Briley turkey απο εξωτερικο που προτεινετε???
καλο αλλα μονο για αμερικα και καναδα......
εγω προσωπικα briley δεν προτεινω.....καλυτερα να κρατησεις τα μαμα.....Briley turkey απο εξωτερικο που προτεινετε???
Για ποιο λόγο Κώστα για πες μας αν θες.εγω προσωπικα briley δεν προτεινω.....καλυτερα να κρατησεις τα μαμα.....
σε δοκιμες που εκανα με ολα τα aftermarket που ειχα στην διαθεση μου.....carlsons-kicks-patternmaster.....ειχε τις πιο αθλιες κατανομες και με πολλα κενα.....Για ποιο λόγο Κώστα για πες μας αν θες.
Εγώ πάλι σε benelli cal 12 και cal 20 crio plus είδα μεγάλη διαφορά με τα εργοστασιακα τα Briley έδωσαν ποιο ομοιομορφες χωρίς κενά κατανομές το ίδιο και σε beretta mobil, δυστυχώς όμως τότε δεν είχα κάποιο άλλο after market διαφορετικής εταιρείας να κάνω κάποια σύγκριση.σε δοκιμες που εκανα με ολα τα aftermarket που ειχα στην διαθεση μου.....carlsons-kicks-patternmaster.....ειχε τις πιο αθλιες κατανομες και με πολλα κενα.....
Κωστα το briley turkey ειναι με ραβδωσεις και κανει συγκεκριμενη δουλεια,δεν εχει σχεση με τα μαμισια,μιλαμε για super full τσοκ.Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην συσφιξη του???εγω προσωπικα briley δεν προτεινω.....καλυτερα να κρατησεις τα μαμα.....
Τάκη σε αυτή την κατηγορία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και προϊόντα από διάφορες εταιρείες και όσο το ψάχνουμε τόσο μεγαλώνει ο πονοκέφαλος της επιλογής κάποιου συγκεκριμένου λόγω διαφορετικών πατεντων από την κάθε εταιρεία.Κωστα το briley turkey ειναι με ραβδωσεις και κανει συγκεκριμενη δουλεια,δεν εχει σχεση με τα μαμισια,μιλαμε για super full τσοκ.Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην συσφιξη του???
Τάκη κοίταξε και αυτό.Εχεις δικιο Κωνσταντινε,ομως το συγκεκριμενο φιλος που το εχει ειναι πολυ ευχαριστημενος!!!
δείχνουν τι δυνατότητες έχουν.....δεν πιάνονται οι Ιταλοί στο design κάποια στιγμή θα τα βγάλουν στην αγορά
αναμένουμε δεν ξέρουμε τίποτα .xm.Απ οτι ειδα θα βγουν τα εξης μοντελα. Το swan σε cal28, το wolf που δεν ειδα λεπτομερειες κι ενα ακομα που απ οτι καταλαβα θα ειναι... Νεος μαυρος αετος!
Πρεπει να παρουμε και καταληλλα κικκινα ρουχα με αυτι το οπλο. Γοβιτσες κλπ; Ρε τι μας πλασαρουν;
δεν το σχολιαζω καν.μαλλον πιο πολυ για καμμια βραδυνη εξοδο κανουν παρα για καπου αλλου. βρε τρελαθηκαμε τελειως
χαχαχαχαχα αρέσουν σε πολλούς φίλε μου που θέλουν κάτι διαφορετικόδεν το σχολιαζω καν.μαλλον πιο πολυ για καμμια βραδυνη εξοδο κανουν παρα για καπιυ αλλου. βρε τρελαθηκαμε τελειως
αν θελουν κατι διαφορετικο ας παρουν νεροπιστολο πολυχρωμονχαχαχαχαχα αρέσουν σε πολλούς φίλε μου που θέλουν κάτι διαφορετικό