Λίγο ο μπακαλιάρος... το τσίπουρο...το haig... εεε ..έχω και εγώ μία δικαιολογία να κάνω λάθος...Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τελικά. Γι'αυτό είσαι κλώνος!![]()

Λίγο ο μπακαλιάρος... το τσίπουρο...το haig... εεε ..έχω και εγώ μία δικαιολογία να κάνω λάθος...Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις τελικά. Γι'αυτό είσαι κλώνος!![]()
Είδε τον Σκωτσέζο σωματοφύλακα του Καρόλου σήμερα και σκέφτηκε "hell, why not?"μπακαλιάρος ΟΚ. τσίπουρο ΟΚ. ................... haig.............. ?????
bro ............. τα έκανες κουλουβάχατα ......................![]()
![]()
Εγώ το Jameson θέλω...
είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλονεριξα παλι με του @Λεωνίδας σημερα και ειχαμε μονοντουφεκιες...
Beretta θα παρει φίλε, τζάμπα τα λόγια μαςείστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον
(μην το πεις στο έτερον ήμισυ.. )
6... ρώτησα χθες...Ξέρουμε τι ωρα κλεινει το απόγευμα τωρα που μεγάλωσε η μερα;
βαριούνται να φανταστω6... ρώτησα χθες...
Δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση. Ελπίζω να αλλάξει σύντομα.βαριούνται να φανταστω
Δεν έχω ρίξει ποτέ βράδυ, θα είναι ωραία εμπειρία φαντάζομαι! Καλά να περάσεις ΛεωνίδαΒγήκε ανακοίνωση στο FB για νυχτερινή προπόνηση μεθαύριο, Τετάρτη 26/5, μόνο στο αριστερό γήπεδο. Μου έχουν λείψει λίγο οι νυχτερινές προπονήσεις, οπότε καλή ευκαιρία θα είναι. Ελπίζω να έρθει κόσμος. Τι λέτε;
Να σου πω, θα την αντάλλαζα με μία Τετάρτη βράδυ στη Μπρατισλάβα αλλά ... και το Σχιστό καλό είναιΔεν έχω ρίξει ποτέ βράδυ, θα είναι ωραία εμπειρία φαντάζομαι! Καλά να περάσεις Λεωνίδα![]()
Μπα φίλε ειδικά Τετάρτη κιόλας μόνος σου θα είσαι! Πολύ ξενέρωτος λαός στο συγκεκριμένο θέμα.Να σου πω, θα την αντάλλαζα με μία Τετάρτη βράδυ στη Μπρατισλάβα αλλά ... και το Σχιστό καλό είναι![]()