Βασίλη μου είπε ότι έριξε γύρω στα 100 φυσιγγια κ ότι είπε ο δάσκαλος ότι το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα του.Ο Νίκος έκανε μάθημα με τον Λεό, Στέλιο.
Πείτε κανένα παραλειπόμενο ... ο ώμος του @ΝίκοςΠ άντεξε την 200άδα σερί ?
Που είναι εξαφανισμένοι οι άλλοι ? Ακόμα ρίχνουν νυχτερινό ?
Θα αλευρώνει το κοντάκι τώρα!!Βασίλη μου είπε ότι έριξε γύρω στα 100 φυσιγγια κ ότι είπε ο δάσκαλος ότι το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα του.
Μάλλον πρέπει να είναι εκεί ακόμα.
Θα τα κάψει όλα ο θείος λέμεεεεεεεε....!!!!!Θα αλευρώνει το κοντάκι τώρα!!![]()
5 ~ φύγαμε εγώ και ο κ Νικος.Ακόμα ρίχνουν νυχτερινό ?
Η επώμιση είναι λάθος. Το κοντάκι βάσει αυτής της επώμισης είναι μια χαρά. Εάν αλλάξει την επώμιση το πετάει το κοντάκι, οπότε συμφωνήσαμε να μην πειράξουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.Βασίλη μου είπε ότι έριξε γύρω στα 100 φυσιγγια κ ότι είπε ο δάσκαλος ότι το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα του.
Μάλλον πρέπει να είναι εκεί ακόμα.
Βάζει Λέοντος στον ώμοΤι κάνατε στον θείο και έχει εξαφανιστεί?
Αμάν... Πάνε τα φυσίγγια μας!.γ. Αγάπησα κύριο Νίκο! Πολύ ωραίος άνθρωπος!
Υ.γ. Πήρα και "δωράκια"! Να βρούμε θήραμα να τα ρίξουμε μόνο!
Άντε να συνεννοηθούμε τώρα στο τηλ μετά από τόσο ντουφεκιδι.Βάζει Λέοντος στον ώμο![]()
+1000!!Υ.γ. Αγάπησα κύριο Νίκο! Πολύ ωραίος άνθρωπος!
Δύσκολο να αλλάξει μετά από τόσα χρόνια...Η επώμιση είναι λάθος. Το κοντάκι βάσει αυτής της επώμισης είναι μια χαρά. Εάν αλλάξει την επώμιση το πετάει το κοντάκι, οπότε συμφωνήσαμε να μην πειράξουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Υ.γ. Αγάπησα κύριο Νίκο! Πολύ ωραίος άνθρωπος!
Βάσει της εμπειρίας μου αποφάσισα στο φτερό ότι δεν τα ακουμπάμε. Το παίρνω πάνω μουΔύσκολο να αλλάξει μετά από τόσα χρόνια...
Ίσως με συνεχη προπόνηση ακόμα κ στο σπίτι
Βλέπω να του πετάει τραβέρσα τα σερβίτσια η γυναίκα από το παράθυρο.Δύσκολο να αλλάξει μετά από τόσα χρόνια...
Ίσως με συνεχη προπόνηση ακόμα κ στο σπίτι
Είναι ικανός να τη βάλει να το κάνει πίστεψε μεΒλέπω να του πετάει τραβέρσα τα σερβίτσια η γυναίκα από το παράθυρο.
Η επώμιση είναι λάθος. Το κοντάκι βάσει αυτής της επώμισης είναι μια χαρά. Εάν αλλάξει την επώμιση το πετάει το κοντάκι, οπότε συμφωνήσαμε να μην πειράξουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Υ.γ. Αγάπησα κύριο Νίκο! Πολύ ωραίος άνθρωπος!
Οτι και να πω για τον Δασκαλο λιγο θα ειναι!!!!
Απλα σπανιζουν τετοιοι Ανθρωποι!!!!
Οσον αφορα το ¨δωρακι σου''....Μια καραβια φυσιγγια λιγα θα ηταν!!!
ΥΓ.Δασκαλε χιλια ευχαριστω....και επιφυλασσομαι.....!!![]()
Λεωνίδα σε ποιό σκοπευτήριο κανεις μαθήματα?
Σε όλα.Λεωνίδα σε ποιό σκοπευτήριο κανεις μαθήματα;