Έχει να πεσει πολλη παντοφλακαλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους!
Σημερα το φόρουμ παρα τον αερα και το κρυο εδωσε δυναμικο παρόν στο σχιστο.
Μανος, Βασιλης, Λεωνιδας και τα μουτρα μου καψαμε τα πιατακια (λεμε τωρα) ενω σιγουρα σκεφτόμασταν τρυγονια, φασσες και τσιχλες με τοσο αερα που ειχε.
Να το ξανακανουμε με περισσότερο διαθέσιμο χρονο και χωρις λογοκρισια απ το ετερον ημισυ την επομενη φορα. Δεν θέλει να ακουει για 725 και 692
Εγώ προσφέρθηκα να της πω δυο λογακια τις προάλλες και δεν με άφηνες. Φατα τώρα.καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους!
Σημερα το φόρουμ παρα τον αερα και το κρυο εδωσε δυναμικο παρόν στο σχιστο.
Μανος, Βασιλης, Λεωνιδας και τα μουτρα μου καψαμε τα πιατακια (λεμε τωρα) ενω σιγουρα σκεφτόμασταν τρυγονια, φασσες και τσιχλες με τοσο αερα που ειχε.
Να το ξανακανουμε με περισσότερο διαθέσιμο χρονο και χωρις λογοκρισια απ το ετερον ημισυ την επομενη φορα. Δεν θέλει να ακουει για 725 και 692
Πες τα ρε λιπτονΣπύρο πρέπει να τη σκίσεις τη γάτα με ένα 725 κ ένα custom κοντάκι...
Εσυ κοουτς σίγουρα μπερετα προτεινες, βγάζεις εξάνθημα με τα μπρο έχω μάθειΕγώ προσφέρθηκα να της πω δυο λογακια τις προάλλες και δεν με άφηνες. Φατα τώρα.
Άμα μου βρεις κάνα μπρο που να κουνάει θα το παραδεχτώ.Εσυ κοουτς σίγουρα μπερετα προτεινες, βγάζεις εξάνθημα με τα μπρο έχω μάθει
Με την επόμενη που θα βρεθουμεΆμα μου βρεις κάνα μπρο που να κουνάει θα το παραδεχτώ.
Το αριστερό γήπεδο στη Σπάρτη, θα ρίξουμε εκεί το καλοκαίρι Λιπτον
εριξα παλι με του @Λεωνίδας σημερα και ειχαμε μονοντουφεκιες...
Εεεε...Άμα μου βρεις κάνα μπρο που να κουνάει θα το παραδεχτώ.
Εσύ έχεις κάνει θεό το φτυάρι, οπότε το Μπρο θα σου φαίνεται φτερό!Εεεε...
Μετά από 50..χρόνια ...ναι...κούνησε κ ενα brow...το b25 μου...του 1971.....Εσύ έχεις κάνει θεό το φτυάρι, οπότε το Μπρο θα σου φαίνεται φτερό!![]()
Εχεις δίκιο....λάθος μου..χωρίς να είμαι και σίγουρος , νομίζω ότι ο coach εννοούσε ότι " κουνάει " - κινείται σκοπευτικά
και όχι "κουνάει" - κουνιέται - είναι χάρχαλο.![]()
![]()
![]()
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τελικά. Γι'αυτό είσαι κλώνος!χωρίς να είμαι και σίγουρος , νομίζω ότι ο coach εννοούσε ότι " κουνάει " - κινείται σκοπευτικά
και όχι "κουνάει" - κουνιέται - είναι χάρχαλο.![]()
![]()
![]()