Σκοπευτήριο Χανίων

βικτωρα θεωρω οτι επειδη ειναι μια πολυ σοβαρη προσπαθεια της συγκεκριμενης εταιρειας να μπει στον ανταγωνισμο αν δεν ηταν σιγουροι για το αποτελεσμα δεν θα εδιναν τοσα χρονια εγγυηση. αρα κατι καλο εχουν κανει

Mα δεν διαφωνω ρε συ, παρολο που δεν το επιασα στα χερια μου. Τοσα χρονια, μονο καλα λογια εχουν ακουστει για τα δικανα της εταιριας, οποτε ειναι λογικο και τα επομενα μοντελα να εχουν καλη φημη-ή τουλαχιστον να ξεκινανε με καλη φημη.

ξεκιναω λοιπον με την αφεντομουτσουναρα μου επωμισμενος με το franchi
0WDQ5YF.jpg

και τωρα η περιγραφη του οπλου.βαρος 3600 με απιστευτο ζυγισμα σκανδαλη μηχανικη ρυθμιζομενη ελαφρως σκληρη και καννες 76 ποντους.η βαση ειναι μαυρη ατσαλινη και ο αυλος 18,5.τ οπλο στο χειρισμο ειναι απιστευτα ευκολο και η ριγα των 10. χιλ.σε βαζει πανευκολα στο στοχο.το βαρος του οπλου δεν φανηκε σε καμμια στιγμη κατα την διαρκεια της πουλας.τα τσοκ ειναι mobile εντυπωσιακης εσω εξω κατασκευης και με τρομερες τουφεκιες.το πιασιμο στο πιστολε ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο με ωραιες ψαθες και βοηθαει τρομερα στο swing του οπλου με το αριστερο χερι να οδηγει πολυ ευκολα στις τραβερσες λογω του γεματου πιασιματος της παπιας η ξυστου το επιστημονικοτερον.το ελαφρως αρνητικο ητανε τα ξυλα του τα οποια θα μπορουσαν να εχουν ενα λιγο καλυτερο φινιρισμα αλλα στα 1600 ευρωπαικα προσωπικα νομιζω οτι θα ειναι η εκπληξη της χρονιας.το σχημα ητανε δυσκολο με μακρυνα πιατα και ολοι οι ντουμπλεδες sim.το αποτελεσμα το δικο μου πρωτη φορα που επιανα τ οπλο ητανε 19 με τσοκ 4-3.βοηθαει πολυ και ο επιλογεας του οπλου.νομιζω οτι για οποιον ψαχνει ενα οπλο για σκοπευτηριο και κυνηγι ειναι στα χρηματα του και σ αυτα που προσφερει η καλυτερη επιλογη.προσωπικα το εβαλα στοχο.να σημειωσω οτι με το 4 αστρα τσοκ και φυσιγγια nsi due εκανα ευκολα σπασιματα μεχρι τα 35 μετρα
συμφωνώ στο χειρισμό στο πως σηκώνεται και αρκετά καλά προς το πολύ καλά ζυγισμένο
τα ξύλα για μένα θέλουν αλλαγή γιατί ναι μεν φινιρίζονται αλλά δεν εφαρμόζονται όπως πρέπει(τουλάχιστον γι αυτό που έπιασα χθές)
ανοίγωντας το όπλο έμεινα χαζός,που λένε,βλέπωντας στην αρχή από τις θαλάμες τα κυκλικά σημάδια του αλεζουάρ
χάθηκε ρε γμτ μια τυπική λείανση;;;;....έμεινα χαζός και χάζεψα τόσο πολύ που δεν το κοίταξα καθόλου μέσα το έκλεισα και τ άφησα
χαμηλή τιμή για σκοπευτικό...ναι αλλά....με 150-200 ευρώ παραπάνω παίρνεις όπλο που είναι παραπάνω ;)
προσωπική γνώμη για αυτό που επωμισα χθες :)

ξεκιναω λοιπον με την αφεντομουτσουναρα μου επωμισμενος με το franchi
0WDQ5YF.jpg

και τωρα η περιγραφη του οπλου.βαρος 3600 με απιστευτο ζυγισμα σκανδαλη μηχανικη ρυθμιζομενη ελαφρως σκληρη και καννες 76 ποντους.η βαση ειναι μαυρη ατσαλινη και ο αυλος 18,5.τ οπλο στο χειρισμο ειναι απιστευτα ευκολο και η ριγα των 10. χιλ.σε βαζει πανευκολα στο στοχο.το βαρος του οπλου δεν φανηκε σε καμμια στιγμη κατα την διαρκεια της πουλας.τα τσοκ ειναι mobile εντυπωσιακης εσω εξω κατασκευης και με τρομερες τουφεκιες.το πιασιμο στο πιστολε ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο με ωραιες ψαθες και βοηθαει τρομερα στο swing του οπλου με το αριστερο χερι να οδηγει πολυ ευκολα στις τραβερσες λογω του γεματου πιασιματος της παπιας η ξυστου το επιστημονικοτερον.το ελαφρως αρνητικο ητανε τα ξυλα του τα οποια θα μπορουσαν να εχουν ενα λιγο καλυτερο φινιρισμα αλλα στα 1600 ευρωπαικα προσωπικα νομιζω οτι θα ειναι η εκπληξη της χρονιας.το σχημα ητανε δυσκολο με μακρυνα πιατα και ολοι οι ντουμπλεδες sim.το αποτελεσμα το δικο μου πρωτη φορα που επιανα τ οπλο ητανε 19 με τσοκ 4-3.βοηθαει πολυ και ο επιλογεας του οπλου.νομιζω οτι για οποιον ψαχνει ενα οπλο για σκοπευτηριο και κυνηγι ειναι στα χρηματα του και σ αυτα που προσφερει η καλυτερη επιλογη.προσωπικα το εβαλα στοχο.να σημειωσω οτι με το 4 αστρα τσοκ και φυσιγγια nsi due εκανα ευκολα σπασιματα μεχρι τα 35 μετρα
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ευριπίδη για την παρουσίαση του Franchi η παρατήρηση σου είναι πολύ στοχευμενες κ συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα όπλο σκοπευτηρίου σε αυτά τα χρήματα,προσωπικά για έμενα που ψάχνω το πρώτο σκοπευτικό μου κ δεν έχω μεγάλο μπάτζετ είναι πολύ καλή πρόταση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ευριπίδη για την παρουσίαση του Franchi η παρατήρηση σου είναι πολύ στοχευμενες κ συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα όπλο σκοπευτηρίου σε αυτά τα χρήματα,προσωπικά για έμενα που ψάχνω το πρώτο σκοπευτικό μου κ δεν έχω μεγάλο μπάτζετ είναι πολύ καλή πρόταση.
Στα χρήματά του και το μπαικαλ είναι εξαιρετικό,το sporting και με λίγη λείανση γίνεται ακόμα καλύτερο και με λιγότερα χρηματα

Στα χρήματά του και το μπαικαλ είναι εξαιρετικό,το sporting και με λίγη λείανση γίνεται ακόμα καλύτερο και με λιγότερα χρηματα

αρχίζω και πιστευω όλο και περισσότερο ότι τελικά έχεις καψουρευτεί και το byekal .sarcastic.

μακη ευτυχως που ειναι τ οπλο ευκαιρο και θα τσεκαριστουν ολα αρκετες φορες. και οπως εγραψε ο δημητρης και ο βικτωρας θα περιμενουμε να βγουν οι παιδικες ασθενειες
Να τι πληρωνεις στα beretta ευριπιδηηηηη!!!!!!

Ηλια ειναι κ αυτο στις επιλογες,απλα εχω βρεις κ ενα toz 120 με τα μισα χρηματα κ παρακατω χρηματα που μερικες εργασιες γινεται κ αυτο παρα πολυ καλο

Ηλια ειναι κ αυτο στις επιλογες,απλα εχω βρεις κ ενα toz 120 με τα μισα χρηματα κ παρακατω χρηματα που μερικες εργασιες γινεται κ αυτο παρα πολυ καλο
Το ξαναγράφω και ας με δουλεύει το φιλαράκι μου....Στα χρήματά του το ρωσικό είναι κορυφή. Και με αποσπώμενη σκανδαλοθηκη

καλα ενταξει.ερχεσαι με το μπερετα κυνηγας με browning και θες να παρεις guerini.αποφασισε ποιο ειναι το καλυτερο και πες μας κι εμας
.sarcastic.
Να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα τρεια που ειπες ειναι και τα καλυτερα στη κατηγορια τους!!

Ρε σεις, με τη χρηση που τους κανουμε εμεις, ολα καλα ειναι. Αν καποιος ανεβει επιπεδο, και θελει περισσοτερη χρηση, ανεβαινει και κατηγορια. Με 2-3 πουλες τη βδομαδα, και τσιχλοκαρτερα το χειμωνα, αυτα που εχουμε ειναι τοπ.

Το ξαναγράφω και ας με δουλεύει το φιλαράκι μου....Στα χρήματά του το ρωσικό είναι κορυφή. Και με αποσπώμενη σκανδαλοθηκη

σεβαστά όλα Ηλία μου αλλά,,,,,πάρε αυτό που δεν θα το μετανοιώσεις μετά,ειδικά σε σκοπευτικό,,γιατί αν το μετανοιώσεις και θες να το αλλάξεις θα έχεις χασούρα και το φτηνό θα γίνει ακριβό ;)

για εμένα και επειδή μου έχεις πει το χρηματικό που θες να κινηθείς, κλείδωσε στο Guerini και μη κοιτάς κάτι άλλο εκτός και αν τελικά αποφάσισες να πέσεις κάτω από 2000

Back