Έφτιαξες τέτοια μοντα;Θέλω να δοκιμάσω και την 302 με τό ρυθμιζόμενο κοντάκι!
Έφτιαξες τέτοια μοντα;Θέλω να δοκιμάσω και την 302 με τό ρυθμιζόμενο κοντάκι!
Ηλία τελικά τι κάνουμε αύριο θα πάμε; Θα είναι ανοιχτά;Έφτιαξες τέτοια μοντα;
Ηλία γράψε λάθος. Μπερδεύτηκα.Ηλία τελικά τι κάνουμε αύριο θα πάμε; Θα είναι ανοιχτά;
Έβαλα καινούργια φούστα στη γριούλα μέικ απ' στα ξύλα μπορεί να μακιγιαρω και τα σίδερα και θα την βγάζω τσαρκα 3 φορές την εβδομάδα!Έφτιαξες τέτοια μοντα;
Γεια σου Τάκη ΖιγκολόΈβαλα καινούργια φούστα στη γριούλα μέικ απ' στα ξύλα μπορεί να μακιγιαρω και τα σίδερα και θα την βγάζω τσαρκα 3 φορές την εβδομάδα!
Έλα ρε dim ο καιρός ζεσταίνει μήπως πρέπει να δροσιστούμε με τίποτα μπυρονια?Γεια σου Τάκη Ζιγκολό
άσε ρε τα μπυρόνια και να είσαι αύριο στο πεδίο ,Έλα ρε dim ο καιρός ζεσταίνει μήπως πρέπει να δροσιστούμε με τίποτα μπυρονια?
Αύριο ώρα 11 έντεκα στο πεδίοάσε ρε τα μπυρόνια και να είσαι αύριο στο πεδίο ,
άντε γιατί γίναμε όλοι " λουλού του καναπέ " τόσες μέρες μέσα...................
Γιώργο άμα έχεις θέληση όλα γινονται!!!ρε σεις , δεν γίνεται να είμαι και Σχιστό και Ασπρόπυργο ταυτόχρονα......................
Μην το λές..Κάνεις κάτι αίσχη εσύ...που κ που.....ρε σεις , δεν γίνεται να είμαι και Σχιστό και Ασπρόπυργο ταυτόχρονα......................
Καλά... ελάτε τότε στον Ασπρόπυργο.ρε σεις , δεν γίνεται να είμαι και Σχιστό και Ασπρόπυργο ταυτόχρονα......................
Ενημερώστε πάντως μήπως καταλαθος περνάω από κει και τα πούμε!
Καφεδάκι στον Ασπρόπυργο με ωραίο καιρό!Ενημερώστε πάντως μήπως καταλαθος περνάω από κει και τα πούμε!
Κάποιοι δουλεύουν με ωραίο καιρό..... και ζηλεύουν κιόλας!!!!!!!!!!!Καφεδάκι στον Ασπρόπυργο με ωραίο καιρό!