Αυτο που λες μπορει να ισχύει ,δεν δοκίμασα βεβαια το πιατο στο κατεβασμα να στο πω με σιγουριά αλλα την ωρα που πηγαινε να ισσοροπήσει.Φώτη μήπως ψιλοτουφεκας λίγο, οι τροχιές που περιγράφεις "πονάνε" στον τομέα αυτό.
Παύλο στο ανέβασμα του ριχνεις η στην κάθοδο/?ωραιότατο το 3,πολύ σκοπευτικό πιάτο
Εσύ καλά έκανες και του έριχνες εκεί, πιθανολογώ ότι η τουφεκια σου έφευγε από πάνω.Αυτο που λες μπορει να ισχύει ,δεν δοκίμασα βεβαια το πιατο στο κατεβασμα να στο πω με σιγουριά αλλα την ωρα που πηγαινε να ισσοροπήσει.
το ιδιο πιστευω και εγω η ανοδική κινηση του οπλου σε ξεγελαει οταν φρενάρει και φευγω επάνω ισως πρεπει να του ριχνω οταν το κλειδωνω στο κατω μερος του και κατα την άνοδο.Εσύ καλά έκανες και του έριχνες εκεί, πιθανολογώ ότι η τουφεκια σου έφευγε από πάνω.
θα το επιχειρήσω φίλε ετσι οπως το λες το ρημαδι το ειχε στην μια πουλα 4 φορες νομίζω και το εσπασα μονο μια.προσπαθώ πάντα στο ανέβασμα χωρίς να του αφήσω περιθώρια,γιατί αν πρόσεξες όταν ανέβει και αρχίσει καθοδική πορεία γίνεται σχεδόν φέτα
στις 3 πούλες που έριξα δύο φορές το έσπασα στην άνοδο και 1 κάθοδο
Ναι το σκορ δεν με απασχολεί, αυτο που με χαλάει είναι οτιδεν καταλαβαίνω τι σκατά κάνω, οπότε οταν δεν αντιλαμβανεσαι τα λάθη σου είναι δύσκολο και να τα διορθώσεις.Μη μετρας το σκορ. Εστιασε στο να ριχνεις σωστα, να επωμιζεις σωστα, και θα ερθουνε και τα σκορ.
Θα ενημερώσω Γιώργο απλά ακομα ποναω και είμαι απρόβλεπτος μπορεί να παω και να μην ρίξω οπως την προηγουμενη φοράΘεό, όταν θες να ξαναπας, ανακοίνωσε το, μια μέρα νωρίτερα, να ενημερωθούν και κάποια άλλα παιδιά που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ, μπας και στήσουμε το κοντάκι και πιούμε βασικά καμιά φραπεδια μεταξύ ... τυρου και αχλαδιου
Λοιπόν Γιώργο φτιαχνουμε γκρουπάκι hl και οι πιο εμπειροι σαν εσενα τον Παυλο κ.λ.π μας λύνετε τις απορίες μας.στην πράξη.Θεό, όταν θες να ξαναπας, ανακοίνωσε το, μια μέρα νωρίτερα, να ενημερωθούν και κάποια άλλα παιδιά που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ, μπας και στήσουμε το κοντάκι και πιούμε βασικά καμιά φραπεδια μεταξύ ... τυρου και αχλαδιου
Μιλήσαμε λίγο και μου είπε να το μακρινω λίγο και μετά απο συζήτηση καταλήξαμε οτι πρέπει να κανω ίσως και καποιο μάθημα αλλά και να αποκτησω - σταθεροποιησω την τεχνική μου και μετά να φτιαξω κοντάκιΑν σε χτυπαει οντως θες μακρυτερο κοντακι. Πηγαινε το στον Ψυλλακη να στο φτιαξει....
Φιλικά θα σε προτρέψω ,όπως προέτρεψε εμένα και κάποιος φίλος απο το Forum, να κάνεις υποχρεωτικά όσα μαθήματα μπορείς να αντέξεις, μόνο καλό θα σου κάνουν , τουλάχιστον στο να καταλάβεις γρήγορα τι συμβαίνει όταν είσαι στον βατήρα , να αποβάλλεις το άγχος και να αντιληφθείς οτι τα πιατάκια μένουν απεναντί σου όσο χρόνο χρειάζεσαι για να σημαδέψεις(άσχετα αν θα τα πετύχεις) , και προς θεού μην μετράς , συγκεντρώσου στο επόμενο ανεξάρτητα απο το προηγούμενο. Εγώ εκανα μαθήματα με τον Λεωνίδα και στον προτείνω ανεπιφύλακτα.Μιλήσαμε λίγο και μου είπε να το μακρινω λίγο και μετά απο συζήτηση καταλήξαμε οτι πρέπει να κανω ίσως και καποιο μάθημα αλλά και να αποκτησω - σταθεροποιησω την τεχνική μου και μετά να φτιαξω κοντάκι