Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τώρα και λίγες μέρες έχω πάρει κι εγώ ένα τέτοιο, συγκεκριμένα αυτό, από εδώ:
Xiaomi Redmi 3x 32GB ROM Andoid 6,0
Πρωτύτερα ένας συνάδελφος είχε πάρει το Xiaomi Redmi 3s από Κίνα από το Gearbest, το είδα και μου άρεσε, έψαξα πληροφορίες στο ιντερνετ και "ανακάλυψα" το 3x και μου άρεσε περισσότερο λόγω του πιο τετραγωνισμένου σχήματος (κατά τα άλλα είναι εντελώς ίδια). Αλλά επειδή δεν τα πάω πολύ καλά με τις σύγχρονες τεχνολογίες, προτίμησα να το πάρω από ελληνικό μαγαζί έστω και λίγο ακριβότερα, αλλά με ελληνικό μενού κλπ. και ψάχνοντας το βρήκα στο παραπάνω μαγαζί, γιατί στα περισσότερα είχαν μόνο το 3s και μάλιστα με Android 5 - Miui v7.
Προς το παρόν το μαθαίνω ακόμη, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλό, με φοβερά χαρακτηριστικά, δεν ξέρω βέβαια θα τι βγει στην πορεία ... θα δούμε ...
Μάλιστα από παλιά είχα πάρει 2 κάρτες SIM (twin SIM, για 2 συσκευές) κι επειδή αυτό παίρνει μικρότερες (1 microSIM και 1 nanoSIM), έκοψα τη μια κάρτα στο μέγεθος microSIM σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα στο ιντερνετ, και δουλεύει μια χαρά !!! :)
Screenshot_2017_03_09_13_15_29_216_com_miui_home.png
Screenshot_2017_03_09_13_15_41_461_com_miui_home.png
Στελιο κτυφοφασοκυνηγος εισαι τελικα ....sarcastic.

Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
το εξέτασε προσεκτικά και μου ειπε τα καλύτερα για το όπλο.
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
Η δουλειά έκλεισε και το όπλο ήρθε στα χέρια μου.
Πάω στο τμήμα να το δηλώσω ......:)
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Πολύ όμορφο όπλο Κωστα ωραία επιλογη,ευχομαι να το χαρείς και να το λιώσεις στις ντουφεκιες....

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές ! Μόλις γύρισα σπίτι.drive car
Πρώτα πέρασα απο το τμήμα. Σε δυο εβδομάδες μου ειπαν οτι θα εναι ετοιμη η ΑΚΚΟ. :)
Μετά πήγα στην τράπεζα και εβαλα τα υπόλοιπα μισά χρήματα στον πωλητή του όπλου. .shake.
Μετα πέρασα απο τον γνωστό μου οπλουργό-οπλοπώλη να του αφήσω το όπλο για ελεγχο, καθαρισμα,λίπανση.
Μόλις το είδε, με ειπε : ΄΄ Το όπλο ειναι αδούλευτο!΄΄ .well done.
Αύριο θα πάω να το πάρω και θα βάλω αορτήρα.
Το δίκανο ειναι :
Verney Carron Sagittaire Bécassier, cal 12, 70 mm, αυλός 18,5, βάση ergal, μήκος κανών 60cm, η κάτω μόνιμα *****, και η πάνω με τσοκάκια Verney Carron *** , ****, *****,
δισκάνδαλο (με την πρώτη να λειτουργεί σαν μονοσκάνδαλο), αυτόματοι εξολκείς, κοντάκι αγγλέ, βάρος ~2.500 κιλά.
Είναι στο site:
http://www.npapadakis.gr/δικανο-αλληλεπιθετo-verney-carron-sagittaire-becassier-αυτοματοι-p-1035.html
Το πήρα 850€ απο Πειραιά,μέσω του car.gr, και ο πωλήτής ήταν άψογος .shake hands. :
Πλήρωσε όλα τα μεταφορικά και μου έστειλε τα 3 τσοκ, το τσοκόκλειδο και μια και μια υφασμάτινη οπλοθήκη που ειχε.
Τα μισά χρήματα τα κατέθεσα μόλις παρέλαβε και συμπλήρωσε τα 3 δελτία αγορας κυν. όπλου και τα μισά μόλις πήρα το όπλο και τα έγγραφα, υπογεγραμμένα στα χέρια μου.
Επειδή στην Ξάνθη δεν έχουμε σκοπευτήριο,θα το δοκιμάσω σε χαρτόνια την ημέρα του Πάσχα! .pop. .pray to God..bbq..hunter.1.shoot.

Τωρα απομένει να πέσει η τιμή στο μπουφάν της Beretta :.my man.
http://estore.beretta.com/en-eu/short-multiclimate-jacket/guf93138/

..... και φύγαμε για περπατητό!.hunter.

Καλημερα μαγκες μου. Θελω να παρω κινητο. Σκεφτομαι το huawei p9 lite. Εχεις κανεις προσωπικη αποψη? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Tο p8 lite ειχα κανει δωρο στο ετερον ημισυ και ηταν πολυ καλο σε ολα, γρηγορο, με πολυ καλη καμερα και δουλευε αψογα. Μια μερα βεβαια της το εκλεψαν και θελει κι αυτη τωρα το p9 lite. Αφου το p8 ηταν αψογο φανταζομαι το 9 θα ναι τελειο!

Καλημερα μαγκες μου. Θελω να παρω κινητο. Σκεφτομαι το huawei p9 lite. Εχεις κανεις προσωπικη αποψη? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οτι να παρης να το παρεις απο καιζερ πσνεπησρημιου. Τουμπανο τα red mi xiomi αλλα απο κινα τα αμοιγουν τελωνειο ηρθε φλεπεις αντιπροσωπεια εδω. Της κορης μου μια φορα της επεσε χαλασε η μιση οθονη. Βγηκε οφ και πηραμε το a5

Πολύ καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω ενα s.pose Verney Carron Becassier, ελαφρύ , δισκάνδαλο , για περπατητό.
Τελικά βρήκα στο Πέραμα, απο αγγελλία. Ενας καλός φίλος , συνκυνηγός απο το Hunterslife, πήγε το ειδε απο κοντα,
Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί αλλιώς εγω δεν θα μπορούσα να ελέγξω το όπλο.
free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Καλοριζικο και καλοτουφεκο το δικανακι σου.
Μπραβο στον συναδερφο που βοηθησε.
Η βοηθεια προς οποιοδήποτε χωρις ανταλλαγματα και χωρις να υπολογιζεις κοπο δειχνει και τον χαρακτηρα του ανθρωπου.
Αξιος και συγχαρητήρια.

free picture upload
photo hosting
how do i print screen
Καλορίζικο και καλοτουφεκο!
Πάρα πολύ καλό!

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές ! Μόλις γύρισα σπίτι.drive car
Πρώτα πέρασα απο το τμήμα. Σε δυο εβδομάδες μου ειπαν οτι θα εναι ετοιμη η ΑΚΚΟ. :)
Μετά πήγα στην τράπεζα και εβαλα τα υπόλοιπα μισά χρήματα στον πωλητή του όπλου. .shake.
Μετα πέρασα απο τον γνωστό μου οπλουργό-οπλοπώλη να του αφήσω το όπλο για ελεγχο, καθαρισμα,λίπανση.
Μόλις το είδε, με ειπε : ΄΄ Το όπλο ειναι αδούλευτο!΄΄ .well done.
Αύριο θα πάω να το πάρω και θα βάλω αορτήρα.
Το δίκανο ειναι :
Verney Carron Sagittaire Bécassier, cal 12, 70 mm, αυλός 18,5, βάση ergal, μήκος κανών 60cm, η κάτω μόνιμα *****, και η πάνω με τσοκάκια Verney Carron *** , ****, *****,
δισκάνδαλο (με την πρώτη να λειτουργεί σαν μονοσκάνδαλο), αυτόματοι εξολκείς, κοντάκι αγγλέ, βάρος ~2.500 κιλά.
Είναι στο site:
http://www.npapadakis.gr/δικανο-αλληλεπιθετo-verney-carron-sagittaire-becassier-αυτοματοι-p-1035.html
Το πήρα 850€ απο Πειραιά,μέσω του car.gr, και ο πωλήτής ήταν άψογος .shake hands. :
Πλήρωσε όλα τα μεταφορικά και μου έστειλε τα 3 τσοκ, το τσοκόκλειδο και μια και μια υφασμάτινη οπλοθήκη που ειχε.
Τα μισά χρήματα τα κατέθεσα μόλις παρέλαβε και συμπλήρωσε τα 3 δελτία αγορας κυν. όπλου και τα μισά μόλις πήρα το όπλο και τα έγγραφα, υπογεγραμμένα στα χέρια μου.
Επειδή στην Ξάνθη δεν έχουμε σκοπευτήριο,θα το δοκιμάσω σε χαρτόνια την ημέρα του Πάσχα! .pop. .pray to God..bbq..hunter.1.shoot.

Τωρα απομένει να πέσει η τιμή στο μπουφάν της Beretta :.my man.
http://estore.beretta.com/en-eu/short-multiclimate-jacket/guf93138/

..... και φύγαμε για περπατητό!.hunter.
Καλοτουφεκο Κωστα και παντα εύστοχο!
Πολυ ωραιο δικαννακι!
Θα το ευχαριστηθεις πιστευω..
Ιδανικο για περηπατητο..
Μην το φουσκωνεις πολλα γραμμαρια, ειναι ελφρυ γαρ.
@kurtzhaar Eχω δει σε πολλα hilux, τετοιους κρικους και δεν παρατηρησα κατι στραβο. Τσέκαρε τη λαμαρινα τι παχος έχει.
Το δικο μας ειχε κατι παρομοια απο τη μαμα του. Πρακτικοτατα.
Βολευει παρα πολυ στο δεσιμο.
Ψαξε παρομοια που να δεχονται και μικρους ιμαντες. Εκτος αν εισαι της παλιας σχολη, θηλια και τραβηγμα;)

Καλοτουφεκο Κωστα και παντα εύστοχο!
Πολυ ωραιο δικαννακι!
Θα το ευχαριστηθεις πιστευω..
Ιδανικο για περηπατητο..
Μην το φουσκωνεις πολλα γραμμαρια, ειναι ελφρυ γαρ.
@kurtzhaar Eχω δει σε πολλα hilux, τετοιους κρικους και δεν παρατηρησα κατι στραβο. Τσέκαρε τη λαμαρινα τι παχος έχει.
Το δικο μας ειχε κατι παρομοια απο τη μαμα του. Πρακτικοτατα.
Βολευει παρα πολυ στο δεσιμο.
Ψαξε παρομοια που να δεχονται και μικρους ιμαντες. Εκτος αν εισαι της παλιας σχολη, θηλια και τραβηγμα;)
Αμα ητανε hilux δεν θα ρωτουσα :)
Μιτσουμπα ειναι και η λαμαρινες τους ειναι σαν φυλλο
Παντα θηλια και δεσιμο:)
Τα πιο παλια αγροτικα απο το 7 και πριν η μιτσουμπες ειχαν τους γαντζους απ την μανα πανω στην καροτσα
Μετα πηγαν να κανουν μοντερνα σχεδια τρομαρα τους
:)

Αμα ητανε hilux δεν θα ρωτουσα :)
Μιτσουμπα ειναι και η λαμαρινες τους ειναι σαν φυλλο
Παντα θηλια και δεσιμο:)
Τα πιο παλια αγροτικα απο το 7 και πριν η μιτσουμπες ειχαν τους γαντζους απ την μανα πανω στην καροτσα
Μετα πηγαν να κανουν μοντερνα σχεδια τρομαρα τους
:)
Δεν εχω αποψη Χρυσανθε. Μην σε παρω στο λαιμο μου. Θα κοιταξω να μαθω και θα σου πω.
Σαν τη θυλια δεν εχει! Παλιακά!

Αν ήθελα κινητό θα έπαιρνα κινεζικο μέσω ίντερνετ...θηρια στην απόδοση...καμερες 13mp..οθόνες...5inch..8πυρηνα....φιλος το πήρε στα 150 ευρώ!κ dual sim!
Αυτό που έχω τώρα είναι ένα Lenovo το οποίο το έφερα από Κίνα. Δεν είχα θέμα απλά μου έσπασε.
Δες τα καινουρια TP Link που κυκλοφορουν
Τα είδα Βίκτορα. Αυτό που με χαλάει είναι ότι σε όλες τις κριτικές τους λένε ότι έχει χαμηλή ένταση στη μουσική και μέτριες φωτογραφίες.
Τώρα και λίγες μέρες έχω πάρει κι εγώ ένα τέτοιο, συγκεκριμένα αυτό, από εδώ:
Xiaomi Redmi 3x 32GB ROM Andoid 6,0
Πρωτύτερα ένας συνάδελφος είχε πάρει το Xiaomi Redmi 3s από Κίνα από το Gearbest, το είδα και μου άρεσε, έψαξα πληροφορίες στο ιντερνετ και "ανακάλυψα" το 3x και μου άρεσε περισσότερο λόγω του πιο τετραγωνισμένου σχήματος (κατά τα άλλα είναι εντελώς ίδια). Αλλά επειδή δεν τα πάω πολύ καλά με τις σύγχρονες τεχνολογίες, προτίμησα να το πάρω από ελληνικό μαγαζί έστω και λίγο ακριβότερα, αλλά με ελληνικό μενού κλπ. και ψάχνοντας το βρήκα στο παραπάνω μαγαζί, γιατί στα περισσότερα είχαν μόνο το 3s και μάλιστα με Android 5 - Miui v7.
Προς το παρόν το μαθαίνω ακόμη, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλό, με φοβερά χαρακτηριστικά, δεν ξέρω βέβαια θα τι βγει στην πορεία ... θα δούμε ...
Μάλιστα από παλιά είχα πάρει 2 κάρτες SIM (twin SIM, για 2 συσκευές) κι επειδή αυτό παίρνει μικρότερες (1 microSIM και 1 nanoSIM), έκοψα τη μια κάρτα στο μέγεθος microSIM σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα στο ιντερνετ, και δουλεύει μια χαρά !!! :)
Screenshot_2017_03_09_13_15_29_216_com_miui_home.png
Screenshot_2017_03_09_13_15_41_461_com_miui_home.png
Καλό φαίνεται, θα το κοιτάξω!
Tο p8 lite ειχα κανει δωρο στο ετερον ημισυ και ηταν πολυ καλο σε ολα, γρηγορο, με πολυ καλη καμερα και δουλευε αψογα. Μια μερα βεβαια της το εκλεψαν και θελει κι αυτη τωρα το p9 lite. Αφου το p8 ηταν αψογο φανταζομαι το 9 θα ναι τελειο!
Το Ρ8 Lite έχω κάνει και εγώ δώρο στη γυναίκα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη για αυτό έχω βάλει στο μάτι το Ρ9.
Οτι να παρης να το παρεις απο καιζερ πσνεπησρημιου. Τουμπανο τα red mi xiomi αλλα απο κινα τα αμοιγουν τελωνειο ηρθε φλεπεις αντιπροσωπεια εδω. Της κορης μου μια φορα της επεσε χαλασε η μιση οθονη. Βγηκε οφ και πηραμε το a5
Το ξέρω το μαγαζί στη πανεπιστημίου και θα το έχω υπόψη. Σε samsung δεν πάω...την σιχαίνομαι σαν εταιρεία στα κινητά της!

Παλικάρια σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!

Status
Not open for further replies.
Back