Πως σου φανηκαν οι τροχιες γερασιμε;ειχε πολυ κοσμο;Πολύ ωραία πιάτα παιδιά..2 γήπεδα με 12 μηχανές σύνολο 24 μηχανες (παίζαν οι 22) άλλο πράγμα λέμε!
Πως σου φανηκαν οι τροχιες γερασιμε;ειχε πολυ κοσμο;Πολύ ωραία πιάτα παιδιά..2 γήπεδα με 12 μηχανές σύνολο 24 μηχανες (παίζαν οι 22) άλλο πράγμα λέμε!
Πως σου φανηκαν οι τροχιες γερασιμε;ειχε πολυ κοσμο;
Τέτοια λέγε και το ΣΚ βλέπω τα αυτοκίνητα να φτάνουν μέχρι τον περιφερειακό του Σχιστού .what.Πολύ ωραία πιάτα παιδιά..2 γήπεδα με 12 μηχανές σύνολο 24 μηχανες (παίζαν οι 22) άλλο πράγμα λέμε!
Τέτοια λέγε και το ΣΚ βλέπω τα αυτοκίνητα να φτάνουν μέχρι τον περιφερειακό του Σχιστού .what.
Σε αυτό βοηθάει πολύ το δύσκολο φόντο και το χειριστήριο με κουμπιά έναντι του φώνο. Θυμάμαι την Πάρνηθα, που ήταν σαν να ρίχνεις από κατάστρωμα καραβιού και το Σχιστό που ουσιαστικά δεν έχεις σχεδόν κανέναν δίσκο με φόντο ουρανό.Εντάξει το Σχιστό είναι καθε αυτού προπονητικό κέντρο Sporting..
Θα συμφωνησω μαζι σου εχεις και την δυνατοτητα να επιλεξεις τα πιατα που θελεις για να προπονηθεις στις αδυναμιες σου(αναφερομαι σε μας τους θνητους που εχουμε αδυναμιες οχι σε σενα)Όχι δεν είχε..Οι τροχιές τα σπάνε..Εντάξει το Σχιστό είναι καθε αυτού προπονητικό κέντρο Sporting..
Μα δεν σε αμφισβητώ, θα πάω εννοείται μια καθημερινή πρωί την ερχόμενη εβδομάδαΠήγαινε και πες μου..
Να κανονίσουμε να πάμε μια μέρα να παίξουμε τα σουβλάκια .ha ha ha.
Καλαμακια ομως οχι πιττες γιατι παχαινουν και δεν θα μας σηκωνουν οι παραλιες!
όντως έχεις αυτήν την αυτονόητη δυνατότητα???Θα συμφωνησω μαζι σου εχεις και την δυνατοτητα να επιλεξεις τα πιατα που θελεις για να προπονηθεις στις αδυναμιες σου(αναφερομαι σε μας τους θνητους που εχουμε αδυναμιες οχι σε σενα)
Στην μαλακασα την ειχες;όντως έχεις αυτήν την αυτονόητη δυνατότητα???
πολύ ενδιαφέρον !
Στην μαλακασα δεν γινοταν αυτοΣε ολα τα σκοπευτηρια, αν φυσικα εχεις παει καποιες φορες, ειναι δυνατον να ζητησεις συγκεκριμενα πιατα.
Σε ολα τα σκοπευτηρια, αν φυσικα εχεις παει καποιες φορες, ειναι δυνατον να ζητησεις συγκεκριμενα πιατα.
μην το λες Βίκτορα .. στην Μαλακάσα ρώτησα δύο φορές αλλά... δεν!! και ούτε εχω δει ποτέ να συμβαίνει.Στην μαλακασα την ειχες;
Εχω δει κατι τετοιο, έριχναν δυο δυο ο ενας πατούσε ο άλλος έριχνε, μετά άλλαζαν. Τώρα αν ήταν απο καμιά ομάδα σκοπευτές δεν ξέρω.Στην μαλακασα δεν γινοταν αυτο
Σε συμπωνω φιλε Γερασιμε....Σαν technical manager της Max Gear έπρεπε να πάω δλδ με ανάγκασαν κατάλαβες?