Σκοπευτήριο Χανίων

Κι εγώ θέλω να ρίξω μερικά στο πίνακα.6 παρα με ακριβως θα είμαι εκεί γιατί πιο πριν έχω δρομολόγια

παρακαλουνται όπως προσέλθουν την σήμερον απογευματινή για να παρακολουθήσουν ιδίοις ομασι πως θρυμματίζονται αι πορτοκαλί ιπτάμενοι δίσκοι απο μια benelli.παρακαλώ να μην ανησυχούν διότι τα μαθήματα είναι δωρεάν προς τερψιν των ίδιων αλλά και των παρευρισκομένων θεατών.ευχαριστώ πολύ.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT.Πες αληθεια ο Πανουτσος σε βοηθησε να το γραψεις αυτο? .xm. Μονο αυτος εκφραζοταν ετσι μεχρι τωρα στο φορουμ....yelling..yelling..buy buy..buy buy..hair..hair..sarcastic..sarcastic.
Θα το κανω copy paste το μυνηματακι να το χρησιμοποιω κ εγω, μου ταιρτιαζει... .my man..yelling.
Εδω βρεχει σημερα κ ηθελα να παω σκοπευτηριο να φταξουμε τις τροχιες στις μηχανες μιας κ αλλαξαν βραχιονες στις μηχανες κ θεωρητικα θα παιρνουν περισσοτερο "πειραγμα"... .kkk.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT.Πες αληθεια ο Πανουτσος σε βοηθησε να το γραψεις αυτο? .xm. Μονο αυτος εκφραζοταν ετσι μεχρι τωρα στο φορουμ....yelling..yelling..buy buy..buy buy..hair..hair..sarcastic..sarcastic.
Θα το κανω copy paste το μυνηματακι να το χρησιμοποιω κ εγω, μου ταιρτιαζει... .my man..yelling.
Εδω βρεχει σημερα κ ηθελα να παω σκοπευτηριο να φταξουμε τις τροχιες στις μηχανες μιας κ αλλαξαν βραχιονες στις μηχανες κ θεωρητικα θα παιρνουν περισσοτερο "πειραγμα"... .kkk.
φιλε αρη βρισκομαι εις την ευχαριστην θεση να σου γνωστοποιησω οτι το ανωθεν μηνυμα αποτυπωθη γραπτως απο εμου του ιδιου και χωρις την αρωγην κανενος προσωπου φιλικου η αλλου καθως οπως ελεχθη εις αλλην θεματικην ενοτητα υπηρξα μαθητης της 3ης δεσμης εν ετη 1987.ουτως ειπειν και για να εισχωρησωμεν στο θεμα μας προ ολιγης ωρας επεστρεψα εις την οικιαν του σπιτιου μου εκ σκοπευτηριου οπου το αυτογεμες benelli παρεδωσε μαθηματα και βολαι υψιστου καλους και αποτελεσματικοτητος στους υπολοιπους νεανιας μετα των νεροπιστολων τους.παρεπιπτοντως θα ηθελα να υποβαλω τας μεγιστας ευχαριστιες μου στον γεωργιον(altair)διοτι ητο ο μεγιστος αυτουργος στο θεαματικον θρυμματισμον του λαγοπιατακιου καθως εδιδαξεν μου την τακτικη του θρυματισματος επωμισμενος και τοποθετωντας το τυφεκιον εις το 1/3 της πορειας αυτου.και το θαυμα εγενετο.μολις πατησα την σκανδαλην το πιατακιον εξηφανισθη εκ του οριζοντος.τελος ελπιζω την κυριακην να μην εργαζομαι και να δωσω το παρον εις τον αγωναν

φιλε αρη βρισκομαι εις την ευχαριστην θεση να σου γνωστοποιησω οτι το ανωθεν μηνυμα αποτυπωθη γραπτως απο εμου του ιδιου και χωρις την αρωγην κανενος προσωπου φιλικου η αλλου καθως οπως ελεχθη εις αλλην θεματικην ενοτητα υπηρξα μαθητης της 3ης δεσμης εν ετη 1987.ουτως ειπειν και για να εισχωρησωμεν στο θεμα μας προ ολιγης ωρας επεστρεψα εις την οικιαν του σπιτιου μου εκ σκοπευτηριου οπου το αυτογεμες benelli παρεδωσε μαθηματα και βολαι υψιστου καλους και αποτελεσματικοτητος στους υπολοιπους νεανιας μετα των νεροπιστολων τους.παρεπιπτοντως θα ηθελα να υποβαλω τας μεγιστας ευχαριστιες μου στον γεωργιον(altair)διοτι ητο ο μεγιστος αυτουργος στο θεαματικον θρυμματισμον του λαγοπιατακιου καθως εδιδαξεν μου την τακτικη του θρυματισματος επωμισμενος και τοποθετωντας το τυφεκιον εις το 1/3 της πορειας αυτου.και το θαυμα εγενετο.μολις πατησα την σκανδαλην το πιατακιον εξηφανισθη εκ του οριζοντος.τελος ελπιζω την κυριακην να μην εργαζομαι και να δωσω το παρον εις τον αγωναν
.RESPECT..buy buy..buy buy..buy buy. ... και τριτοδεσμίτης και μπενελάκιας, ωωω τι δυστυχία

Mην παραπληροφορεις το κοσμο ρε συ.

Το 2 πως σου φανηκε;
πιατακιον μεγιστης δυσκολιας το οποιον χρηζει ιδιαιτερης μελετης και προσκοπευσης.οταν μετα προπονησεως ανακαλυψω τον τροπον θα του αλλαξω τα ιματια ητοι θα του σκισω τα ραμματα.πως σου φανηκα?

πιατακιον μεγιστης δυσκολιας το οποιον χρηζει ιδιαιτερης μελετης και προσκοπευσης.οταν μετα προπονησεως ανακαλυψω τον τροπον θα του αλλαξω τα ιματια ητοι θα του σκισω τα ραμματα.πως σου φανηκα?
Ευριπίδη αργούν ακόμα οι παρενέργειες τα φάρμακα; .sarcastic.

Τι δυσκολία μπορεί να έχει; Για πες; Βγαίνει από δεξιά σχεδόν δύο μέτρα από το έδαφος και διαγράφει μια παράλληλη προς τον σκοπευτή, χαμηλή ελαφριά καμπύλη, μέχρι να πέσει κάτω;

το αντιθετο γιωργο.βγαινει αριστερα απο το σκοπευτη με παρα πολυ ταχυτητα διαγραφοντας πορεια οπως οταν σηκωνεται αεροπλανο.στον ενα βατηρα σημερα ενοχλουσε πολυ ο ηλιος και μολις σηκωνες τ οπλο ησουνα φατσα φορα στον ηλιο τ οποιο βεβαια δεν αποτελει δικαιολογια αλλα ενοχλουσε.στον 4 εκανα το λαθος και το ακολουθησα απο τη μηχανη και τη πατησα.αποτι καταλαβα και το συζητησαμε και με το βικτωρα πρεπει να το περιμενεις πιο μπροστα κανα 2 μετρα απο κει που βγαινει και μετα να το παρεις.ετσι λεμε εμεις.τωρα μπορει να θελει αλλο πραμα

Βασικά σε όλα τα πιάτα πρέπει το στόμιο της κάννης να είναι πιο μπροστά από την μηχανή, αφού είναι αδύνατο ουσιαστικά να μπορέσουμε να εστιάσουμε στο πιάτο με το που βγαίνει. Από εκεί και πέρα ο ήλιος δεν είναι δικαιολογία, είναι το χειρότερο πράγμα. Στα πιάτα που για κάποιο λόγο με δυσκολεύουν, κάνω το εξής και ως διά μαγείας λύνονται όλα τα προβλήματα. Μείνε λίγο μαζί του, μείνε λίγο πάνω του π.χ. για δύο δευτερόλεπτα σαν να το σημαδεύεις σταματημένο και ξεκίνα αργά να το προσπερνάς, μόλις ξεκολλήσεις από πάνω του, πάτα, χωρίς να σταματήσεις την κίνηση του όπλου.

Να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο πιατάκι δεν είναι το standard, αλλά το midi (90mm). Η μηχανή είναι αριστερά και λίγο πίσω από τον βατήρα 1. Λοξό εξερχόμενο με έντονα ανοδική πορεία (κάπου 60 μοίρες) και τρελή ταχύτητα. Όταν του έριξα εγώ από τον 1 ο ήλιος είχε κρυφτεί από το σπιτάκι του pull και ... του ξέσκισα τα ράμματα ... που λέει κι ο Ευριπίδης, (είναι και πιο κλειστή η γωνία από εκεί και είναι εύκολο), αλλά από άλλους βατήρες πραγματικά ο ήλιος είναι πρόβλημα... αλλά και χωρίς ήλιο είναι πολύ ζόρικο!!! :(

Kαλημερα

Για το σχολιασουμε, τα πιατα που δυσκολευουν στο πρωτο σταντ ειναι δυο. Το 2 και το 5. Προσωπικα το 2 με δυσκολευει περισσοτερο απο τον πρωτο βατηρα, αν και οσες φορες το ριξα εσπασε απο τον 5 βατηρα. Κυριως λογω ηλιου χτες, αλλα και επειδη ειναι τερμα αριστερα και οπως επωμιζω αριστερα δεν βολευει για γρηγορη πρωτη βολη, εκτος αν γυρισω σχεδον παραλληλα με τους βατηρες. Πραγμα που δεν θελω και για λογους ασφαλειας, αλλα και λογω περιοριστων βολης, οποτε απο το συγκεκριμενο βατηρα, και λογω ταχυτητας, η πρωτη τουφεκια ειναι σχετικα μακρινη και δυσκολη. Περιπου ιδιο ειναι το 7 απο το μικρο γηπεδο, λοξο εξερχομενο απο δεξια ομως. Δεν εχω βρει ομως το υψος στο βατηρα 1, οποτε οταν αυτο φευγει συνηθως το κυνηγαω και το χανω. Εκει θελει λιγη δουλιτσα

Βικτωρα το 2 συμφωνώ για το 5 θα σου πω οτι είναι καθαρη περδικοτουφεκια. ακολουθείς λίγο το πιάτο το προσπερνας μισο μέτρο περιπου αλλά τ όπλο ταυτόχρονα το χαμηλωνεις λίγο γιατί το πιάτο πέφτει δεν παει ευθεία και είναι και σιγανό δεν είναι γρήγορο

Ναι στο 5 δεν εχω προβλημα, οταν φυσικα μου εξηγησαν την τεχνικη, και το σκεφτηκα λιγο. Παρολα αυτα, παλιοτερα που εβγαινε και απο τον 5 βατηρα, παλι ηταν εξαιρετικα δυσκολη τουφεκια.

Ευλογησον!!!! .RESPECT..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εγω παλι σε οσα πιατα φαινεται να δυσκολευουν κανω το εξης απλο που εν μερη εχει κ μια σχεση με αυτο που προτεινει ο Γιωργος, οποια πορεια κ αν εχουν, εστιαζω επανω τους, το οπλο εννοειεται ειναι πιο ανοιχτα, τα σκουπιζω μενονωντας για ελαχιστο χρονο κ οταν νιωσω οτι το σωμα μου εχει παρει την ταχυτητα του δισκου απλα προσπερναω κ παταω...
Ειδικα στα εξερχομενα, υπαρχει μια χρονικη στιγμη αναλογα με το βατηρα που καθομαστε που το πιατα χρειαζεται τηνμικροτερη δυνατη προσκοπευση...

Ναι Αρη, απλα πρεπει να βρεις την σωστη θεση που θα κοιτανε οι κανες, αλλιως το κυνηγας αντι να κανεις αυτο που πρεπει

Back