Σκοπευτήριο Σχιστού

Γνωμη μου ειναι αυτη:

Αν σε δυσκολευει ενα πιατο κατσε πισω απο τη μηχανη και δες το 3-4 φορες σαν τροχια τι γωνια και λουμπα κανει.
Μετα 90-95% θα το εχεις.
Πολλα πιατα χανονται γιατι απο τον βατηρα φαινοντε οτι πανε ισια αλλα ποτε δεν πανε

........... ναι , πίσω από την μηχανή
............. αλλά βρε φίλε Σταύρο θα πρέπει σε κάποιες μηχανές να φοράς και την πανοπλία γιατί αλλιώς σε βλέπω "σουρωτήρι" ... χεχεχε .yel..yel.

........... ναι , πίσω από την μηχανή
............. αλλά βρε φίλε Σταύρο θα πρέπει σε κάποιες μηχανές να φοράς και την πανοπλία γιατί αλλιώς σε βλέπω "σουρωτήρι" ... χεχεχε .yel..yel.
Όταν είναι άδειο βρε Γιώργη αν και έχω Κιλ ικανά που μέχρι 8.5αρακια αντεχω

.......... αν θυμάμαι καλά σε ένα παλιότερο post είχες αναφέρει ότι είχες "φάει" μία ολόκληρη πούλα σε ένα πιάτο.
......... αυτό ήθελα να σημειώσω , ότι μερικές φορές "κολλάει" το μυαλό και δεν "ξεκολλάει" με την καμμία.

η απάντηση τότε είναι αυτή. Το αφήνω για την επόμενη.

Το είχα αναφέρει έχεις δίκιο γιατί την ημέρα που κάναμε προπόνηση είχε 8 μποφώρ και κάθε φορά που τουφεκάγαμε ήτανε λες και έβγαινε διαφορετικό πιάτο. ;)

Το είχα αναφέρει έχεις δίκιο γιατί την ημέρα που κάναμε προπόνηση είχε 8 μποφώρ και κάθε φορά που τουφεκάγαμε ήτανε λες και έβγαινε διαφορετικό πιάτο. ;)

....... σούπερ ......... αυτή είναι προπόνηση.

κάτι σαν τα τσιχλάκια , που δεν ξέρεις από που θα σου βγούν.;););)

αρκετό αέρα Λευτέρη δεν παλεύεται κανονίζαμε να πάμε αλλά μας την έκανε,,,κατα τις 9 είχε 6 μποφορ που ξεκίνησε φίλος να πάει για βουτιά,,,αυριο θα είναι καλύτερα !
Άσε ρε Παύλο τώρα που εγώ λόγω καινούργιου όπλου είμαι πυραυλομενος ο κωλοκαιρος ξεσκίζεται χσχαχαχαχαχα!!!!¡!!!!

Άσε ρε Παύλο τώρα που εγώ λόγω καινούργιου όπλου είμαι πυραυλομενος ο κωλοκαιρος ξεσκίζεται χσχαχαχαχαχα!!!!¡!!!!
Ετσι γίνεται δε το ξέρεις και εγώ όταν ήταν ολοκαίνουργιο 2 ΣΚ σερί έριχνε καρέκλες.
Τι καλό πήρες?

Παίδες πήγα σήμερα Ασπρόπυργο και ως προς τον αέρα, εντάξει μπορούσες να ρίξεις αλλά κάποιες στιγμές φύσαγε τόσο πολύ που κάποια πιάτα πιστεύω ταξιδεύουν ακόμα προς Άνδρο
Χαχαχαχαχαχααχαχχαχα

Back