Σκέφτομαι να αγοράσω...

Όταν της δείς και της 2 λυμένες τότε θα καταλάβεις ποια θα προτιμήσεις.
Επειδή δυστυχώς εδώ στο νησί δεν έχει μείνει ούτε ένα κατάστημα με κυνηγετικά είδη . Και έτσι δεν έχω την δυνατότητα να τα δω από κοντά τα όπλα για αυτό ρωτάω πληροφορίες

Επειδή δυστυχώς εδώ στο νησί δεν έχει μείνει ούτε ένα κατάστημα με κυνηγετικά είδη . Και έτσι δεν έχω την δυνατότητα να τα δω από κοντά τα όπλα για αυτό ρωτάω πληροφορίες
Η Ultima είναι μια 391 σε λειτουργία με το πιστόνι της α400 με 18,4 αυλό και η lite είναι με περιστροφική κεφαλή στο κλείστρο και το ελατήριο επανένταξης μπροστά με 18,6 αυλο. και τα 2 όπλα πολύ καλά.

Οταν ήμουν καθηγητής στην Νάξο το σχολικό έτος 2004-2005. Θυμάμαι ότι υπήρχαν 2 καταστήματα με κυνηγετικά είδη. Εκλεισαν και τα δύο?

Πάρε λοιπόν την "τουρμπατη" να ξεμπερδεψεις...

Οταν ήμουν καθηγητής στην Νάξο το σχολικό έτος 2004-2005. Θυμάμαι ότι υπήρχαν 2 καταστήματα με κυνηγετικά είδη. Εκλεισαν και τα δύο?
Καθηγητής το 2004-2005 ; Ίσως έχω υπάρξει μαθητής σας . Σε ποιο σχολείο ήσασταν ;
Όσον αφορά τα καταστήματα ναι έχουν κλείσει και τα δύο .

Καθηγητής το 2004-2005 ; Ίσως έχω υπάρξει μαθητής σας . Σε ποιο σχολείο ήσασταν ;
Όσον αφορά τα καταστήματα ναι έχουν κλείσει και τα δύο .
Ημουν στο ΕΠΑΛ Νάξου στο Φιλώτι και στο 2o Γυμνάσιο Νάξου στην Χώρα.

Προχθες επιασα μια beccaccia πειρε ενας γειτονας μου ,χρονια περδικας την πειρε αποκλειστικα για το χαμηλο βαρος μια και ολα αυτα τα χρονια κυνυγαει μια breda alter luso
Η beccaccia του φαινεται αερας τωρα αλλα μου λεει στο πεδιο θα φανει
Εμμενα σαν οπλο μου αρεσε πολυ σαν ομορφια με τα ξυλα να φαινονται εντονα τα νερα αλλα σαν ποιοτητα καπως δε μου εκατσε σκεφτικα αν εισαι μη επιφυλακτικος με τα πυκνα στις μπεκατσες το οπλο μου δινει την εντιπωση θα δειξει πολυ γρηγορα σημαδια φθορας
Τα υπολοιπα ωραια λαβη οχι πολυ κλειστο πιστολε σε μεγεθος ικανοποιοτικο ακομη κ σε ποιο μεγαλες παλαμες
Πολυ γρηγορο σε επωμηση λες και ειναι 20αρι 28αρι για εναν που εχει μαθει με ποιο βαρια οπλα κ μπροστοβαρα θελει αρκετο φρενο στην επωμηση γιατι το κοβω να βγαινει καποιος πολυ ψηλα απο το στοχο η πολυ μπροστα
Η παπια λεπτη την χουφτονα πολυ καλα ακομη και εγω που εχω μικρες παλαμες
Τωρα βλητικα δεν το εριξα να εχω εικονα
παντος ο γειτονας με ανχωσε λιγο μιας και μου ειπε οτι ριχνει biturbo τωρα στην beccaccia δε ξερω πως θα ειναι απο λακτισμα κ ανακρουση με τετειο φυσιγγια
Δεν του έχουν φυγεί τα σφραγίσματα ακόμη με τα biturbo στην beccaccia

Αυτή η αριγωτη affinity πολλή μου αρέσει....... ανάμεσα σε αυτή και τη becaccia, η αλήθεια είναι που θα δυσκολευομουν πια να διαλέξω......

Έχω αλλάξει μερικά όπλα......για κάποια δεν το έχω μετανιώσει αλλά για 2-3 το έχω μετανιώσει.....ένα από αυτά είναι η franchi fast pro.....μου χάρισε κάποια φανταστικά μπεκάτσοκυνηγια, όπλο που δε με κουρασε όσες ώρες και να περπάτησα και τουφεκιές σούπερ....... κανονικά θα θέλω ξυλιά στο κεφάλι άμα δώσω το falconet που έχω τώρα.....🥹🥹🥹🫣🫣🫣😁😁😁

Έχω αλλάξει μερικά όπλα......για κάποια δεν το έχω μετανιώσει αλλά για 2-3 το έχω μετανιώσει.....ένα από αυτά είναι η franchi fast pro.....μου χάρισε κάποια φανταστικά μπεκάτσοκυνηγια, όπλο που δε με κουρασε όσες ώρες και να περπάτησα και τουφεκιές σούπερ....... κανονικά θα θέλω ξυλιά στο κεφάλι άμα δώσω το falconet που έχω τώρα.....🥹🥹🥹🫣🫣🫣😁😁😁
Κανονικά θες ξύλο 😁

Πολύ εξερετικο όπλο ντουφεκες με δύναμη αξιόπιστο αλλά τα ξύλα που είχε ήταν για τον π@@@@@@@

Back