Σκοπευτήριο Σχιστού

Μιλώντας για sporting έχουν διαφορετικές τροχιές τα γήπεδα μεταξύ τους ?
Όλα τα σκοπευτήρια που έχουν sporting και διατηρούν πάνω από ένα γήπεδο, φροντίζουν να υπάρχουν διαφορετικές τροχιές για να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον και ποικιλία.

Ειχαν την ιδεα να ριχνουμε με rotation και εμπαινε ο καθενας μπροστα χωρις να τηρειται καμια σειρα...οταν ηρθαν καποια βαρια ονοματα εδιωξαν τον κοσμο που εριχνε sporting με την προφαση του στησιματος των τροχιων για τον αγωνα αλλα ο λογος ηταν οτι καποια τραπιστες που ηρθαν επτα και επρεπε να ριξουν μεσα σε δεκαπεντα λεπτα που τους υποσχεθηκαν....αυτα!

Πρωί όλα αυτά ?
Ξέχασα να αναφέρω ότι χτες που πήγα μου είπε ο υπεύθυνος ότι από σήμερα μέχρι τέλος εβδομαδας θα έχουν συνέχεια προπονήσεις κάποιες ομάδες.

Παιδιά αφήστε το Σχιστό αυτήν την εβδομάδα. Το ΣΚ έχει αγώνα sporting. Φυλάξτε την όρεξη σας ... ;)

Εγω δεν βλέπω κάτι παράλογο ρε παιδιά..Εννοείτε πως έπρεπε να κλείσουν κάποια στιγμή τα γήπεδα για να φτιαχτούν οι τροχιές του αγώνα..Όσο για το rotation ας καθόταν ο καθένας στην σειρά του και να έμπαινε στην ώρα του..Δεν πιστεύω οτι φταίει το σκοπευτήριο και γιαυτό..Εγω θα πάω αύριο μεσημεράκι για προπόνηση πάντως.

Αμα εχει αγωνα ειναι λογικο πως προτεραιοτητα εχουν οι αθλητες, και πριν απο αυτο να φτιαχτουν τροχιες. Αν ειναι ενας ανθρωπος μοναχος ή δυο που την κανουν αυτη τη δουλεια, και εχουν απο τη μια τους αθλητες να περιμενουν για προπονηση, και απο την αλλη ολους οσους εχουν παει για αναψυχη, ειναι λογικο να υπαρξουν εντασεις. Ειναι σαν να εχει πχ αγωνες στιβου, και εσυ την μερα της προετοιμασιας να θες να μπεις για χαλαρο τρεξιματακι.

Τωρα, αν εχει πολυ κοσμο, επισης ειναι λογικο το rotation ειδικα αν πας απογευμα, που οι ωρες που βλεπεις ειναι μειωμενες. Σε μας εδω, μπαινουν οσοι εχουν παει πιο νωρις, και οσοι δεν εχουν ριξει καν, φυσικα ομως πρεπει να υπαρχει καλη θεληση ωστε να μην υπαρχουν εντασεις.

Back