Πολύ ωραία και σε ανώτερα, αλλά ρε παιδιά αγώνας μόνο με 25 πιάτα; .xm.
καλημερα παικται.ωραια ηταν εχθες το βραδυ.ριξαμε την πουλα μας τελειωσαμε στις 11 και μετα ειχε αρνομπατζετοκρασομπυροκατασταση μεχρι τις 1 και κατι.ωραιο το σχημα με μερικα δυσκολα πιατακια.για πρωτη φορα σε βραδυνο φετος με τα 17 που εκανα ειμαι ευχαριστημενος.γιαννη ο δημητρης εριξε με το οπλο του σωτηρη το 692 και κανανε και οι 2 22.ο δημητρης αν δεν κανω λαθος εριχνε rc sporting.παντως την επομενη φορα θα ζητησω ντοπιν κοντρολ γιατι εθεαθηκαν ορισμενοι να πινουν μπυρες πριν την πουλα.δεν λεω ονοματα δημητρηηηηηηηη
καλημερα παικται.ωραια ηταν εχθες το βραδυ.ριξαμε την πουλα μας τελειωσαμε στις 11 και μετα ειχε αρνομπατζετοκρασομπυροκατασταση μεχρι τις 1 και κατι.ωραιο το σχημα με μερικα δυσκολα πιατακια.για πρωτη φορα σε βραδυνο φετος με τα 17 που εκανα ειμαι ευχαριστημενος.γιαννη ο δημητρης εριξε με το οπλο του σωτηρη το 692 και κανανε και οι 2 22.ο δημητρης αν δεν κανω λαθος εριχνε rc sporting.παντως την επομενη φορα θα ζητησω ντοπιν κοντρολ γιατι εθεαθηκαν ορισμενοι να πινουν μπυρες πριν την πουλα.δεν λεω ονοματα δημητρηηηηηηηη
Κυριοι μπραβο! Σας ζηλεψα!
Εχω ριξει μια-δυο φορες σε ενα τετοιο αγωνα και εζησα αυτο που λες Βικτωρα ! Νωρις εχει θεμα ,οσο νυχτωνει ειναι καλα..Ευριπιδη μετα απο καμια 10αρια τσικουδιες εκανα 8 πιατα εγω μια φορα χαχα..το αλκοολ σιγουρα επηρεαζει αρνητικα ..οπως την οδηγηση ειναι και η σκοποβολη..πιωμενος εστω και λιγο ΠΟΤΕ δεν ξαναπιανω οπλο..Δημητρη μην ξαναπεις οτι βοηθησαν οι μπυρες...εριξες χωρις αγχος φιλε..γι'αυτο εριξες ετσι..σου ανεβασε και την ψυχολογια το κανονι.
Δεν αμφιβαλω Βικτωρα, το καταλαβα στο λιγο που τον ειδα απο κοντα κ σε οσα βιντεο τον εχω παρακολουθησει... Το γουσταρω πολυ αυτο το νευρικο κ γεματο ενταση, καπως ετσι το ζω κ εγω κ ας μην μπορω παντα να το διαχειριστω... Ειναι απο τους Ελληνες που μου αρεσει πιο πολυ να παρακολουθω...Aρη, αν ποτε βρεθεις προς τα δω, θα δεις οτι ο Γιωργος ριχνει ετσι, πιθανοτατα γιατι ετσι εχει μαθει, οχι μονο στο σκητ, αλλα και γενικοτερα. Και πορωνεται με τις αποτυχιες του, και εκνευριζεται, και γενικα το ζει εντονα, ειτε αγωνας ειναι, ειτε προπονηση, ειτε ριχνουμε σπορτιγκ.