Φιλμ; ; έχουν γραμμές στην φωτογραφίαΑν βλέπω καλά, τα ξύλα... δεν είναι ξύλα!
Κατά τα άλλα όπλα για μια ζωή
Φιλμ; ; έχουν γραμμές στην φωτογραφίαΑν βλέπω καλά, τα ξύλα... δεν είναι ξύλα!
Κατά τα άλλα όπλα για μια ζωή
Αυτό είχα δει στην σουπριμ μπεκάτσια.Προχθες επιασα μια beccaccia πειρε ενας γειτονας μου ,χρονια περδικας την πειρε αποκλειστικα για το χαμηλο βαρος μια και ολα αυτα τα χρονια κυνυγαει μια breda alter luso
Η beccaccia του φαινεται αερας τωρα αλλα μου λεει στο πεδιο θα φανει
Εμμενα σαν οπλο μου αρεσε πολυ σαν ομορφια με τα ξυλα να φαινονται εντονα τα νερα αλλα σαν ποιοτητα καπως δε μου εκατσε σκεφτικα αν εισαι μη επιφυλακτικος με τα πυκνα στις μπεκατσες το οπλο μου δινει την εντιπωση θα δειξει πολυ γρηγορα σημαδια φθορας
Τα υπολοιπα ωραια λαβη οχι πολυ κλειστο πιστολε σε μεγεθος ικανοποιοτικο ακομη κ σε ποιο μεγαλες παλαμες
Πολυ γρηγορο σε επωμηση λες και ειναι 20αρι 28αρι για εναν που εχει μαθει με ποιο βαρια οπλα κ μπροστοβαρα θελει αρκετο φρενο στην επωμηση γιατι το κοβω να βγαινει καποιος πολυ ψηλα απο το στοχο η πολυ μπροστα
Η παπια λεπτη την χουφτονα πολυ καλα ακομη και εγω που εχω μικρες παλαμες
Τωρα βλητικα δεν το εριξα να εχω εικονα
παντος ο γειτονας με ανχωσε λιγο μιας και μου ειπε οτι ριχνει biturbo τωρα στην beccaccia δε ξερω πως θα ειναι απο λακτισμα κ ανακρουση με τετειο φυσιγγια
Πρωσοπικα αυτη θα επερνα αν ηθελα φλατ ριγα κ για τετεια κυνηγια απλη και απεριτηΑυτό είχα δει στην σουπριμ μπεκάτσια.
Αυτή περνει και κάννη κριό.
Αλλά η ντουκα είναι οπλαρα
Γκανιαξαμε να σου λέμε "Πάρε την beccaccia"!!Αυτό είχα δει στην σουπριμ μπεκάτσια.
Αυτή περνει και κάννη κριό.
Αλλά η ντουκα είναι οπλαρα
Το ντουκα είναι και όμορφο είναι το ίδιο με αυτό αλλά έχει πατινα και ξύλα ομορφότεραΠρωσοπικα αυτη θα επερνα αν ηθελα φλατ ριγα κ για τετεια κυνηγια απλη και απεριτη
https://benelli.it/el/arma/montefeltro-wood
Και το ντουκα;;;; έτσι είναι;
ναι η duca με φιλμ ειναιΚαι το ντουκα;;;; έτσι είναι;
Wood fx αυτό σημαίνει;ναι η duca με φιλμ ειναι
αυτη που εβαλα η απλη ειναι με σκετο ξυλο
Δυστυχώς ναι, μέχρι πρότινος η Ducca διέφερε από την απλή στα 'σκαλίσματα' και στην υψηλότερη κατηγορία ξύλωνΚαι το ντουκα;;;; έτσι είναι;
ΝαιWood fx αυτό σημαίνει;
Δηλαδή δεν είναι ξύλο;;; η είναι μόνο τα νερά ζωγραφια;;Δυστυχώς ναι, μέχρι πρότινος η Ducca διέφερε από την απλή στα 'σκαλίσματα' και στην υψηλότερη κατηγορία ξύλων
Ναι
ξυλο ειναι απλα δεν ειναι αυτα νερα που βλεπεις ειναι φιλμ που περνανε να διχνει οτι εχει εντυποσιακα νεραΔηλαδή δεν είναι ξύλο;;; η είναι μόνο τα νερά ζωγραφια;;
Δεν το ξέρω, το πιθανότερο πλαστικόΔηλαδή δεν είναι ξύλο;;; η είναι μόνο τα νερά ζωγραφια;;
Duca Duca Duca Ducahttps://benelli.it/el/arma/montefeltro-beccaccia
Με δυνατότητα και crio κάννης με αλλαγή παπιά..
https://benelli.it/el/arma/duca-di-montefeltro
Η την ερωμένη στιβαρή και όμορφη στα 3.170γρ 66αρα η 71εκ 3.220γρ
Γνώμες
Τα νερά του ξύλου τονίζονται με λέιζερ έτσι γράφει.ξυλο ειναι απλα δεν ειναι αυτα νερα που βλεπεις ειναι φιλμ που περνανε να διχνει οτι εχει εντυποσιακα νερα