Σκοπευτήριο Χανίων

ο Σαλαβαντακης είναι ο καθαρόαιμος σκηταδορος , ριχνει φουλ επιθεση στο πιατο με το στυλ το ειδα το πατησα , ουτε το σημαδεψα ουτε το πηγα κοντρολ σημαδευτουρα , το ειδα το πατησα , δικοπο μαχαιρι αλλα αυτό είναι το σκητ , ενας από τους μεγαλύτερους Ελληνες σκηταδορους με μεγαλες επιτυχιες στο εξωτερικο

στην καλαματα εβαλε και εκανε τον γυρο του γηπεδου 3 φορες με το οπλο παραμάσχαλα νεαρο σκοπευτή που το πιατο το πηγε σημαδευτο , μπροστα στον πατερα του φυσικα , το ειδες το πατησες , αυτος είναι ο Σαλαβαντακης

Δεν αμφιβαλω Βικτωρα, το καταλαβα στο λιγο που τον ειδα απο κοντα κ σε οσα βιντεο τον εχω παρακολουθησει... Το γουσταρω πολυ αυτο το νευρικο κ γεματο ενταση, καπως ετσι το ζω κ εγω κ ας μην μπορω παντα να το διαχειριστω... Ειναι απο τους Ελληνες που μου αρεσει πιο πολυ να παρακολουθω... .RESPECT.
Για το προπονητικο του εργο, εχω ακουσει τα καλυτερα, ειναι κ ενας Καλαματιανος φιλος που κανει προπονηση κατω μαζι του...
Πολυ εκρηκτικο στυλ εχει και ο ψιλλακης σπαει τον διακο με πολυ μισος και σε χρονο dt με το που βγει συνηθως απο τη μηχανη

με το που βγει συνηθως απο τη μηχανη
Αυτό λύνει κάποια προβλήματα πολλές φορές σε δίσκους που μπορεί να μας δυσκολέψουν. Έχω διαπιστώσει ότι εκεί που κολλάω σε κάποιους δίσκους, ακολουθώ αυτήν την τεχνική "πετώντας" το όπλο μπροστά από τον δίσκο με το που θα τον δουν τα μάτια μου και ως δια μαγείας τα προβλήματα λύνονται.

Αυτο το νευρο το οποίο ομως ελεγχετε απο την θετική αυτόπεποίθηση της επιτυχίας. ..αυτο λοιπόν διώχνει την.καθε αμφιβολία κατα την βολή που μαε δυςχαιρενει.
Αυτόματως ειναι σαν να σταματα ο χρόνος. ......έχεις εστιάσει έχεις προσπερασει κ έχεις σπάσει. ..πριν καλα καλα καταλαβεις πως τα εκανες

Προσωπικά το πετυχαινω μονο αμα αποβαλω το άγχος της επιτυχίας φοβούμενος δηλ την αποτυχια.
Καποιες μερες στο κυνηγι νιωθω με φοβερη αυτοπεποιθηση

Νιωθω οτι μπορω να κτυπησω τα παντα.
Απαξ κ αυτη η αυτοπεποιθηση μου λυπεί την μερα εκείνη. ...παει....το χασα....προσπαθω να σκοπευσω.
Οταν την εχω οταν κλειδώσω τον στόχο ειναι λες κ τα χιλιοστα του δευτερόλεπτου έχουν μπει σε αργή κινηση......κ με το μπαμ κ την επιτυχία ξαναπατιετε το πλει.
Δεν ηξερω πως να το εξηγησω πιο καλα....απλα ετσι το νιωθω

Οταν πετυχαινω την σωστη εστιαση ειναι οντως λες και ο χρονος μπαινει σε μια καθυστερηση και κυλαει πιο αργα και χωρις να κανω κατι συνειδητα οι δισκοι γινονται σκονη και αλλες που παω σκουπιζοντας να σπασω τους δισκους και σε δυο βατηρες να εχω τεσσερις δισκους ολους μαζι...ανεξηγητο!

Mια Κυριακη ειχαμε off, λογω της απαγορευσης, και ο κοσμος σημερα στο σκοπευτηριο πολυς. Ειχαμε καινουριες τροχιες, και ενδιαφερουσες μαλιστα. Για τους ντοπιους λοιπον, που ειναι και οι αμεσα ενδιαφερομενοι, να ενημερωσω οτι η 1 δεν ειναι πλεον overhead αλλα battue αριστερη, ανεβαινει πανω απο τον Pull και πεφτει σχεδον καθετα και κοντα. Ο λαγος (4) δεν ειναι τραβερσα, αλλα απομακρυνομενο αριστερο πιατο. (η ταμπελα που ειναι εκει κοντα, εφαγε μια αδεσποτη απο την αφεντια μου). Η 5 ειναι αριστερη τραβερσα, ευκολα σε ξεγελαει ομως λογω σχετικα μικρης ταχυτητας. Το 12 ειναι πιατο τραπ, φευγει με φουλ γκαζι απο την μηχανη 1, αριστερα και ψηλα. Δεν καταφερα να το σπασω στις 2 πουλες που εριξα. Φασιανος (8) δεν υπηρξε, ισως λογω ελλειψης συγκεκριμενων πιατων.

Back