Και με τουφεκιές φαρμάκι!Αποστολή είναι ωραίο όπλο η Vitoria απλή κατασκευή δοκιμασμένη και αξιόπιστη.. Αν θες ένα όπλο χωρίς πολλά φρού φρού που θα σου κάνει τα χατηρια θα καθαριζεται εύκολα και ότι χρειαστεί ποτέ θα το βρεις παρτο..
Και με τουφεκιές φαρμάκι!Αποστολή είναι ωραίο όπλο η Vitoria απλή κατασκευή δοκιμασμένη και αξιόπιστη.. Αν θες ένα όπλο χωρίς πολλά φρού φρού που θα σου κάνει τα χατηρια θα καθαριζεται εύκολα και ότι χρειαστεί ποτέ θα το βρεις παρτο..
πολυ καλο οπλο και αριστη επιλογη. αντε καλοριζικο και καλοτουφεκοΠολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
το εξέτασε προσεκτικά και μου ειπε τα καλύτερα για το όπλο.
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
Η δουλειά έκλεισε και το όπλο ήρθε στα χέρια μου.
Πάω στο τμήμα να το δηλώσω ......
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Καλορίζικο Κώστα, καλοτούφεκο, με υγεία να το χαίρεσαι, πάντα ζεστές κάννες !!!Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Καλημερα μαγκες μου. Θελω να παρω κινητο. Σκεφτομαι το huawei p9 lite. Εχεις κανεις προσωπικη αποψη? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Κώστα καλοντούφεκο, νά'σαι γερός να το χαρείς. Αριστη επιλογή για περπατητα κυνήγια, η βάση είναι ατσάλινη ή εργκαλ;Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Τώρα και λίγες μέρες έχω πάρει κι εγώ ένα τέτοιο, συγκεκριμένα αυτό, από εδώ:Αν ήθελα κινητό θα έπαιρνα κινεζικο μέσω ίντερνετ...θηρια στην απόδοση...καμερες 13mp..οθόνες...5inch..8πυρηνα....φιλος το πήρε στα 150 ευρώ!κ dual sim!
Με ελληνικό μενού εστάλη απο κίνα...δε θυμάμαι ονομασία....Τώρα και λίγες μέρες έχω πάρει κι εγώ ένα τέτοιο, συγκεκριμένα αυτό, από εδώ:
Xiaomi Redmi 3x 32GB ROM Andoid 6,0
Πρωτύτερα ένας συνάδελφος είχε πάρει το Xiaomi Redmi 3s από Κίνα από το Gearbest, το είδα και μου άρεσε, έψαξα πληροφορίες στο ιντερνετ και "ανακάλυψα" το 3x και μου άρεσε περισσότερο λόγω του πιο τετραγωνισμένου σχήματος (κατά τα άλλα είναι εντελώς ίδια). Αλλά επειδή δεν τα πάω πολύ καλά με τις σύγχρονες τεχνολογίες, προτίμησα να το πάρω από ελληνικό μαγαζί έστω και λίγο ακριβότερα, αλλά με ελληνικό μενού κλπ. και ψάχνοντας το βρήκα στο παραπάνω μαγαζί, γιατί στα περισσότερα είχαν μόνο το 3s και μάλιστα με Android 5 - Miui v7.
Προς το παρόν το μαθαίνω ακόμη, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλό, με φοβερά χαρακτηριστικά, δεν ξέρω βέβαια θα τι βγει στην πορεία ... θα δούμε ...
Μάλιστα από παλιά είχα πάρει 2 κάρτες SIM (twin SIM, για 2 συσκευές) κι επειδή αυτό παίρνει μικρότερες (1 microSIM και 1 nanoSIM), έκοψα τη μια κάρτα στο μέγεθος microSIM σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα στο ιντερνετ, και δουλεύει μια χαρά !!!
![]()
![]()
Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Καλοριζικο κσι κσλοντουφεκο με υγεια !!!Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
free picture upload
photo hosting
how do i print screen