Σκέφτομαι να αγοράσω...

.

Τα νερά του ξύλου τονίζονται με λέιζερ έτσι γράφει
Μακάρι, έτσι είναι αποδεκτό για μένα

Πάντως δεν λέει κάτι για φιλμ .
Επειδή υπάρχουν βινυλικά δάπεδα σε απομίμηση ξύλου που λέγονται Wood FX πίστευα ότι είναι φιλμ.
Mea culpa

Ναι το ρώτησα θα δούμε
Ειναι ωραιο οπλακι το μονο του μειονεκτημα ειναι το κλωτσημα για μενα...και αν καποιος κανει νευρικες επωμισεις λογω του χαμηλου της βαρους μπορει να του φευγει λιγο αλλα πιστευω αυτο το ρεγουλαρεις...

Από εμπειρία που έχω με την beccaccia από την πρώτη γενιά, με το που βγήκε μου την έκανε δώρο ο πατέρας μου, έχω να παραθέσω τα εξής. Από 24γρ μέχρι και 30γρ ρίχνεις όσα θες ασταμάτητα, κλωτσαει σαν ένα δίκανο. Αν ρίξεις 2 κουτιά 32-33γρ στην τσίχλα για παράδειγμα σε 1-2 ώρες δεν θα νιώθεις και πολύ άνετα μετά. Αλλά αν είναι λίγα τα βαριά φυσίγγια δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα. Για γομωσεις άνω των 36 το θεωρώ απαγορευτικό, για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον.
Κατά τα άλλα σαν όπλο είναι κορυφή ειδικά για μπεκάτσα, ορτύκι και οτιδήποτε κυνήγι έχει να κάνει με δύσκολους τόπους και πολύ περπάτημα. Εχει φάει πολύ ξύλο και νερό και δεν καταλαβαίνει τπτ.

Ανάμεσα στις a300 ultima & a400 lite ποια θα προτιμούσατε και γιατί ;
Καταρχήν είναι 2 διαφορετικά όπλα τόσο σε λειτουργία αλλά και σε χαρακτηριστικά το ένα με κλασικο αυλο το άλλο διευρυμένο
Ενα με υπερυψωμένη ριγα το αλλο με φλατ
Προσωπικά θα επελεγα την lite

Back