Πάντα πρωτοπόρος........Την προτη φορα που πηγα εκει σε ενα δισκακι στο σκητ πετηχα την ακρη απο το ελενητ απο το σπιτακι..buy buy.
Πάντα πρωτοπόρος........Την προτη φορα που πηγα εκει σε ενα δισκακι στο σκητ πετηχα την ακρη απο το ελενητ απο το σπιτακι..buy buy.
Βασίλη χωρίς και λίγο τρέλα δε θα είχε στηθεί σε μισή μέρα.. .....ha ha ha.Έχετε πολύ τρέλα φίλε, μπράβο σας καμαρώνω!!
Αργύρη δεν φενεται στη φωτο αλλά έχει μεγάλο βάθος η .........σπηλιάΡε τρελοκερκυραιοι μεσα σε σπηλαιο φτιαξατε το σταντ........
Σοβαρα τωρα φαινεται πολυ κλειστο το μερος, δεν ξερω τι αποσταση εχουν μπροστα οι βραχοι ?
Ευχομαι να περνατε καλα ,παντα τετοια !!!
Όντως Βίκτωρα είναι παράξενο. Εμείς οι παλαιότεροι το ξέραμε μιας και εκεί ρίχναμε για χρόνια σκητ. Τα παιδιά που δεν το ήξεραν στην αρχή ζοριστηκαν πολλή αλλά σιγά σιγά το συνήθισαν.Ζορικο ειναι το φοντο του.
Θα εχει καλη ακουστικη......μπΑΑΑΑΑΑΑΆΑΆΑΜΜΜΜ !!!!!Αργύρη δεν φενεται στη φωτο αλλά έχει μεγάλο βάθος η .........σπηλιά
Υπάρχει η προοπτική για άλλες δύο μηχανές ακόμα Νικόλα. Σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το τερέν, τουλάχιστον εκεί δεν κινδυνεύουμε από καταγγελίες και τα σχετικά.Σκληροτράχηλο το νέο τερέν Γιάννη μια χαρά,βάλτε κ οπού μπορείτε μηχανές κ θα κάνετε σκληρες προπονησεις
Μονο απο κατολησθηση κινδυνευεται αν ερθω με τον χτοδουλο για δωκημες.Υπάρχει η προοπτική για άλλες δύο μηχανές ακόμα Νικόλα. Σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το τερέν, τουλάχιστον εκεί δεν κινδυνεύουμε από καταγγελίες και τα σχετικά.
Γιάννη πολύ δύσκολο φοντο...δεν βοηθά καθόλου!τα σκορ σας είναι κοντά σε σχέση με το προηγούμενο;οι πιο άπειροι πως το έχουν πάρει;Ένα πόλη μικρό δείγμα από τη χθεσινή μέρα, θα ακολουθήσει καλύτερο βιντεάκι.
Ηλία το περίμενα χειρότερο αλλά τελικά παλεύεται. Πιστεύω με το καιρό που θα το συνηθίσουμε δεν θα έχουμε σοβαρό θέμα. Τα παιδιά που έριξαν πρώτη φορά έπαθαν λίγο κοκομπλοκο, οι παλαιότεροι είμασταν υποψιασμένοι μιας και όπως προείπα εκεί ρίχναμε σκητ για χρόνια αλλά και πάλι δεν έχει μεγάλη σχέση γιατί στο σκητ συνηθίζεις τις τροχιές και τα πατήματα ενώ εδώ στο Σπόρτινγκ με τις διαφορετικές τροχιές, ταχύτητες και αποστάσεις είναι τα πράγματα διαφορετικά.Γιάννη πολύ δύσκολο φοντο...δεν βοηθά καθόλου!τα σκορ σας είναι κοντά σε σχέση με το προηγούμενο;οι πιο άπειροι πως το έχουν πάρει;
Γιάννη θεωρούσα το σχιστό ως ένα σκοπευτήριο με δύσκολο φοντο,εσείς το τερματισατε!δεν υπάρχει προοπτική να αλλάξετε γήπεδο;Ηλία το περίμενα χειρότερο αλλά τελικά παλεύεται. Πιστεύω με το καιρό που θα το συνηθίσουμε δεν θα έχουμε σοβαρό θέμα. Τα παιδιά που έριξαν πρώτη φορά έπαθαν λίγο κοκομπλοκο, οι παλαιότεροι είμασταν υποψιασμένοι μιας και όπως προείπα εκεί ρίχναμε σκητ για χρόνια αλλά και πάλι δεν έχει μεγάλη σχέση γιατί στο σκητ συνηθίζεις τις τροχιές και τα πατήματα ενώ εδώ στο Σπόρτινγκ με τις διαφορετικές τροχιές, ταχύτητες και αποστάσεις είναι τα πράγματα διαφορετικά.
Ηλία κάτι υπάρχει σαν προοπτική αλλα ακόμα τίποτα σίγουρο.Γιάννη θεωρούσα το σχιστό ως ένα σκοπευτήριο με δύσκολο φοντο,εσείς το τερματισατε!δεν υπάρχει προοπτική να αλλάξετε γήπεδο;
Άψογος.να τον χαίρεσαι φίλε μουΌμορφα περάσαμε και σημερα στο σκοπευτήριο σε συνέχεια του χθεσινού απογεύματος. Λιγότερος ο κόσμος από χθες και έτσι μπορέσαμε να παίξουμε την κοντρουλα μας. Παίξαμε δύο ομάδες των 5 και μας πελεκησαν, χάσαμε για 8 πιάτα. Δύσκολο το σταντ σήμερα με αργές ,γρήγορες και καμπύλες βολές. Τα σκορ των παιδιών τώρα πλέον που συνήθισαν το κακό φόντο έχουν ανέβει αισθητά. Εγώ είχα μια πολλή καλή πούλα όπου έφτασα στο τελευταίο ντουμπλε με μόνο δύο χαμένα, εκεί άγνωστο για ποιο λόγο χαλάρωσα και έχασα την συγκέντρωση μου με αποτέλεσμα να εισπράξω δύο ωραιότατα ζερό και να χαλάσω το σκορ μου. Στην ομάδα μας και ο γιός του Αγησιλάου που είχε μια εξαιρετική πούλα βαδίζοντας στα χνάρια του...........Χριστόδουλου. ( ξέρουν αυτοί )
Εδώ ο μικρός με άψογο στυλ
Μπράβο στον λεβέντη και στον πατέρα του φυσικά που του στέκεται και τον σπονσοραρει!Όμορφα περάσαμε και σημερα στο σκοπευτήριο σε συνέχεια του χθεσινού απογεύματος. Λιγότερος ο κόσμος από χθες και έτσι μπορέσαμε να παίξουμε την κοντρουλα μας. Παίξαμε δύο ομάδες των 5 και μας πελεκησαν, χάσαμε για 8 πιάτα. Δύσκολο το σταντ σήμερα με αργές ,γρήγορες και καμπύλες βολές. Τα σκορ των παιδιών τώρα πλέον που συνήθισαν το κακό φόντο έχουν ανέβει αισθητά. Εγώ είχα μια πολλή καλή πούλα όπου έφτασα στο τελευταίο ντουμπλε με μόνο δύο χαμένα, εκεί άγνωστο για ποιο λόγο χαλάρωσα και έχασα την συγκέντρωση μου με αποτέλεσμα να εισπράξω δύο ωραιότατα ζερό και να χαλάσω το σκορ μου. Στην ομάδα μας και ο γιός του Αγησιλάου που είχε μια εξαιρετική πούλα βαδίζοντας στα χνάρια του...........Χριστόδουλου. ( ξέρουν αυτοί )
Μπράβο ρε Κερκυραιοι είστε άξιοι συνχαρητηριων, είχατε ένα πρόβλημα με το σκοπευτήριο το φτιαξατε αμέσως για να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Όλα γίνονται άμα υπάρχει θέληση και όρεξη από όλους.Όμορφα περάσαμε και σημερα στο σκοπευτήριο σε συνέχεια του χθεσινού απογεύματος. Λιγότερος ο κόσμος από χθες και έτσι μπορέσαμε να παίξουμε την κοντρουλα μας. Παίξαμε δύο ομάδες των 5 και μας πελεκησαν, χάσαμε για 8 πιάτα. Δύσκολο το σταντ σήμερα με αργές ,γρήγορες και καμπύλες βολές. Τα σκορ των παιδιών τώρα πλέον που συνήθισαν το κακό φόντο έχουν ανέβει αισθητά. Εγώ είχα μια πολλή καλή πούλα όπου έφτασα στο τελευταίο ντουμπλε με μόνο δύο χαμένα, εκεί άγνωστο για ποιο λόγο χαλάρωσα και έχασα την συγκέντρωση μου με αποτέλεσμα να εισπράξω δύο ωραιότατα ζερό και να χαλάσω το σκορ μου. Στην ομάδα μας και ο γιός του Αγησιλάου που είχε μια εξαιρετική πούλα βαδίζοντας στα χνάρια του...........Χριστόδουλου. ( ξέρουν αυτοί )
Μπραβο στον μικρο και στο πατερα τουΌμορφα περάσαμε και σημερα στο σκοπευτήριο σε συνέχεια του χθεσινού απογεύματος. Λιγότερος ο κόσμος από χθες και έτσι μπορέσαμε να παίξουμε την κοντρουλα μας. Παίξαμε δύο ομάδες των 5 και μας πελεκησαν, χάσαμε για 8 πιάτα. Δύσκολο το σταντ σήμερα με αργές ,γρήγορες και καμπύλες βολές. Τα σκορ των παιδιών τώρα πλέον που συνήθισαν το κακό φόντο έχουν ανέβει αισθητά. Εγώ είχα μια πολλή καλή πούλα όπου έφτασα στο τελευταίο ντουμπλε με μόνο δύο χαμένα, εκεί άγνωστο για ποιο λόγο χαλάρωσα και έχασα την συγκέντρωση μου με αποτέλεσμα να εισπράξω δύο ωραιότατα ζερό και να χαλάσω το σκορ μου. Στην ομάδα μας και ο γιός του Αγησιλάου που είχε μια εξαιρετική πούλα βαδίζοντας στα χνάρια του...........Χριστόδουλου. ( ξέρουν αυτοί )