελω

Φιλοι καλησπερΑ. Απο φασισα τελικα να παρω την μ2 με 71 η 66 και με τα υπολοιπα χρηματα να φτιαξω το κοντακι της 390 και να τους παρω απο ενα καλο τσοκ και να μαθω αυτα τα τουφεκια. Σκεφτηκα εψαξα και νομιζω πως η μ2 ειναι αυτο που θελω
Μικρή νομίζω η διαφορά φίλε Μάριε, και τα δύο είναι montefeltro το m2 με τα πλαστικά για πιο σκληροτραχηλη χρήση το Colombo πιο κλασσικό με τα ξύλα και φινίρισμα με δύο έσω έξω τσοκ έξτρα , πολύ καλά το σκέφτηκες κοντακι, after market τσόκ και είσαι κομπλέ.

Α και να μην ξεχασω να στειλω την μαυρη σκανδαλη της μ2 για βαψιμο στον σκλαβη!!!! Αμα εμφανισω οπλο που δεν ειναι χρυσοσκανδαλο εδω θα με παρουν με τις πετρες!!!!! " αι τι ειν αυτο βε?!?! Αι βε απου δω σι κουροιδεψαν καρανπινα ειν αυτη??!?" χαχαχα

δημητρη οπως εγραψε ο μανος παραπανω το st σημαινει στα ιταλικα spara tutto δηλαδη οτι ριχνει τα παντα
Χα χα χα!οχι ρε evripidi!
Standar σημαινει!το εψαξα για να ξερω και εγω μιας και εχω το ιδιο!
Υπαρχει και 390 silver mallard εκδοση με χρυσα κτλ!

δημητρη σκεψου οτι τ οπλο ειναι ιταλικο. το standard δεν στεκει. σε αμερικανικα σαιτ δινουν ερμηνειες οπως skeet trap, sporting κ. αλλα. αν τυχαινει να ξερεις ιταλικα μπες σε ιταλικο σαιτ της beretta και θα δεις τι σημαινει. οι ιταλοι παντως δινουν την ερμηνεια που εγραψα. μαλλον κατι θα ξερουν αφου αυτοι την εφτιαξαν και οχι οι αμερικανοι για να στεκει το standard.και οπως λενε οι ιδιοι την ονομασαν st για να τονισουν οτι ριχνει απο ελαφριες εως βαριες γομωσεις. εκτος αν κανουν λαθος. και για τη mallard αν το εψαξες την ονομασαν ετσι για να προσελκυσουν τους αμερικανους παπιοκυνηγους. mallard ειναι ειδος παπιου παρεπιπτοντως και συγκεκριμενα τα πρασινοκεφαλα

Last edited:
δημητρη σκεψου οτι τ οπλο ειναι ιταλικο. το standard δεν στεκει. σε αμερικανικα σαιτ δινουν ερμηνειες οπως skeet trap, sporting κ. αλλα. αν τυχαινει να ξερεις ιταλικα μπες σε ιταλικο σαιτ της beretta και θα δεις τι σημαινει. οι ιταλοι παντως δινουν την ερμηνεια που εγραψα. μαλλον κατι θα ξερουν αφου αυτοι την εφτιαξαν και οχι οι αμερικανοι για να στεκει το standard.και οπως λενε οι ιδιοι την ονομασαν st για να τονισουν οτι ριχνει απο ελαφριες εως βαριες γομωσεις. εκτος αν κανουν λαθος. και για τη mallard αν το εψαξες την ονομασαν ετσι για να προσελκυσουν τους αμερικανους παπιοκυνηγους. mallard ειναι ειδος παπιου παρεπιπτοντως
http://www.brignoliarmi.com/140/hunting-articles-beretta-spare-parts-semiauto-a390-standard
Δες τι γραφει διπλα στην εικονα!
Τιμοκαταλογος ανταλακτικων

Σχετικο ασχετο. Πολλοι δεν γνριζουν το συγκεκριμενο μοντελο. Ειναι λιγο υποτιμημενο μου φαινετ. Δηλαδη και σε αρθρα διαβαζω πχ " η αθανατη σειρα βερεττα α300-α303" πουθενα λογος για 390.

Σχετικο ασχετο. Πολλοι δεν γνριζουν το συγκεκριμενο μοντελο. Ειναι λιγο υποτιμημενο μου φαινετ. Δηλαδη και σε αρθρα διαβαζω πχ " η αθανατη σειρα βερεττα α300-α303" πουθενα λογος για 390.
το ιδιο πραμα ειναι. η 390 ειναι η συνεχεια της 300 οπως η 391 ειναι η συνεχεια της 390

Τι χρόνο παράδοσης σου όρισαν ;
Το ειχα παραγγειλει Μαιο, μου ειπαν αρχικα αρχες ιουνιου μετα τελος Ιουνιου, μετα πηγαμε αρχες ιουλιου, μετα τελος Ιουλιου, μετα αρχες Αυγουστου και μετα μου ειπαν περιπου 15-20 Αυγουστου και οπως καταλαβες δεν αντεξα αλλο πηρα αλλο οπλο ησυχασα και δε το μετανιωσα.

Status
Not open for further replies.
Back