Σκοπευτήριο Ασπροπύργου - Σκοπευτικός όμιλος ΑΨΙΔΑ

και θα συμφωνησω απολυτα οταν λεει ο βικτωρας οτι στην ελλαδαρα ο νομος ειναι ασαφης. σε μια παλια συζητηση με τον αρη ο οποιος μου ειχε ζητησει να ψαξω για νομο που ν αναφερει οτι το δελτιο σκοπευτη ειναι υποχρεωτικο οσο κι αν εψαξα ολους τους νομους για τα σκοπευτηρια και το κυνηγι δεν βρηκα τιποτα συγκεκριμενο. αντε ομως αν μπλεξεις ν αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. ουτε μεσα στους κανονισμους της σκοε υπαρχει κατι σαφες. εννοειται βεβαια οτι συμφωνω και με το παραπανω με τον συναδελφο atomic yeti για τα φραγκα

Αυτό θεωρώ και εγώ. Άδεια σκοπευτή== αγώνες. Ενώ άδεια κατοχής για σκοποβολή== χόμπι. Ουσιαστικά για τα ελληνικά δρώμενα άδεια κατοχής== άδεια θήρας εντός της κυνηγετικής περιόδου + σκοπευτήριο. Οκ Ευριπίδη , κατάλαβα τι εννοείς, απλά το να κατέχεις όπλα στην Ελλάδα σου επιτρέπει οτι μπορείς και να τα μεταφέρεις στον τελικό προορισμό με συγκεκριμένο τρόπο. Επιμένω, θέλουν τα έξτρα 60€, οκ, κανένα πρόβλημα.
η οπλοκατοχη στην ελλαδα ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο απο μονο του.ζωντας σε μια οπλοφοβικη κοινωνια αποξενωμενη απο την υπαιθρο βρεθηκαμε ξαφνικα οσοι μας αρεσουν τα οπλα να ειμαστε δολοφονοι και τρομοκρατες. ας θυμηθουμε παλιοτερες εικονες με τους παππουδες με κρεμασμενα τα οπλα στη πλατη η με τα φορτηγα που μαζευαν τους κυνηγους απο το κεντρο της πολης για να τους πανε στον κυνηγοτοπο και θα δουμε την μεγαλη αλλαγη που εχει συντελεστει στις μερες μας .δυστυχως φιλε μου εμεις πληρωνουμε το φοβο των αλλων για τα οπλα

ακριβώς Ευριπιδη δε υπάρχει κάτι σαφές κ ο καθένας μπορεί να τα παρουσιάσει όπως θέλει κ βρίσκονται στη μέση που θέλουν να κάνουν το χόμπι τους κ τι διασκέδαση τους,πιστεύω ότι από τι μια θέλουν να μαζέψουν χρήματα οι συλλογοι κ ομοσπονδία για να φαίνεται ότι έχουν κόσμο κ είναι καλυμενοι σε οτιδιποτε συμβεί κ από την άλλη απωθούν κ τον κόσμο που θέλει να πάει να διασκεδάσει κ να εξασκείτε περιστασιακα

Εγώ ήδη έχω προχωρήσει την διαδικασία έκδοσης δελτίου σκοπευτή.
Με όποιον έχω μιλήσει μου λέει να το κάνω άμεσα διότι τα πράγματα έχουν αγριέψει.
Το πιο πιθανό να μην μου κάνουν ποτέ τον έλεγχο αλλά δεν αξίζει το ρίσκο για 70 - 80 Ευρώ.

Το μόνο σαφές είναι οτι πρέπει να πληρώσεις για τις ασάφειες του νόμου. Η οπλοκατοχή έχει υλοποιηθεί με επιτυχία σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να χαθούν οι ασάφειες. Και από αυτές τις ασάφειες ζει πολύς "καλοντυμένος" κόσμος.

Αυτό για τον φόβο που λες είναι σχετικό, για όλα υπάρχει φόβος. Και για τις ιδιωτικές τραπεζικές επιταγές υπάρχει φόβος, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να τις χρησιμοποιεί. Και υπάρχουν πολλές πλαστές / ακάλυπτες οι οποίες έχουν καταστρέψει πολλούς (μπορεί απο νόμιμος να βρεθείς υπόδικος επειδή υπέγραψες την πίσω όψη απο ένα κωλόχαρτο). Τα όπλα είναι τα ποιο απλά εργαλεία που έχουμε σήμερα, έχουν φυσική υπόσταση και συγκεκριμένη χρήση, δεν μεταβιβάζονται και αποτελούν προσωπική ευθύνη. Μάλιστα τα τυφέκια έχουν και συγκεκριμένο όγκο, εν συγκρίσει με τα πιστόλια και τα περιστατικά που έχουν προκύψει κατα καιρούς.

Τέλος πάντων, ας βάλουν τις χρεώσεις τους, αρκεί κάποια στιγμή να αποκτήσουμε σαφείς κανόνες και παιδεία περι όπλων.

Εγώ ήδη έχω προχωρήσει την διαδικασία έκδοσης δελτίου σκοπευτή.
Με όποιον έχω μιλήσει μου λέει να το κάνω άμεσα διότι τα πράγματα έχουν αγριέψει.
Το πιο πιθανό να μην μου κάνουν ποτέ τον έλεγχο αλλά δεν αξίζει το ρίσκο για 70 - 80 Ευρώ.

Γιώργο τι δικαιολογητικά χρειάστηκες;Και πόσο περίπου σου κόστισε;

Οι καλοντυμένοι καλύτερα να ανεβάσουν το επίπεδο τους και να βρούνε ανώτερους τρόπους να τρώνε. Υπάρχουν τέτοιοι τρόποι. Απο ειδικούς φόρους όπλων, οπλόσημο, ΦΠΑ, κατα τόπους νομαρχιακά / δημοτικά τέλη, μέχρι και νομικά τέλη για να καλυφθεί τυχόν εμπλοκή δικαστικών / νομικών .eat. . Αμα βάλεις και τίποτα υποχρεωτικές ασφάλειες για όπλα, μόνο οι προμήθειες των ασφαλίστρων είναι ικανές να ταίσουν αρκετούς. Τι να κάνουμε, η Ελλάδα είναι προμηθειακή πολιτεία.

Γιώργο τι δικαιολογητικά χρειάστηκες;Και πόσο περίπου σου κόστισε;

Χρειάζονται 4 φωτογραφίες,φωτοτυπία την ταυτότητα και την Α.Κ.Κ.Ο συν μια καρτέλα υγείας που σου δίνουν για να την υπογράψει παθολόγος.
Το κόστος πιθανολογώ ότι διαφέρει από όμιλο σε όμιλο εγώ θα δώσω 80Ε.

Χρειάζονται 4 φωτογραφίες,φωτοτυπία την ταυτότητα και την Α.Κ.Κ.Ο συν μια καρτέλα υγείας που σου δίνουν για να την υπογράψει παθολόγος.
Το κόστος πιθανολογώ ότι διαφέρει από όμιλο σε όμιλο εγώ θα δώσω 80Ε.
Σ'ευχαριστω πολύ!

Αυτό είναι ευχάριστο. Παρακαλούνται όσοι καρφώνουν τα άλλα σκοπευτήρια να μην το ξανακάνουν αλλά να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις τους, τις τιμές τους, να έχουν παρουσία σε χώρους όπως αυτός εδώ και γνκ να επενδύσουν στο μάρκετινγκ αντί τη ρουφιανιά, διαφορετικά τα αποτελέσματα θα είναι αντίστροφα.

Αυτό είναι ευχάριστο. Παρακαλούνται όσοι καρφώνουν τα άλλα σκοπευτήρια να μην το ξανακάνουν αλλά να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις τους, τις τιμές τους, να έχουν παρουσία σε χώρους όπως αυτός εδώ και γνκ να επενδύσουν στο μάρκετινγκ αντί τη ρουφιανιά, διαφορετικά τα αποτελέσματα θα είναι αντίστροφα.
.congrats..well done.

Μάνο μπορείς να το κάνεις πιο λιανα....Έστω και με π.μ

Μάνο μπορείς να το κάνεις πιο λιανα....Έστω και με π.μ

Φήμες λένε ότι η αστυνομία πήγε καρφωτή. Το από ποιον ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
Ασχέτως αν ισχύει η όχι, το κακό με τους κυνηγούς είναι ότι προσπαθούμε να φάμε το κεφάλι του άλλου αντί να πράττουμε ενωμένοι. Το βλέπουμε από τον απλό κυνηγό που θέλει να δείξει ότι είναι καλύτερος κυνηγαράς από τον άλλο μέχρι τα μαγαζιά που θέλουν να κλείσει ο ανταγωνισμός. Δεν ισχύει για όλους αυτό που λέω αλλά δυστυχώς δεν χαρακτηριζόμαστε και από σύμπνοια...

Φήμες λένε ότι η αστυνομία πήγε καρφωτή. Το από ποιον ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
Ασχέτως αν ισχύει η όχι, το κακό με τους κυνηγούς είναι ότι προσπαθούμε να φάμε το κεφάλι του άλλου αντί να πράττουμε ενωμένοι. Το βλέπουμε από τον απλό κυνηγό που θέλει να δείξει ότι είναι καλύτερος κυνηγαράς από τον άλλο μέχρι τα μαγαζιά που θέλουν να κλείσει ο ανταγωνισμός. Δεν ισχύει για όλους αυτό που λέω αλλά δυστυχώς δεν χαρακτηριζόμαστε και από σύμπνοια...
Ας μην εκφράσω δημόσια την άποψη μου για το συγκεκριμένο σκοπευτήριο.. ..Αλλά όποιος έχει πάει μπορεί να καταλάβει!

Ας μην εκφράσω δημόσια την άποψη μου για το συγκεκριμένο σκοπευτήριο.. ..Αλλά όποιος έχει πάει μπορεί να καταλάβει!

Δυστυχώς δεν έχω πάει για να μπορέσω να το κρίνω. Θυμάμαι που έλεγες πως δεν σου άρεσε και είμαι σίγουρος πως υπήρχε καλός λόγος. Απλώς όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με την έρευνα που κατέληξε με επιτυχία στο κλείσιμο του σκοπευτηρίου είναι για γέλια και κλάματα..Αν ήταν αλλιώς ο νόμος θα ανοίγαμε ένα εμείς!:)

Δυστυχώς δεν έχω πάει για να μπορέσω να το κρίνω. Θυμάμαι που έλεγες πως δεν σου άρεσε και είμαι σίγουρος πως υπήρχε καλός λόγος. Απλώς όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με την έρευνα που κατέληξε με επιτυχία στο κλείσιμο του σκοπευτηρίου είναι για γέλια και κλάματα..Αν ήταν αλλιώς ο νόμος θα ανοίγαμε ένα εμείς!:)
Εκεί θα γινόταν καλή δουλειά Μάνο....Πρώτα ξεκινάς με μεράκι να φτιάξεις κάτι σωστό και μετά το κέρδος θα έρθει από μόνο του...Με τα ψέμματα δουλειά δεν γίνεται....Να δεχτώ πως τα οικονομικά σου φτάνουν μέχρι ένα σημείο αλλά υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που θα θέλαν λίγα χρήματα για να φτιάχτουν αλλά θα δείχνανε πως σε ενδιαφέρουν οι εγκαταστάσεις και μετά η κονομα

fkxs864.jpg

ξέρει κανείς κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσουμε τι γίνεται ??

Back