σε πολυ καλη κατασταση το ειχα σφησει την τελευταια φορα που το επιασα στα χερια μου. εξ αλλου θα το ξαναδω πριν το παρω αλλα ο συγκεκριμενος δεν κυνηγαει. πιο πολυ για το σπιτι την εχει.τωρα αν ειναι 1 η 2 δεν θυμαμαιΕυριπο πιο είναι urika 2 η η πρώτη?, για τα κυνήγια σου είναι ιδανικό όπλο πρώτον είναι αερίων, λίγο βάρος παραπάνω καλό και αυτό, διευρυμενος αυλός πλεονεκτήματα, γενικά ρίχνεις πολλές τουφεκιες και αυτό το πακέτο νομίζω είναι εντάξει.
Για μένα είναι από τα ωραιότερα αυτογεμη της μπερεττα παντρεψε την παράδοση της σειράς α300 με το μοντέρνο.
Μια ένσταση έχω μόνο φίλε Ευριπο σε τι κατάσταση είναι όχι γιατί θα πάθει τίποτα beretta είναι, αλλά θα δώσεις όπλο της κουτας.
το βιολι σου εσυ. ΛΥΣΑ ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑφου σας λεω......ειναι ΜΟΥΡΛΑΡΑΣ!!!!!![]()
θα μιλησουμε κι επ αυτου οταν ερθει η ωρα και το τσοκKαι πανω που χαλβαδιαζα να δοκιμασω το Brain![]()
τ οπλο το ξερω απ εξω κι ανακατωτα. εχω κανει αρκετα κυνηγια μ αυτο. δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι
Aν το χεις καψουρευτει να το παρεις, εννοειται μετα απο ελεγχο.Νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρηματα για το οπλο.Υποθετω οτι εχει δουλεψει σε σκοπευτηριο με πολλες ντουφεκιες στο ενεργητικο του,αν διαπιστωσης οτι οντος ειναι ξεκουραστο αξιζει η αγορα του.
Αυτές τις δύο έχω ξεχωρίσει Παύλο από όλες που κυκλοφορούν.Θελω να αγορασω βαλιτσα μεταφορας για καραμπινα με κλειδαρια η συνδυασμο, καθοτι την προοριζω για ταξιδια με αεροπλανο.
Υπαρχει καμμια προταση απο την ελληνικη αγορα η να την ψωνισω στο εξωτερικο?
20ετίας 687;;;;;; ατσάλια που δεν έχουν τα σημερινά ίδιας σειράς,ξύλα ζυγισμένα που δεν υπάρχουν στα σημερινά,βάση σφυρήλατη και τελειωμένη στο χέρι κατά την εφαρμογή της πάνω στο όπλο και όχι CNC όπως τα σημερινά,της ίδιας σειράς λέω πάλι
να το κυνηγήσεις να το χαρείς και όλα φιάχνονται αν πάθει κάτι που δεν παθαίνει
τα ξύλα μπορείς να τα φιάξεις πολύ καλύτερα αφού το αγαπάς
κ υ ν ή γ α τ ο![]()
Κυνηγησε το Beretta σου!!!!!!!
Μη το σκεφτεσαι καθολου!Τιμας το οπλο και τον πατερα σου!
Τα τουφεκια φτιαχτηκαν για χρηση....
Ακόμα ποιο heavy duty η αλουμινίου και αθάνατη.Εχω μια επωνυμη αλουμινιου αχρησιμοποιητη που ειχα αγορασει στις διαστασεις της πρωτης που εβαλες και σκεφτομαι να την δωσω καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Ειναι σαν αυτη εξωτερικα
![]()
αλλα με μορφοποιουμενο εσωτερικο αφρο ο οποιος αγκαλιαζει το οπλο.
![]()
Θελω να αγορασω βαλιτσα μεταφορας για καραμπινα με κλειδαρια η συνδυασμο, καθοτι την προοριζω για ταξιδια με αεροπλανο.
Υπαρχει καμμια προταση απο την ελληνικη αγορα η να την ψωνισω στο εξωτερικο?