A
AltairLusso
Πολύ ευχαρίστως.Λοιπόν Γιώργο φτιαχνουμε γκρουπάκι hl και οι πιο εμπειροι σαν εσενα τον Παυλο κ.λ.π μας λύνετε τις απορίες μας.στην πράξη.
Πολύ ευχαρίστως.Λοιπόν Γιώργο φτιαχνουμε γκρουπάκι hl και οι πιο εμπειροι σαν εσενα τον Παυλο κ.λ.π μας λύνετε τις απορίες μας.στην πράξη.
Θα εχει ιδιαιτερο....θελω και εγω να συμμετασχω!Πολύ ευχαρίστως.
+1Λοιπόν προτεινω Τρίτη απόγευμα κατα τις 1700 με 1730 Σχιστό να μαζευτουμε και αφου πιουμε το καφεδάκι μας να ριξουμε τις πουλες μας και να προσπαθησουμε μα βελτιώσουμε τους εαυτούς μας σκοπευτικά εγω δηλωνω πρωτος συμμετοχή δεν υπάρχει εισιτήριο είσοδος ελευθερη
Γιώργο, πόσους αντέχεις ?Για την ώρα ακούγεται καλό, λογικά θα είμαι εκεί, αν αλλάξει κάτι μιλάμε.
Παυλο περνα ασε το ενα αυτι και ελα χαχαχαχαΠολύ θα ήθελα να ειμαι εκεί αλλά Τρίτη 6 το απόγευμα θα μου παίρνει η maxgear μέτρα για ωτοασπίδες
Στην επόμενη να είμαστε καλά
Καφέδες; Έναν με το ζόρυ....Γιώργο πόσους αντέχεις ?
Παυλο περνα ασε το ενα αυτι και ελα χαχαχαχα
Παυλο το ανεβασα ενα χιλιοστο ακομα...οσο περιεργο και να σου ακουγεται και ενα χιλιοστο cast off..επειδη εριξα τα nsi φυσιγγια superkill και την πολυτιμη γνωμη και βοηθεια απο τον κυριο ψιλλακη...Ηλία πειράξεις κοντακι ;
Με τον συγκεκριμενο ειχε και συνεχεια το σαββατο αλλα δεν ειναι της παρουσης!Μέσα έπεσα στις ρυθμίσεις ,μπράβο Ηλία !
Πραγματικά και ήθελα να στο πω κοντευα να σκάσω απο τα γέλια όταν την ημερα που συναντηθήκαμε σκοπευτήριο εδωσες το όπλο σου να το δει ξέρεις ποιός και σου ειπε εντάξει είναι
Τι εντάξει ρε μάστορα πάνω σου ειναι οκ η στον Ηλία ; χαχαχαχα
τι συμπαθητικό το 21/25 ρε Ηλία .. ???.asking. ή θες να μασ κομπλάρεις εμάς τουσ καινούριους ή μας περιπαίζεις !???!! εγώ σήμερα έκανα στην πρώτη πουλα στην μαλακάσα 18 για πρώτη φόρα και νόμιζα οτι εχω κερδίσει την εύνοια των θεών του Ολύμπου χαχαχαΑσχετο με το ολο θεμα...σημερα ηταν η πρωτη φορα που τα βρηκα λιγο με το καινουριο μου οπλο και εκανα ενα συμπαθητικο 21/25 το αριστερο(ευκολο)τερεν!εαν ισχυσει για τριτη ειμαι και εγω μεσα!