Σκοπευτήριο Χανίων

Λοιπον, σημερα ειχαμε τον πρωτο απο τους 4 αγωνες που θα γινουν εδω κατω, με συμμετοχη κυνηγων-σκοπευτων, και μερους της αλλοδαπης παροικιας που κατοικοεδρευει στον Αποκορωνα. Ο καιρος απο νωρις εδειχνε τις διαθεσεις του, αλλα το περιμεναμε τοσο καιρο, που λογικα και χιονι να ριχνε, πολυ λιγο θα ειχε διαφορα. Εριχνα δευτερη σειρα, οποτε ειχα την ευκαιρια να δω λιγο τα πιατα, αν και ειχα ριξει και χτες τις τροχιες αλλα οχι το σχημα. Ολως περιεργως, μπηκα συγκεντρωμενος, εσπασα πιατα που παραδοσιακα με δυσκολευαν, και βγηκα απο την πουλα με ενα ωραιοτατο για τα δεδομενα μου 21/25. Εχασα το λαγο που προσπαθησα να του ριξω πολυ γρηγορα, και δυστυχως η υπαρξη οριου με εκανε να τον κυνηγαω και να μην μπορεσω να ριξω δευτερη. Οπως και να χει, η πρωτη πουλα θεωρω πως ηταν επιτυχημενη, κυριως γιατι καταφερα και κρατησα την αυτοσυγκεντρωση μου, ακομα και μετα τα χαμενα πιατα. Ο καιρος τσιχλομερα, με ψιλοβροχο αλλα ολα καλα.

Αντιθετως ομως με τον Ευριπιδη, που στη δευτερη πηγε θαυμασια, εμενα δεν μου βγηκε καλη ως το τελος. Ενω ξεκινησα καλα, απο τον τριτο βατηρα, και τελειωνοντας ειχα μολις 2 πιατα χαμενα, θες η διακοπη, θες το οτι δεν εμεινα συγκεντρωμενος οπως επρεπε, εχασα 6 πιατα σε δυο βατηρες, τελειωνοντας με 17/25. Συνολο μερας 38/50, μουσκεμα σχεδον οπως ολοι αλλωστε, αλλα νομιζω δεν μας ενοιαξε καθολου γιατι η εμπειρια ηταν φανταστικη. Κατα την καταμετρηση βρεθηκαμε σε ισοβαθμια με ενα αλλο παιδι, οποτε ριξαμε για την τεταρτη-πεμπτη θεση. Κλασσικα εχασα πιατο που δεν ειχα χασει ουτε στον αγωνα σημερα, ουτε χτες στην προπονηση, αλλα δεν εχει σημασια. Οπως και να εχει ομως, για τις μεχρι τωρα αγωνιστικες μου εμπειριες, ειναι μια επιτυχια, οχι τοσο το σκορ, αλλα την εμπειρια, για το οτι καταφερα πιστευω να μεινω ηρεμος σχεδον ως το τελος. Να πω οτι το δευτερο σταντ, παρολο των κοντινων πιατων, ειχε μερικες αρκετα περιεργες τροχιες, και προτιμησα να ριξω με τον συνδυασμο U2/LM που εριχνα και πριν.
Βικτωρακο παντα στο τέλος αυτό που μας έμεινε είναι το παρεακι και τα πειράγματα.ευτυχώς είμαστε άνθρωποι που δεν θα σκασουμε και αν δε πάμε καλά σε αντίθεση με κάτι αλλους

Μπράβο Βίκτωρα, Ευριπίδη και όποιος άλλος συμμετείχε στον αγώνα. Ωραία η παρείστικη διάθεση στο sporting αλλά και τα συναισθήματα ενός αγώνα είναι και αυτά ωραία ;)

akrvw
Mα φυσικα. Αφου διαγωνιζεσαι (και οχι ανταγωνιζεσαι) φιλους, στο τελος μενει η εμπειρια του αγωνα, και η εκπαιδευση του να ριχνεις κατω απο συνθηκες πιο πειστικες.
ακρως ανταγωνιστικο αθλημα η σκοοβολη , ολοι θελουν να νικησουν , ολοι στεναχωρουνται όταν χανουν

Last edited by a moderator:
Εγω παιδες εχω ενα θεμα κ θα σας το πω αφού ασχολειστε πολυ να μου πειτε τξν γνωμη σας.

Εγω θα πάω 1-2 φορές τον χρονο για τον χαβαλέ σκοπευτήριο.
Εκεί λοιπον είμαι σχεδόν παντα άνω του μετρίου προς καλώς.
Στα 25 πιάτα θα παίξω τα 18-21.
Μέχρι 23 έφτασα.
Αλλα θα παω κ άλλες 1-2 φορες όταν έχει αγώνα ειδικότερα φιλανθρωπικό.
Στον αγωνα λοιπόν κανω κακιστα αποτέλεσμα τα.
Μιλαμε για κατω από τα δεκα πιατα.
Με πιανει ενα άγχος ανεξήγητο.
Εαν ξεκιμησω παλι κ παω καλα...καπου στην μέση με πιανει μια αδιαφορία.
Δεν συηκεντρωνομαι με τιποτε.
Γενικά δεν το απολαμβανω.
Δεν το νιωθω το καρδοκτυπι οπως στο κυνήγι.
Συμβαίνει αυτό σε καποιον αλλο?

Εγω παιδες εχω ενα θεμα κ θα σας το πω αφού ασχολειστε πολυ να μου πειτε τξν γνωμη σας.

Εγω θα πάω 1-2 φορές τον χρονο για τον χαβαλέ σκοπευτήριο.
Εκεί λοιπον είμαι σχεδόν παντα άνω του μετρίου προς καλώς.
Στα 25 πιάτα θα παίξω τα 18-21.
Μέχρι 23 έφτασα.
Αλλα θα παω κ άλλες 1-2 φορες όταν έχει αγώνα ειδικότερα φιλανθρωπικό.
Στον αγωνα λοιπόν κανω κακιστα αποτέλεσμα τα.
Μιλαμε για κατω από τα δεκα πιατα.
Με πιανει ενα άγχος ανεξήγητο.
Εαν ξεκιμησω παλι κ παω καλα...καπου στην μέση με πιανει μια αδιαφορία.
Δεν συηκεντρωνομαι με τιποτε.
Γενικά δεν το απολαμβανω.
Δεν το νιωθω το καρδοκτυπι οπως στο κυνήγι.
Συμβαίνει αυτό σε καποιον αλλο?
Χρυσανθε αν δεν εχεις ψηθεί στους αγώνες είναι πολύ φυσιολογικό.άλλο πράμα η προπόνηση και άλλο η πίεση του αγώνα.στη προπόνηση είσαι χαλαρός και οι κινήσεις βγαίνουν αυτόματα.σήμερα πιάτα που όλες τις Κυριακές που πάω τα σπάω με κλειστά ματια τα εχανα με ανοιχτα.αγχωθηκα εσφιγγα το αριστερό χερι στο ξυστό εχανα την επωμιση κι όλα αυτά τα επαθα γιατί δεν είχα την ψυχραιμία να ξεπεράσω το πρωτο χαμένο πιάτο.κι ενω 4 πουλες εκανα 3 20αρια κι ενα 19 σήμερα στα ίδια πιάτα 15. αν δεν εχεις αγώνες είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα πέσεις 3-5 πιάτα

Kαποια φαση ο Μητσιαλης ειχε βαλει καποιο αρθρο καποιου σκοπευτη στο προφιλ του στο facebook, σχετικα με το πως πρεπει να εισαι στους αγωνες και στην προπονηση. Δεν θυμαμαι ποιανου ηταν και ποτε ειχε μπει, ισως του Yardley, για να το βαλω εδω, το ρεζουμε ομως ηταν οτι πρεπει να ριχνεις στην προπονηση σαν σε αγωνα, και στον αγωνα σαν σε προπονηση. Αυτο που λες Χρυσανθε μας πιανει ολους, θυμαμαι τον πρωτο "αγωνα" που εριξα, που μολις και μετα βιας εκανα 10 πιατα. Ομοιως και σε αλλους αγωνες ετσι γινεται, και υποψιν δεν εχω ριξει σε αγωνες κανονικους, υπο μορφη πιεσης και ανταγωνισμου. Χτες μου βγηκε πιο ευκολο το να συγκεντρωθω, σχεδον ασυναισθητα. Ο Ευριπιδης εκανε το λαθος που κανουμε ολοι που δεν εχουμε εμπειρια, αλλα ειναι αναμενομενο πως οσο ασχολησαι, τοσο το λαθος θα βγαινει λιγοτερο εντονο.

Χτες μιλαγα με καποιον ξενο, Αγγλο νομιζω, που ερχεται με παρεα και ριχνει. Τον ρωταγα πως πηγε και πως πηγε ενας πιτσιρικας που ερχεται μαζι και ριχνει. Τον εχω δει να ριχνει και πραγματικα ειναι πολυ καλος, και μαλιστα ριχνει με 20αρι και 16αρι. Μου ειπε λοιπον οτι αγχωθηκε τοσο που εριξε χαλια, σε σχεση με αυτο που ριχνει συνηθως, οποτε το φαινομενο ειναι συνηθισμενος.

...ενας πιτσιρικας που ερχεται μαζι και ριχνει. Τον εχω δει να ριχνει και πραγματικα ειναι πολυ καλος, και μαλιστα ριχνει με 20αρι και 16αρι...
Με μια Rem.1100 cal.16 - ... αχ και να είχα κι εγώ μια τέτοια!!! .love. - και φυσίγγια Lambro classic 16 ρίχνει ο άγγλος πιτσιρικάς και πράγματι είναι πολύ καλός, για πρώτη χρονιά που ρίχνει φέτος!;)
Πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα ρε παιδιά ... Τα σχήματα τα είχαν αλλάξει πολύ σε σχέση με αυτά που ήξερα;;; - Πόσοι πήραν μέρος;;; - Ποιος βγήκε πρώτος και με τι σκορ;;; Να υποθέσω ο Μιχάλης ο Ελπ... ;;;
Όσο για το Γιάννη τον κολλητό του Ευριπίδη, όπως τον ξέρω, κι όπως τον είδα να ρίχνει την περασμένη Τετάρτη, θα έβαζα στοίχημα ότι θα είναι μέσα στους 3 πρώτους !
.well done.

ο πρωτος απο τους κυνηγους ηταν με 43 πιατα, επειτα ο Γιαννης μαζι με αλλο ενα παιδι (ερχεται Κυριακες) στα 42, βγηκε δευτερος ο Γιαννης στο shoot off. Επειτα εγω και ο Σωτηρης με 38, για την τεταρτη/πεμπτη θεση. Εριξε παρα πολυ καλα ο Γιαννης, και τα πιατα που εχασε, ειδικα στο δευτερο σταντ ενα 4 εισερχομενο, ηταν αποριας αξιο.

Για τους Σκοπευτες, ο Μιχαλης, ο Μπαμπης, ο γιος του (τρομερο αυτο...) ο Γιωργος και ο Σαλαβαντακης, δε θυμαμαι σειρα καταταξης ομως.

Καλο μεσημερι! Ευριπιδη και Βικτωρα μπραβο για τη συμμετοχή σας,πανω απο ολα! Και το σκορ σας κατα την γνωμη μου,μια χαρα ειναι, ειδικά στη μια πουλά ρίξατε super! Ελπίζω την αλλη φορα να μπορέσω να έρθω και εγω..σας τα χάλασε λιγο ο καιρος,αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι..

Καλημερα σε ολους!!!

στους παρακατω συνδεσμους θα μπορειτε να βλεπετε τα αποτελεσματα...

https://docs.google.com/spreadsheet...JG9LrWprsc/pubhtml?gid=1115219312&single=true

online automated hunters scoreboard

https://docs.google.com/spreadsheet...JG9LrWprsc/pubhtml?gid=1858692623&single=true

sorted hunters scoreboard

https://docs.google.com/spreadsheet...JG9LrWprsc/pubhtml?gid=1391487342&single=true

online automated shooter scoreboard

https://docs.google.com/spreadsheet...SJG9LrWprsc/pubhtml?gid=148337731&single=true
Sorted shooter scoreboard

οριστε κυριοι 2 απο τα ταλεντακια του skeet που εκολαπτονται στο σκοπευτηριο μας με προσωπικες βεβαια θυσιες των γονιων τους.τα παιδακια αυτα τα βλεπουμε συνεχεια να δουλευουν σκληρα για τους στοχους τους υπο την καθοδηγηση του γιωργου σαλαβαντακη ενος σπουδαιου σκηταδορου που ειναι παντα προθυμος να πει πραγματα στον οποιοδηποτε θελησει να βελτιωθει.η παρουσιαση βεβαια απο τοπικο καναλι.μπραβο στα παιδια και τους γονεις τους και τους ευχομαι καθε επιτυχια στη ζωη τους

Back