Και όχι μόνο τα ξύλα ,σε μια σεζόν έκοψε 3 επικρουστηρες και το βαρελάκι που περνάνε μέσα .Πολύ εξερετικο όπλο ντουφεκες με δύναμη αξιόπιστο αλλά τα ξύλα που είχε ήταν για τον π@@@@@@@
Και όχι μόνο τα ξύλα ,σε μια σεζόν έκοψε 3 επικρουστηρες και το βαρελάκι που περνάνε μέσα .Πολύ εξερετικο όπλο ντουφεκες με δύναμη αξιόπιστο αλλά τα ξύλα που είχε ήταν για τον π@@@@@@@
Άντε και το πήρε κάποιος...
Μεγάλη καψούρα...το είχα δει μια φορά που το είχε ένας μπάρμπας στα τρυγόνια στα λεγραινα, το επωμισα και το ερωτεύτηκα πανάλαφρο και πανέμορφο, φυσικά δεν είναι για πολλά γραμμάρια...αλλά για τρυγόνια και τσίχλες είναι ιδανικό
Αρκετά μέρη μπορούν να επισκευασθούν ή να κατασκευασθούν. Τα ανταλλακτικά ακόμα και σε καινούργια όπλα έχουν πολλές φορές μεγάλη αναμονή με εξαίρεση κάποιες εταιρίες που κρατάνε στοκ. Προσωπικά είμαι υπέρ των παλιών όπλων να είναι σε καλή κατάσταση.Άντε και το πήρε κάποιος...
Αν χρειαστεί ανταλλακτικό,δεν υπάρχει τίποτα...
Τόσα όπλα που έχουμε μαζέψει πρώτα θα πάμε εμείς και μετά αυτά .Άντε και το πήρε κάποιος...
Αν χρειαστεί ανταλλακτικό,δεν υπάρχει τίποτα...
ο θειος μου εχει την m3k και παει τρενο ,απροβληματιστη και καλες τουφεκιες,της εχω κανει ενα τεστακι.Με εχει πιάσει η μαλακία για καινουριο παιχνιδι και για ενα 2ο οπλο..
εχει κανείς αποψη;
https://www.ehunter.gr/karampina-beretta-stoeger-m3000-synthetic-p-5132.html
Και μετά λες για μπενελι εδώ λες να πάρει τουρκικοο
ο θειος μου εχει την m3k και παει τρενο ,απροβληματιστη και καλες τουφεκιες,της εχω κανει ενα τεστακι.
Ωραία τα παλιά όπλα, συμφωνώ,όμως αν χρειαστεί μια γλώσσα το perfex δε νομίζω να βρεις κάποιον να σου κατασκευάσει καινούργια..Τόσα όπλα που έχουμε μαζέψει πρώτα θα πάμε εμείς και μετά αυτά .
Μόνο σε κατασκευή δεν υπάρχει άλλη λύση παπάδες κάνουν τώρα
Είμαι και εγώ λάτρης των παλιών μοντέλων όπλων,όμως σε μάρκες που όντως μπορεί να βρει κανείς στοκ ανταλλακτικών,όπως τα παλιά μοντέλα beretta A300-302 που έχουν παραχθεί και πουληθεί τόσα πολλά,που βρίσκεις ακόμη και σήμερα με λίγο ψαξιμο κάποια ανταλλακτικά αν χρειαστείς κάτι...Αρκετά μέρη μπορούν να επισκευασθούν ή να κατασκευασθούν. Τα ανταλλακτικά ακόμα και σε καινούργια όπλα έχουν πολλές φορές μεγάλη αναμονή με εξαίρεση κάποιες εταιρίες που κρατάνε στοκ. Προσωπικά είμαι υπέρ των παλιών όπλων να είναι σε καλή κατάσταση.
Σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι. Ούτε baikal δεν αγοράζεις στην τιμή αυτή. Εγώ από τα τουρκικά γλυκόκοιτάζω τα aselkon . Αν ισχύουν αυτά που διαφημίζουν θα είναι τέλεια. Αλλά λόγο αμφιβολιών ως προς την ποιότητα , την αξιοπιστία καθώς και το πιο σημαντικό την ασφάλεια θα προτιμούσα ένα Baikal.Με εχει πιάσει η μαλακία για καινουριο παιχνιδι και για ενα 2ο οπλο..
εχει κανείς αποψη;
Όπως το είπες για 2 κουτιά φυσίγγια το χρόνοΩραία τα παλιά όπλα, συμφωνώ,όμως αν χρειαστεί μια γλώσσα το perfex δε νομίζω να βρεις κάποιον να σου κατασκευάσει καινούργια..
Επίσης έναν αναστολέα που γενικά σε κάποια όπλα είναι ευαίσθητοι και βγάζουν θέματα,δε νομίζω να σου κατασκευάσει κάνεις καινούργιο...
Να μου πεις πως σου αρέσει σαν σπάνιο όπλο,μαζί σου,θα το έπαιρνα μόνο για συλλογή η και για πολύ λίγα φυσίγγια το χρόνο....
Την έχει ένας γνωστός μου στιβαρή κατασκευή και καλές τουφεκιεςΜε εχει πιάσει η μαλακία για καινουριο παιχνιδι και για ενα 2ο οπλο..
εχει κανείς αποψη;
Το ερώτημα είναι αν πάει σε τουρκικό γιατί να μην δώσει 100-200 ευρώ παραπάνω να πάρει μια aselkon που έχει 5τσοκ και φλάντζες αλλαγής κλίσεων και 5 χρόνια εγγύηση;Την έχει ένας γνωστός μου στιβαρή κατασκευή και καλές τουφεκιες
Μόνο θέμα στην αρχή του έκανε κάτι εμπλοκές με 31 γρ γιουρομιξ επιτόπου αλλάζαμε σε δουβρη 32 και δούλευε νερό
Μόλις έστρωσε έριχνε κανονικά τα πάντα
Stoeger εχει ενας φιλος 4-5 χρονια.Πολυ καλο!Καλη ντουφεκια,και γενικα δεν εχει κανενα παραπονο.Περα απο καποιες εμπλοκες με συγκεκριμενα μονο φυσιγγια(28αρια Κενταυρος και 30αρια Ναβαρο),οτι αλλο εχει ριξει κανενα προβλημα!Με εχει πιάσει η μαλακία για καινουριο παιχνιδι και για ενα 2ο οπλο..
εχει κανείς αποψη;
Θέλει ένα κουτάκι στην αρχή 34 γρ για να στρώσει.Την έχει ένας γνωστός μου στιβαρή κατασκευή και καλές τουφεκιες
Μόνο θέμα στην αρχή του έκανε κάτι εμπλοκές με 31 γρ γιουρομιξ επιτόπου αλλάζαμε σε δουβρη 32 και δούλευε νερό
Μόλις έστρωσε έριχνε κανονικά τα πάντα
Εγώ φέτος αγόρασα και κυνηγάω με μια aselkon redstone,μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος,δεν έχει κάνει κιχ...Σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι. Ούτε baikal δεν αγοράζεις στην τιμή αυτή. Εγώ από τα τουρκικά γλυκόκοιτάζω τα aselkon . Αν ισχύουν αυτά που διαφημίζουν θα είναι τέλεια. Αλλά λόγο αμφιβολιών ως προς την ποιότητα , την αξιοπιστία καθώς και το πιο σημαντικό την ασφάλεια θα προτιμούσα ένα Baikal.
5 τσοκ τύπου crio plus,κλείστρο τύπου benelli αντικλικ...Το ερώτημα είναι αν πάει σε τουρκικό γιατί να μην δώσει 100-200 ευρώ παραπάνω να πάρει μια aselkon που έχει 5τσοκ και φλάντζες αλλαγής κλίσεων και 5 χρόνια εγγύηση;
Πάρε ένα μπελμοντε ένα μοντελφεδρο ένα ουντλαντερ κάτω του 1000ρικουΜε εχει πιάσει η μαλακία για καινουριο παιχνιδι και για ενα 2ο οπλο..
εχει κανείς αποψη;