περιμένω - περιμένω να γράψει ο "αρχηγός" , αλλά τίποτα , οπότε θα γράψω εγώ. ( αλήθεια ρε Άρη ποιός είναι ο Αρχηγός ? )
λοιπόν , έχουμε και λέμε ....... λέμε και έχουμε.
Ακόμα ένας κλασσικός αγώνας στο Σχιστό.
Κλασσικά ο Φάνης πρώτος με εντυπωσιακό σκορ 97/100 , και μάλιστα να γκρινιάζει γιατί έχασε λέει δύο χαζά πιάτα στην τελευταία πούλα, ( τώρα τι να του πεις - το δε μας χέζεις ρε Νταλάρα πάει μιά χαρά )
Κλασσικά αρκετές συμμετοχές , τηρουμένων των αναλογιών , διότι η εποχή δεν βοηθάει . Και εγώ πήγα μετά από πίεση του φιλαράκου μου που έλεγε " Πάμε ρε συ , θα φάμε κανα lockdown και θα δούμε πιατάκια του χρόνου ".
Είμαστε αρκετοί σε κυνηγετική διάθεση ( άσχετα αν δεν έχει πουλιά ) και δυσκολεύτηκα να πάω ( τραβάτε με και ας κλαίω ........... χεχεχεχε )
Τες πα , όλα καλά. Στο high light της εκδήλωσης τι άλλο ................ οι μάσκες . ( ρε που καταντήσαμε ).
Πρώτη φωτό η βράβευση στην OPEN . Πρώτος ο Φάνης και εκείνοι οι κακόμοιροι τρείς διπλα και κάτω από το βάθρο , δεν είναι περαστικοί , είναι οι ισοβαθμίσαντες στην τέταρτη θέση 90/100 ( και η αφεντιά μου μέσα ) .
Δεύτερη φωτό η βράβευση στην SENIOR , εντάξει την πήρα την 1η θέση και την κουπίτσα πάλι .
Τρίτη φωτό η βράβευση στην Α κατηγορία , ο Άρης ( ναι καλά το καταλάβατε είναι αυτός ο ομορφάντρας στην τρίτη θέση.)
Τα σχήματα του αγώνα κατά γενική ομολογία ήταν εύκολα . Εγώ ήρθα με διάθεση να σκέφτομαι , λες σήμερα να κάνει το μπάσιμο και εγώ να βαράω πιατάκια και μπαίνω στον πρώτο βατήρα και χάνω από τα 5 τα τρία ................... ψυχρολουσία .
Όμως συνέρχομαι και το σώζω με ένα 21 , και μετά κάνω στα επόμενα 25 και 24. Ωραία λέω έχω μαζέψει 70 μέχρι τώρα , άμα κάνω τουλάχιστον ένα 22 ( που το έχω σε αυτό το σχήμα ) θα κάνω προσωπικό ρεκόρ.
χεχεχεχεχεχε.............. ακόμα γελάω όσο θυμάμαι τα νεύρα μου όταν χάνω 3 και 4 βατήρα το ίδιο πιάτο και μετά καπάκι κάνω στο ντουμπλέ ζερο - ζερο .
Το τι καντήλια κατέβασα δεν λέγεται. Πρέπει να κάνω μαθήματα διαχείρισης θυμού. Πάντως πρέπει να ήμουν ωραίο θέαμα για όσους έβλεπαν .................
Τελικά κλείνω με 20 και 90/100 συνολικά. Κρίμα και ήταν ευκαιρία για ρεκόρ.
Και τώρα πάμε στα σημαντικά .
Πρώτη συμμετοχή για τον
@Κωστας 63 και ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα 77/100 . Έπαθε και αυτός το κοκομπλόκο στη δεύτερη πούλα όπως όλοι μας .
Κώστα φίλε είναι σούπερ για πρώτο αγώνα το σκορ αυτό ( και δεν σου ξαναλέω άλλα κόλπα μην μας φάς και τις θέσεις όπως το πας .................... χεχεχεχε)
Άρης
@chevy z71 ,δεν θα πω αν το σκορ του ήταν καλό ή όχι αλλά θα πω αυτό που έγινε και νομίζω ότι πρέπει να το μάθετε.
Βγαίνει από την πούλα , τον ρωτάω , τι έκανες ? και απαντάει,
- Αυτοί οι μ@λ@κες έχουν κάνει λάθος μου βάλανε παραπάνω 2 πιάτα και εγώ τους είπα να τα σβύσουν γιατί δεν υπογράφω........................... ( που είναι ρε σεις τα εικονίδια να βάλω 10 respect ).
Έχω δει σε αγώνα να γίνεται ολόκληρη φασαρία και να απαιτεί ο αθλητής να γράψουν καλό ένα πιάτο . Έχω δει μεγάλες γκρίνιες και εκ των υστέρων τσακωμούς για το πιάτο που "χάρισαν" σε κάποιον και με αυτό κέρδισε θέσεις και μετάλλιο ,
Αλλά να λέει ο αθλητής όχι μου βάλατε παραπάνω σβύστε τα , και σε γνώση του ότι αυτά τα δύο πιάτα μπορεί να του στοιχίσουν το πρωτάθλημα , ε ρε φίλε δεν το βλέπεις κάθε μέρα.
Εγώ θα πω το εξής - ΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ - R E S P E C T....................... (το κεράτό μου που είναι τα εικονίδια).
Αυτά και πάμε για κανά πρωινό καρτεράκι μέχρι τον επόμενο αγώνα ,
- αν δεν έχει lock down
- αν εξακολουθεί να ΜΗΝ έχει τσιχλίτσες
- αν πρώτα ο Θεός είμαστε όλοι καλά