Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Κατα καιρους υπαρχουν παρα πολλες ευκαιριες απο κοσμο που δεν ξερει τι δινει. Βεβαια ολοκληρη την καραμπινα που ειναι ιδια με τη δικια μου την βρηκα στα900 ευρω. Παιζει και να υπαρχει απο τον αντιπροσωπο καθως ειναι νεοτερο μοντελο. Σημερα οσον αφορα τις ευκαιριες βρηκα μπρεντα απολο με 2 καννες στα 600 η 800 σε αριστη κατασταση και μια ερμης 2000 αντιστοιχα

Καλησπέρα, μια ερώτηση ακόμα για το β725, από φυσίγγια τη ποσοστό επιλεκτικότητα έχει, με την έμφραξη υπαρχει πρόβλημα λογο αυλού;

Καλησπερα κι απο μενα. Επιτελους οι φασσες κατεβηκαν παραμονευοντας τα καλαμποκια!!! Σημερα ειδα εναν γνωστο μου γερο κυνηγο ( ο τυπος εχει μεγαλη τρελα) ο οποιος ειχε στα χερια του αυτη τη φορα μια winchester 1911... Με 70 κανη και φουλ σταθερο. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το οπλο? Η μονη πληροφορια που πηρα ηταν οτι δε μπορει να βρει ανταλλακτικα αλλα ειναι πολυ καλη

Καλησπερα κι απο μενα. Επιτελους οι φασσες κατεβηκαν παραμονευοντας τα καλαμποκια!!! Σημερα ειδα εναν γνωστο μου γερο κυνηγο ( ο τυπος εχει μεγαλη τρελα) ο οποιος ειχε στα χερια του αυτη τη φορα μια winchester 1911... Με 70 κανη και φουλ σταθερο. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το οπλο? Η μονη πληροφορια που πηρα ηταν οτι δε μπορει να βρει ανταλλακτικα αλλα ειναι πολυ καλη
πω πω πολύ παλιό όπλο και μπράβο στον άνθρωπο που την συντηρεί .well done.
είχα δεί 1 κάποτε και αν θυμάμαι καλά γεμίζει σπρώχνοντας την κάννη πίσω και μένει το κλείστρο ανοιχτό
σίγουρα δεν θα βρίσκει ανταλλακτικά η κάννη της δε είναι φαρμάκι όπως όλες οι παλιές κάννες :)

Αυτος παιδια κυριολεκτικα δεν ξερει τι κρατα. Μεσα σε μια βδομαδα καποτε τον ειχα δει με 5 διαφορετικα οπλο τα οποια αλλαζει σαν πουκαμισα. Μονο λαμπρο καφε μου ειμαι οτι παει καλα. Τον ειδα με ασσους. Ποιος ξερει τι εκανε παλι...

Αυτος παιδια κυριολεκτικα δεν ξερει τι κρατα. Μεσα σε μια βδομαδα καποτε τον ειχα δει με 5 διαφορετικα οπλο τα οποια αλλαζει σαν πουκαμισα. Μονο λαμπρο καφε μου ειμαι οτι παει καλα. Τον ειδα με ασσους. Ποιος ξερει τι εκανε παλι...
Αυτος καποιον μου θυμιζει,μα ποιον?????.xm..sarcastic.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ίδια με τα Ρίο πικον αλλά χωρίς σκαγια με ψηλό αντιμονιο
Τύπος κάλυκα: BERETTA, διαμέτρημα: cal 12, μήκος: 70 mm, ύψος μετάλλου: 20 mm, χρώμα: σκούρο πράσινο με μπορντώ εκτύπωση (λουλούδι), καψύλιο: 616 FIOCCHI, τύπος πυρίτιδας: PSB2 SPECIAL ESP, βύσμα: GUALANDI,

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει τροπος να παραγγειλω το patternmaster anaconda mid range χωρις τα 55δολλαρια μεταφορικα και τον κινδυνο τελωνειου?το χω βαλει στο ματι αλλα βγαινει διπλασια τιμη με τα μεταφορικα

Δεν γίνεται ;) πάρε από Ελλάδα Ευρώπη carlson h brilley to brownells.co.uk από 100 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά η http://www.pshqeurope.com .
Από Αμερική να ξέρεις δεν πρόκειται να βάλουν μικρότερη απόδειξη για γλιτώσεις τελωνείο . ..αυτά μόνο τα κινεζακια... πάρε το skeet του carlsons οικονομικό και αποδοτικό μέχρι τα 40 άμα είσαι πάνω θα πέσει... και όταν θελήσεις long-range περνεις ένα ποιο σοφιστικέ ακριβό.... για τα brain δεν σου λέω γιατί δεν τα έχω οι φώτο καλές φαίνονται .

Δεν γίνεται ;) πάρε από Ελλάδα Ευρώπη carlson h brilley to brownells.co.uk από 100 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά η http://www.pshqeurope.com .
Από Αμερική να ξέρεις δεν πρόκειται να βάλουν μικρότερη απόδειξη για γλιτώσεις τελωνείο . ..αυτά μόνο τα κινεζακια... πάρε το skeet του carlsons οικονομικό και αποδοτικό μέχρι τα 40 άμα είσαι πάνω θα πέσει... και όταν θελήσεις long-range περνεις ένα ποιο σοφιστικέ ακριβό.... για τα brain δεν σου λέω γιατί δεν τα έχω οι φώτο καλές φαίνονται .
φιλε νικο καλημερα....αγορα carlsons μπορει να κανει και απο το brownells.com στην αμερικη....στελνουν με λιγα μεταφορικα.....το pshq δεν θα το προρτεινα γιατι εχω φαει φολα με παραγγελια που ειχα κανει και δεν ηρθε ποτε

φιλε νικο καλημερα....αγορα carlsons μπορει να κανει και απο το brownells.com στην αμερικη....στελνουν με λιγα μεταφορικα.....το pshq δεν θα το προρτεινα γιατι εχω φαει φολα με παραγγελια που ειχα κανει και δεν ηρθε ποτε
Την πληρωσες ? carlson ας πάρει και από Ελλάδα

Την πληρωσες ? carlson ας πάρει και από Ελλάδα
ευτυχως ειχα paypal και μου εκαναν refund....τα carlsons θα τα πληρωσει χρυσα στην ελλαδα στο airgunshop οτι εχει απομεινει......τσοκακι που κανει 40 ευρω το πουλανε 65 και 70 εδω ελεος....εγω τα carlsons τα εχω απο αμερικη απο brownells

Status
Not open for further replies.
Back