Τι έπαθες ρε φίλε; Άραξε λίγο να ξεκουραστείς για να σου έρθει και η έμπνευση...
jpg imagescertificity.com
ε ρε .....ουφαλαι.εσενα και τον αλλο τον ασπρο δεν θα σας πετυχω πουθενα???θα σας δειξω εγω
Τι έπαθες ρε φίλε; Άραξε λίγο να ξεκουραστείς για να σου έρθει και η έμπνευση...
jpg imagescertificity.com
σε προηγουμενη σελιδα φουρογατε ο αναλυτης φωτορεπορτερ εχει κανει αναλυτικη παρουσιαση του franchi. δεν με παρακολουθεις αρχοντα παναγο. εννοειται πως μου ερχεται καρφι και η τουφεκια του ειναι φαρμακερη. σημερα ειχαν βαλει απανω κυλινδρο και 4 αστρα. εκει που εσπαγε ο κυλινδρος τα δισκακια ανατριχιασα. δεν γραφω αποσταση γιατι θα μου βαλετε ζουρλομανδυαΕυριπω περα οτι αναμεναμε φωτορεπορταζ με την νεα camera της NASA .what.δεν μας εδωσες τα φωτα σου για franchi affinity...
Σου ρχονταν και εσενα καρφι?? Ζυγισμα σου φανηκε τελεια??? για τα λεφτα της??
Αναμενουμε τα φωτα σου
Με εχουν φαει τα αεροπλανα αρχοντα συντοπιτη και εχω χασει τη μπαλα.buy buy..buy buy. ( εγω παλι γιατι δεν το βρισκω??)σε προηγουμενη σελιδα φουρογατε ο αναλυτης φωτορεπορτερ εχει κανει αναλυτικη παρουσιαση του franchi. δεν με παρακολουθεις αρχοντα παναγο. εννοειται πως μου ερχεται καρφι και η τουφεκια του ειναι φαρμακερη. σημερα ειχαν βαλει απανω κυλινδρο και 4 αστρα. εκει που εσπαγε ο κυλινδρος τα δισκακια ανατριχιασα. δεν γραφω αποσταση γιατι θα μου βαλετε ζουρλομανδυα
αυτες οι αγριογατες σου εχουν παρει τα μυαλα. εντυπωσεις απο το franchi σελις 23 επι ταυτης της ενοτητοςΜε εχουν φαει τα αεροπλανα αρχοντα συντοπιτη και εχω χασει τη μπαλα.buy buy..buy buy. ( εγω παλι γιατι δεν το βρισκω??)
Ευχαριστω κε Ευριπιδη.asking.αυτες οι αγριογατες σου εχουν παρει τα μυαλα. εντυπωσεις απο το franchi σελις 23 επι ταυτης της ενοτητος
οπως ελεγε μια ψυχη κερια και λιβανια ακου κε ευριπιδηΕυχαριστω κε Ευριπιδη.asking.
Μαλλον πρεπει να βρω μονιμη αγριογατα να νοικοκυρευτω...η πρωην ηταν κατα του κυνηγιου και των οπλων εγω δεν φταιω....badboys.
o βικτωρας κανει το σκοπευτη κι εγω την κριτικη επιτροπημπειτε να δειτε φωτο σε καποιους τεριαζει πολυ το BLASER F16
https://www.facebook.com/SNafplioti...281872587318/1375277182587787/?type=3&theater
επρεπε να παρει κ μια κορνα κ οποιος εχανε πιατο να του πατας μια,καλα ο Βικτωρας με το blaser στα χερια ειναι ετοιμος για αγγλικο τερεν sportingo βικτωρας κανει το σκοπευτη κι εγω την κριτικη επιτροπη
ha haaa
τον ρωτησα αν πωλειται το beretta γιατι εστω και με το δεξι κοντακι του blazer ειχε πολυ καλη αποδοση αλλα δεν βλεπω φωςεπρεπε να παρει κ μια κορνα κ οποιος εχανε πιατο να του πατας μια,καλα ο Βικτωρας με το blaser στα χερια ειναι ετοιμος για αγγλικο τερεν sporting
θέλει σκέψη πάντως προσωπική άποψη του πάει πολύ το f16,εσενα πως σου φανηκε το f16τον ρωτησα αν πωλειτσι το beretta γιατι εστω και με το δεξι κοντακι του blazer ειχε πολυ καλη αποδοση αλλα δεν βλεπω φως
μου αρεσε αρκετα πλην ενος προβληματος στον ενα εξωλκεα τ οποιο πιστευω οτι ειναι παιδικες ασθενειες. ειναι τρομερα γρηγορο στ οδηγημα με απιστευτα γρηγορη σκανδαλη και τρομερη γραμμη. ποιοτητα υλικων αριστη. θα μπορουσε λογω τιμης και μονο να ειχε λιγο καλυτερα ξυλα. παντως αν μου βαζανε διλημμα μεταξυ αυτου και του 692 ασυζητητι θα επαιρνα f16.ακομα και το ελαφι να ειχα διπλα του εδω ζητω συγχωρεση απο τον κερκυραιο φιλο μου παλι f16 θα επαιρνα. ομως σε 81 ποντους καννη για να κοψει λιγο αυτη τη γρηγοραδα στ οδηγημα. τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.εκτος αυτου νομιζα μεχρι τωρα οτι η beretta εχει την καλυτετη σκανδαλη. η σκανδαλη του blazer ειναι απο αλλο πλανητη. μακραν η καλυτερη που εχω συναντησει μεχρι τωρα. βεβαια επειδη ο ερωτας δεν ξεχνιεται παντα στην καρδια ειναι πρωτο το θρυλικο 682θέλει σκέψη πάντως προσωπική άποψη του πάει πολύ το f16,εσενα πως σου φανηκε το f16
Ευρυπίδη θεωρώ πάντως ότι στα λεφτά του beretta έχει όπλα με καλύτερες σκανδάλες!το blazer πάντως έχει καλή σκανδάλη,και όπως είπες και εσύ σε αυτή την κατηγορία σίγουρα δεν θα πήγαινα σε 692!μου αρεσε αρκετα πλην ενος προβληματοα στον ενα εξωλκεα τ οποιο πιστευω οτι ειναι παιδικες ασθενειες. ειναι τρομερα γρηγορο στ οδηγημα με απιστευτα γρηγορη σκανδαλη και τρομερη γραμμη. ποιοτητα υλικων αριστη. θα μπορουσε λογω τιμης και μονο να ειχε λιγο καλυτερα ξυλα. παντως αν μου βαζανε διλημμα μεταξυ αυτου και του 692 ασυζητητι θα επαιρνα f16.ακομα και το ελαφι να ειχα διπλα του εδω ζητω συγχωρεση απο τον κερκυραιο φιλο μου παλι f16 θα επαιρνα. ομως σε 81 ποντους καννη για να κοψει λιγο αυτη τη γρηγοραδα στ οδηγημα. τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.εκτος αυτου νομιζα μεχδι τωρα οτι η beretta εχει την καλυτετη σκανδαλη. η σκανδαλη του blazer ειναι απο αλλο πλανητη. μακραν η καλυτερη που εχω συναντησει μεχρι τωρα. βεβαια επειδη ο ερωτας δεν ξεχνιεται παντα στην καρδια ειναι πρωτο το θρυλικο 682
ειναι καινουργιο μοντελο λογικα θα βελτιωσουν τις ατελειες,σημαντικο ειναι απο ενα βιντεο που ειχα δει ειναι οτι ο σκοπευτης μπορει να φερει το ζηγησμα του οπλου πολυ ευκολα μονος του,κ απο τι καταλαβα παει να χτυπησει beretta browning στις μεσαια κατηγοριαμου αρεσε αρκετα πλην ενος προβληματος στον ενα εξωλκεα τ οποιο πιστευω οτι ειναι παιδικες ασθενειες. ειναι τρομερα γρηγορο στ οδηγημα με απιστευτα γρηγορη σκανδαλη και τρομερη γραμμη. ποιοτητα υλικων αριστη. θα μπορουσε λογω τιμης και μονο να ειχε λιγο καλυτερα ξυλα. παντως αν μου βαζανε διλημμα μεταξυ αυτου και του 692 ασυζητητι θα επαιρνα f16.ακομα και το ελαφι να ειχα διπλα του εδω ζητω συγχωρεση απο τον κερκυραιο φιλο μου παλι f16 θα επαιρνα. ομως σε 81 ποντους καννη για να κοψει λιγο αυτη τη γρηγοραδα στ οδηγημα. τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.εκτος αυτου νομιζα μεχρι τωρα οτι η beretta εχει την καλυτετη σκανδαλη. η σκανδαλη του blazer ειναι απο αλλο πλανητη. μακραν η καλυτερη που εχω συναντησει μεχρι τωρα. βεβαια επειδη ο ερωτας δεν ξεχνιεται παντα στην καρδια ειναι πρωτο το θρυλικο 682
γιατι προσωπικα και μονο μιλωντας το 692 ειναι ενα πραγμα απροσδιοριστο και ακαταλαβιστικο για beretta.θα προτιμουσα να παρω ενα 686 η 687 sporting παρα το 692Το Beretta ΔΕΝ πωλειται. Δυσκολα να το αποχωριστω το συγκεκριμενο οπλο, με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο. Απο κει και επειτα, επειδη ψαχνω για σκοπευτικο, φυσικα ψαχνω κατι που να μου αφηνει την αισθηση του δικου μου, με αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα. Οποτε για μενα το Beretta ειναι μονοδρομος (εαν κρινω με τη λογικη που αναφερα πριν), αλλιως φυσικα και το F16 ειναι ενας σοβαροτατος ανταγωνιστης στην χρηματικη κατηγορια.
Οι σκανδαλες του F16 ειναι ανωτερες κατα τη γνωμη μου. Πιο αμεση αισθηση, οι των Beretta ειναι λιγο πιο "σπογγωδεις" αν μπορει να σταθει τετοια εκφραση. Αλλο πως τις εχουμε συνηθησει. Το drive του φοβερο, σχεδον σε παει μονο του στο στοχο, βοηθουσε βεβαια στο συγκεκριμενο οπλο και τα εξτρα βαριδακια που εδιναν βαρος στη μεση.
Το 692 ομως γιατι οχι ρε σεις; Ενταξει θεωρω οτι το 682 μπορει να μην το ξεπερναει, ομως πλεον 682 δεν βρισκεις καινουριο. Αν πας σε Beretta σκοπευτικο, αναγκαστικα θα πας σε σειρα 690, γιατι τα DT δεν πλησιαζονται.
εγω το 692 το ερωτευτηκα παντωςΤο Beretta ΔΕΝ πωλειται. Δυσκολα να το αποχωριστω το συγκεκριμενο οπλο, με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο. Απο κει και επειτα, επειδη ψαχνω για σκοπευτικο, φυσικα ψαχνω κατι που να μου αφηνει την αισθηση του δικου μου, με αναβαθμισμενα χαρακτηριστικα. Οποτε για μενα το Beretta ειναι μονοδρομος (εαν κρινω με τη λογικη που αναφερα πριν), αλλιως φυσικα και το F16 ειναι ενας σοβαροτατος ανταγωνιστης στην χρηματικη κατηγορια.
Οι σκανδαλες του F16 ειναι ανωτερες κατα τη γνωμη μου. Πιο αμεση αισθηση, οι των Beretta ειναι λιγο πιο "σπογγωδεις" αν μπορει να σταθει τετοια εκφραση. Αλλο πως τις εχουμε συνηθησει. Το drive του φοβερο, σχεδον σε παει μονο του στο στοχο, βοηθουσε βεβαια στο συγκεκριμενο οπλο και τα εξτρα βαριδακια που εδιναν βαρος στη μεση.
Το 692 ομως γιατι οχι ρε σεις; Ενταξει θεωρω οτι το 682 μπορει να μην το ξεπερναει, ομως πλεον 682 δεν βρισκεις καινουριο. Αν πας σε Beretta σκοπευτικο, αναγκαστικα θα πας σε σειρα 690, γιατι τα DT δεν πλησιαζονται.