Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
καλησπερα τι γνωμη εχεται για το toz 120 12mv-1e ειναι μονοσκανδαλο με τσοκακια 71 ποντους το εχω βρει κοντα στα 500 καινουργιο.xm.
Ξεκιναμε αν σου αρεσει. Στα χρηματα αυτα περιπου 590 αν δεν κανω λαθος δεινει ο Παπαδακης στη Στουρναρη το baikal 27 em 1chok nikel.Αρα αυτο με την μαυρη βαση λιγοτερο κατατι. Σε τοζ εγω εμφανισιακα προτημω το 34er. Το 120 ειναι και αυτο γερο οπλο. Πηγαινε δες τα επωμισετα και οποιο σου κανει και σου αρεσει θα ειναι το καλυτερο;)

καλησπερα τι γνωμη εχεται για το toz 120 12mv-1e ειναι μονοσκανδαλο με τσοκακια 71 ποντους το εχω βρει κοντα στα 500 καινουργιο.xm.
Το είχα δεί και επομισει στον πλαστουργο και μου ειχε αρέσει πολυ, περισσότερο από το 27 αλλά είμαι και γοριλανθροπος. Ποιό χοντροκομενο απο το Baikal αλλά εμενα μου άρεσε περισσότερο.

Νικόλα και εμένα μου αρέσει το 120 αλλα πρώτα πρέπει να το επομίσεις καθώς θυμάμαι που το έψαχνα για τον αδερφό και ήταν αρκετά βαρύ ή τουλάχιστον το ζύγισμα του έδειχνε το βάρος του ..
* απο οτι βλέπω εισαι απο Γιαννενα οπότε μάλλον το ίδιο όπλο λέμε στου ΓΟΡΙΛΑ ..
πάντως μονο καλα πράγματα διάβαζα για εκείνο.. ήταν μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού στα ποιο ευρωπαϊκά πρότυπα .. αυλούς 18,5 κτλ.
αν έβγαζες την μεσαία ρίγα θα ισορροπούσε καλύτερα φαντάζομαι. το κόστος δεν είναι τεράστιο σε οπλουργό της πόλης .;)
βαζω και δύο αρθρα ετσι για μελέτη .
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=4176
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=3483

τα ίδια κι από μένα συμφωνόντας με τους παραπάνω
καλό και ποιοτικό όπλο,λίγο χοντροκομένο και ατσούμπαλο,θα έλεγα,που δεν βολεύει όλους
καλό είναι να το επωμίσεις αρκετές φορές πριν το αγοράσεις επωμίζοντας αν γίνεται και κάτι άλλο κοντινό σε ποιότητα τιμή και μάρκα :)

Νικόλα και εμένα μου αρέσει το 120 αλλα πρώτα πρέπει να το επομίσεις καθώς θυμάμαι που το έψαχνα για τον αδερφό και ήταν αρκετά βαρύ ή τουλάχιστον το ζύγισμα του έδειχνε το βάρος του ..
* απο οτι βλέπω εισαι απο Γιαννενα οπότε μάλλον το ίδιο όπλο λέμε στου ΓΟΡΙΛΑ ..
πάντως μονο καλα πράγματα διάβαζα για εκείνο.. ήταν μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού στα ποιο ευρωπαϊκά πρότυπα .. αυλούς 18,5 κτλ.
αν έβγαζες την μεσαία ρίγα θα ισορροπούσε καλύτερα φαντάζομαι. το κόστος δεν είναι τεράστιο σε οπλουργό της πόλης .;)
βαζω και δύο αρθρα ετσι για μελέτη .
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=4176
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=3483
ευχαριστω πολυ κυριοι για τις συμβουλες σας,κυριε manthoscc ναι για το ιδιο οπλο μιλαμε το εχω πιαση στα χερια μου αρκετες φορες ναι οντως ειναι αρκετα λιγο μπροστοβαρο μιας κ ειμαι λιγο μινιον σαν ανθρωπος,απο οτι το κοιταξα μου φανηκες οτι ειναι ουδετερο δεν εχει ουτε cast on ουτε cast off οπως τα περισωτερα ρωσηκα που εχω δει,μου αρεσε πολυ η σκοπευτηκη ριγα εμπενε ευκολα στο ματι, επισης κ η πιστολε λαβη ειχε καλο πιασημο,μονο η παπια δε μου αρεσε ηταν λιγο χοντρο κομενη.
Ρωτησα κ γνωστο οπλουργο πρωχτες μου ειπε οτι δεν του εχει παει ποτε κανενας για φτιαξημο σε αντηθεση με το baikal το μονοσκανδαλο που διπλοντουφεκαει,του ειπα οτι το θελω για το σκοπευτηριο μιας κ εχω κολησει ασχημα με το αθλημα κ θα ριχνει φισιγγια μιας παρτω μου λεει ρωσηκο ειναι εχει καλα μεταλα κ αντεχει,τα υπολυπα φτιαχνονται,τωρα ειδομεν κυριοι απο τι φενεται κληνω προς να το παρω

Το 120 μονοσκανδαλο με τσοκακια κ το "μαγουλο" στο κοντακι το εχει φιλος μου αρκετα χρονια κ απο οτι μου λεει δεν του εχει βγαλει προβλημα.
Επειδη το εχω πιασει ειναι ενα οπλο που πραγματικα κρυβει το βαρος του σε σχεση με το αντιστοιχο μπαικαλ.
Επισης ανοιγοκλεινει με πολυ μεγαλη ευκολια και χωρις κοπο.
Αν θες να τον ρωτησω κατι αλλο πολυ ευχαριστως..

Το 120 μονοσκανδαλο με τσοκακια κ το "μαγουλο" στο κοντακι το εχει φιλος μου αρκετα χρονια κ απο οτι μου λεει δεν του εχει βγαλει προβλημα.
Επειδη το εχω πιασει ειναι ενα οπλο που πραγματικα κρυβει το βαρος του σε σχεση με το αντιστοιχο μπαικαλ.
Επισης ανοιγοκλεινει με πολυ μεγαλη ευκολια και χωρις κοπο.
Αν θες να τον ρωτησω κατι αλλο πολυ ευχαριστως..

Ναι αυτο μονο που δε θυμαμε αν εχει μαγουλο,τωρα οτι παραπανω μαθουμε καλο ειναι ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων!

φίλος σκέφτεται την αγορά ενός μεταχειρισμένου WINCHESTER MINDNIGHT SELECT GOLD ( ατσάλινο- 66 πόντους)
για κυνήγι Φέρμας και περπάτημα ..
*σαν ζύγισμα , αίσθηση κτλ το ειχε επομισει παλαιότερα και του άρεσε πολύ .
εχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο όπλο ? αντοχή αξιοπιστία κτλ
κατι αλο που θέλει να μάθει ειναι αν οι κάννες ειχαι χρωμιωμένες ή οχι ..
ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.
Back