Σκοπευτήριο Χανίων

λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα.ολεεεεεεεεεε.σας δειχνω λοιπον την πρωτη φωτο και αμονταριστο βιντεο απο την καμερα.μην επικεντρωθειτε στην ασχετοσυνη μου.θελω γνωμες για την εικονα.το βιντεο ειναι γραμμενο στα 1080/60 fps με σταθεροποιητη εικονας και σε γωνια 70 μοιρων
Kar8FWF.jpg

Ευριπίδη πολύ καλή εικόνα! Μπράβο που τα κατάφερες τελικά! .shake.

λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα.ολεεεεεεεεεε.σας δειχνω λοιπον την πρωτη φωτο και αμονταριστο βιντεο απο την καμερα.μην επικεντρωθειτε στην ασχετοσυνη μου.θελω γνωμες για την εικονα.το βιντεο ειναι γραμμενο στα 1080/60 fps με σταθεροποιητη εικονας και σε γωνια 70 μοιρων
Kar8FWF.jpg

Αααα εσύ είσαι πολύ καλός!Και από τεχνολογία σκαμπαζεις....Και τα δισκάκια σπας...Μπράβο!

Πορτοκαλι ειναι οι δισκοι. Η φωτεινοτητα ισως ειναι λιγο τσιτωμενη
Ευχαριστώ Βίκτωρα, να ρωτήσω και κάτι άλλο, εκείνα τα άσπρα στο βάθος και δεξιά τι είναι; και ακόμα ποσα μετρα είναι η παραλία; Επίσης το καλοκαίρι τη γίνεται με τους λουόμενους; Σας ζαλισα ετσι;
Sorryyyy .fishing.

Πολύ ωραίο το βιντεάκι Ευριπίδη..well done.
Αν και δύσκολο το φόντο,η κάμερα τα πήγε πολύ καλά.
Αναμένουμε και λήψεις με τρυγόνια και τσίχλες από την νέα περίοδο....shoot.
Γιώργο όντως το φόντο μονο ουρανό είναι δύσκολο, οσο αφορά την εκτίμηση της απόστασης. Αν δεν έχει σημεία αναφοράς γίνεται πιο δύσκολο για κάποιον που έχει θέμα με τον υπολογισμό της απόστασης. Θέλει προπόνηση να συνηθίσεις αποστασεις και προσκοπευσεις.

Kar8FWF.jpg

ωραιως κοπεληηηη αρκη η πρωσπαθιαααα που εκανεςςςςς .RESPECT.

Kar8FWF.jpg

Ευριπίδη μια χαρά φαίνεται θα τις βρεις τα πατήματα με τις ρυθμίσεις κ θα είσαι κομπλέ

Back