Σκοπευτήριο Σχιστού

Gemini 4/4 λοιπόν πέντε πούλες και στα δύο γήπεδα του Σχιστού

Φυσίγγια που έριξα ήταν τα Lambro sporting No8 πράσινα ήθελα να ξεφορτωθώ κάποιο πρόχειρο στοκ ώστε να αρχισω τα due

Στο δεξί γήπεδο με τα πιο μακρυνα πιάτα δεν βρήκα δυσκολία κρατάνε μέτρα τα τζεμινι κάποιες φορές με γεμάτα σπασίματα αν είμαι εντελώς κέντρα, άλλες φορές σπάσιμο 3-4 κομμάτια σε πιάτα τα οποία αγγίζουν τα 40μ ανάλογα τον βατήρα

Στο αριστερο γήπεδο στο οποίο είναι πιο κοντινά είναι η ιδανική σύσφιξη με ωραία γεμάτα σπασιματα

Με εντυπωσίασαν τόσο σε ποιότητα που θυμίζουν τα μαμά Beretta αλλά και σαν απόδοση ,,,για τα €40 που έδωσα για το καθένα δεν το μετάνιωσα καθόλου

Gemini 4/4 λοιπόν πέντε πούλες και στα δύο γήπεδα του Σχιστού

Φυσίγγια που έριξα ήταν τα Lambro sporting No8 πράσινα ήθελα να ξεφορτωθώ κάποιο πρόχειρο στοκ ώστε να αρχισω τα due

Στο δεξί γήπεδο με τα πιο μακρυνα πιάτα δεν βρήκα δυσκολία κρατάνε μέτρα τα τζεμινι κάποιες φορές με γεμάτα σπασίματα αν είμαι εντελώς κέντρα, άλλες φορές σπάσιμο 3-4 κομμάτια σε πιάτα τα οποία αγγίζουν τα 40μ ανάλογα τον βατήρα

Στο αριστερο γήπεδο στο οποίο είναι πιο κοντινά είναι η ιδανική σύσφιξη με ωραία γεμάτα σπασιματα

Με εντυπωσίασαν τόσο σε ποιότητα που θυμίζουν τα μαμά Beretta αλλά και σαν απόδοση ,,,για τα €40 που έδωσα για το καθένα δεν το μετάνιωσα καθόλου
Gemini power.
Ήσουν φωτιά.Χαιρομαι που σου άρεσαν.

Ειχε τοσο λαο το HL σημερα στο Σχιστό και πετυχα μονο τον pain? Μαλλον πηγα νωρις! Κριμα που δεν σας γνωρισα απο κοντα παιδια. Καλη Ανασταση, καλο Πασχα και απο βδομαδα ελπιζω να πετυχω κανεναν να γνωριστουμε και εκ του συνεγγυς!

Ειχε τοσο λαο το HL σημερα στο Σχιστό και πετυχα μονο τον pain? Μαλλον πηγα νωρις! Κριμα που δεν σας γνωρισα απο κοντα παιδια. Καλη Ανασταση, καλο Πασχα και απο βδομαδα ελπιζω να πετυχω κανεναν να γνωριστουμε και εκ του συνεγγυς!
Βρε τους πρόλαβες όλους αλλά στην αρχή τα παιδιά ήταν στο δίπλα τερέν ,δεν σκέφτηκα να στους γνωρίσω ,άσε που θεώρησα ότι θα τα ήξερες τα παιδιά.Καλη Ανάσταση και σε εσένα φίλε μου ,χάρηκα που σε γνώρισα .

Βρε τους πρόλαβες όλους αλλά στην αρχή τα παιδιά ήταν στο δίπλα τερέν ,δεν σκέφτηκα να στους γνωρίσω ,άσε που θεώρησα ότι θα τα ήξερες τα παιδιά
Η αληθεια ειναι οτι τωρα ξεκιναει να μου γινεται συνηθεια το σκοπευτηριο, οποτε ως τωρα γνωριστηκα μονο τυχαια σε κυνηγοτοπους με το Ηλια, τον Θοδωρη-Ευβοια και τον hunter97..υγεια να εχουνε και την επομενη εβδομαδα παλι εκει θα ειμαστε!

Που ήσουν Στέφανε με τον Λευτέρη 3 πούλες μαζί ρίξαμε,,,βάλε και καμία φωτό να πέσει αναγνωριστική την επομενη .sarcastic.
Οπου δεις mp155 με ξυλα σκουρα (σπανιο νομιζω, ολο ασπρα βλεπω!) και εναν να βαραει στον γαμο του καργακιοζη , εγω θα ειμαι!.terror.

Οπου δεις mp155 με ξυλα σκουρα (σπανιο νομιζω, ολο ασπρα βλεπω!) και εναν να βαραει στον γαμο του καργακιοζη , εγω θα ειμαι!.terror.
Άσε ρε και εμείς που έχουμε beretta 686 sporting μαμά στον ίδιο γάμο ρίχνουμε και εμείς χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Ηταν πολύ ωραία.Λιγος κόσμος φοβερός καιρός με ήλιο που κατά τόπους έψηνε, καταπληκτική παρέα.
Στέφανε κρίμα που δεν γνωριστήκαμε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα.
Εγώ σήμερα κυριολεκτικά μαζί με τα νεοαφηχθεντα Κένταυρος Sporting και Trap πρεπει να είχα 10 διαφορετικά είδη φυσιγγιων μαζί μου αλλά δεν έβαλα αλλά από τα due στις θάλαμες.ηθελα να έχω ομοιογένεια.Για άλλη μια φορά δε με πρόδωσαν.

eL0qbIb.jpg

WG6eChV.jpg

ke7tD5R.jpg

το φιλαράκι μας ο Άρης που έλεγε το προηγούμενο βράδυ ότι θα κάνει το όπλο "ακόντιο" έκανε ένα ΞΕΡΟ 25άρι στη πρώτη πούλα.
25 φυσίγγια - 25 πιάτα. !!!!!!!!!!!!!!!!
και πήρε ΦΟΒΕΡΗ θέση γενικής μόλις στον τρίτο του αγώνα..RESPECT..RESPECT..RESPECT.
επίσης άλλα δύο δικά μας παιδιά πήραν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ με φοβερά σκορ μόλις στους πρώτους τους αγώνες.
3ος γενικής - Λάμπρος
7ος γενικής - Φάνης
7ος γενικής - Άρης

το H/L σιγά - σιγά αποκτά ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΟ - ΦΑΝΗ - ΑΡΗ ------ ΜΠΡΑΒΟ ρε παικτούρες..........

Back