Κι εγώ θέλω να ρίξω μερικά στο πίνακα.6 παρα με ακριβως θα είμαι εκεί γιατί πιο πριν έχω δρομολόγια
παρακαλουνται όπως προσέλθουν την σήμερον απογευματινή για να παρακολουθήσουν ιδίοις ομασι πως θρυμματίζονται αι πορτοκαλί ιπτάμενοι δίσκοι απο μια benelli.παρακαλώ να μην ανησυχούν διότι τα μαθήματα είναι δωρεάν προς τερψιν των ίδιων αλλά και των παρευρισκομένων θεατών.ευχαριστώ πολύ.
φιλε αρη βρισκομαι εις την ευχαριστην θεση να σου γνωστοποιησω οτι το ανωθεν μηνυμα αποτυπωθη γραπτως απο εμου του ιδιου και χωρις την αρωγην κανενος προσωπου φιλικου η αλλου καθως οπως ελεχθη εις αλλην θεματικην ενοτητα υπηρξα μαθητης της 3ης δεσμης εν ετη 1987.ουτως ειπειν και για να εισχωρησωμεν στο θεμα μας προ ολιγης ωρας επεστρεψα εις την οικιαν του σπιτιου μου εκ σκοπευτηριου οπου το αυτογεμες benelli παρεδωσε μαθηματα και βολαι υψιστου καλους και αποτελεσματικοτητος στους υπολοιπους νεανιας μετα των νεροπιστολων τους.παρεπιπτοντως θα ηθελα να υποβαλω τας μεγιστας ευχαριστιες μου στον γεωργιον(altair)διοτι ητο ο μεγιστος αυτουργος στο θεαματικον θρυμματισμον του λαγοπιατακιου καθως εδιδαξεν μου την τακτικη του θρυματισματος επωμισμενος και τοποθετωντας το τυφεκιον εις το 1/3 της πορειας αυτου.και το θαυμα εγενετο.μολις πατησα την σκανδαλην το πιατακιον εξηφανισθη εκ του οριζοντος.τελος ελπιζω την κυριακην να μην εργαζομαι και να δωσω το παρον εις τον αγωνανΠες αληθεια ο Πανουτσος σε βοηθησε να το γραψεις αυτο? .xm. Μονο αυτος εκφραζοταν ετσι μεχρι τωρα στο φορουμ....buy buy..buy buy.
Θα το κανω copy paste το μυνηματακι να το χρησιμοποιω κ εγω, μου ταιρτιαζει...
Εδω βρεχει σημερα κ ηθελα να παω σκοπευτηριο να φταξουμε τις τροχιες στις μηχανες μιας κ αλλαξαν βραχιονες στις μηχανες κ θεωρητικα θα παιρνουν περισσοτερο "πειραγμα"... .kkk.
.buy buy..buy buy..buy buy. ... και τριτοδεσμίτης και μπενελάκιας, ωωω τι δυστυχίαφιλε αρη βρισκομαι εις την ευχαριστην θεση να σου γνωστοποιησω οτι το ανωθεν μηνυμα αποτυπωθη γραπτως απο εμου του ιδιου και χωρις την αρωγην κανενος προσωπου φιλικου η αλλου καθως οπως ελεχθη εις αλλην θεματικην ενοτητα υπηρξα μαθητης της 3ης δεσμης εν ετη 1987.ουτως ειπειν και για να εισχωρησωμεν στο θεμα μας προ ολιγης ωρας επεστρεψα εις την οικιαν του σπιτιου μου εκ σκοπευτηριου οπου το αυτογεμες benelli παρεδωσε μαθηματα και βολαι υψιστου καλους και αποτελεσματικοτητος στους υπολοιπους νεανιας μετα των νεροπιστολων τους.παρεπιπτοντως θα ηθελα να υποβαλω τας μεγιστας ευχαριστιες μου στον γεωργιον(altair)διοτι ητο ο μεγιστος αυτουργος στο θεαματικον θρυμματισμον του λαγοπιατακιου καθως εδιδαξεν μου την τακτικη του θρυματισματος επωμισμενος και τοποθετωντας το τυφεκιον εις το 1/3 της πορειας αυτου.και το θαυμα εγενετο.μολις πατησα την σκανδαλην το πιατακιον εξηφανισθη εκ του οριζοντος.τελος ελπιζω την κυριακην να μην εργαζομαι και να δωσω το παρον εις τον αγωναν
πιατακιον μεγιστης δυσκολιας το οποιον χρηζει ιδιαιτερης μελετης και προσκοπευσης.οταν μετα προπονησεως ανακαλυψω τον τροπον θα του αλλαξω τα ιματια ητοι θα του σκισω τα ραμματα.πως σου φανηκα?Mην παραπληροφορεις το κοσμο ρε συ.
Το 2 πως σου φανηκε;
Ευριπίδη αργούν ακόμα οι παρενέργειες τα φάρμακα;πιατακιον μεγιστης δυσκολιας το οποιον χρηζει ιδιαιτερης μελετης και προσκοπευσης.οταν μετα προπονησεως ανακαλυψω τον τροπον θα του αλλαξω τα ιματια ητοι θα του σκισω τα ραμματα.πως σου φανηκα?
Τι δυσκολία μπορεί να έχει; Για πες; Βγαίνει από δεξιά σχεδόν δύο μέτρα από το έδαφος και διαγράφει μια παράλληλη προς τον σκοπευτή, χαμηλή ελαφριά καμπύλη, μέχρι να πέσει κάτω;πιατακιον μεγιστης δυσκολιας το οποιον χρηζει ιδιαιτερης μελετης και προσκοπευσης.οταν μετα προπονησεως ανακαλυψω τον τροπον θα του αλλαξω τα ιματια ητοι θα του σκισω τα ραμματα.πως σου φανηκα?
φιλε αρη βρισκομαι εις την ευχαριστην θεση να σου γνωστοποιησω οτι το ανωθεν μηνυμα αποτυπωθη γραπτως απο εμου του ιδιου και χωρις την αρωγην κανενος προσωπου φιλικου η αλλου καθως οπως ελεχθη εις αλλην θεματικην ενοτητα υπηρξα μαθητης της 3ης δεσμης εν ετη 1987.ουτως ειπειν και για να εισχωρησωμεν στο θεμα μας προ ολιγης ωρας επεστρεψα εις την οικιαν του σπιτιου μου εκ σκοπευτηριου οπου το αυτογεμες benelli παρεδωσε μαθηματα και βολαι υψιστου καλους και αποτελεσματικοτητος στους υπολοιπους νεανιας μετα των νεροπιστολων τους.παρεπιπτοντως θα ηθελα να υποβαλω τας μεγιστας ευχαριστιες μου στον γεωργιον(altair)διοτι ητο ο μεγιστος αυτουργος στο θεαματικον θρυμματισμον του λαγοπιατακιου καθως εδιδαξεν μου την τακτικη του θρυματισματος επωμισμενος και τοποθετωντας το τυφεκιον εις το 1/3 της πορειας αυτου.και το θαυμα εγενετο.μολις πατησα την σκανδαλην το πιατακιον εξηφανισθη εκ του οριζοντος.τελος ελπιζω την κυριακην να μην εργαζομαι και να δωσω το παρον εις τον αγωναν