Σκοπευτήριο Χανίων

Τιποτε φιλαρακι
Απολυτος δεκτο
Ξερω δυο παιδια που το χουν γαμ....... κυνηγι και σκοπευτηριο χωρις προβλημα
Ειναι και που θα δωσεις
Γιανα λεει ο κοσμος οτι εβγαλε προβληματα δεν ειναι τρελος σωστα
Σημαινει κάπια οπλα σιγουρα τα παρουσιασαν
ειναι αυτο που λεμε μη σου κατσει το λαχειο και ξενερωσεις

Last edited:
Δεν ξερω ηλια με ξαφνιαζει αυτο
Φυσικα
Για να το λες εσυ σε πιστευω
Απλα εδω δεν ακουσα απο κανεναν προβλημα και τα χουν φιλοι μυ που ριχνουν πολυ φυσιγγι
Του φίλου μου του Παύλου δεν του έχει βγάλει τίποτα...σε άλλον φίλο έχει βγάλει...είδα και μια δυνατή φωτό στο facebook που κυκλοφορεί και τρόμαξα...επίσης θεωρώ ότι τα φόρουμ του εξωτερικού έχουν πολύ ψωμί,για παράδειγμα θα είχα διαβάσει ότι σε όπλα σαν το δικό μου ξεκολλούν οι ενδιάμεσες ρίγες και η πάνω ρίγα,μιλώντας για sakaba από 2010 και μετά!

ας το γυρισουμε λιγο ομως γιατι ξεφυγαμε ολοι μας απ το θεμα σκοπευτηριο
Τελικα αυτο που βλεπω εγω ΦΙΛΕ ειναι οτι στην φοτο θες κανα μισομετρο ποιο φαρδυ πλαισιο, γιατι τοβλεπο πολη στενο για τα κηβηκασου..sarcastic..sarcastic..pop..yelling.

μου αρεσε αρκετα πλην ενος προβληματος στον ενα εξωλκεα τ οποιο πιστευω οτι ειναι παιδικες ασθενειες. ειναι τρομερα γρηγορο στ οδηγημα με απιστευτα γρηγορη σκανδαλη και τρομερη γραμμη. ποιοτητα υλικων αριστη. θα μπορουσε λογω τιμης και μονο να ειχε λιγο καλυτερα ξυλα. παντως αν μου βαζανε διλημμα μεταξυ αυτου και του 692 ασυζητητι θα επαιρνα f16.ακομα και το ελαφι να ειχα διπλα του εδω ζητω συγχωρεση απο τον κερκυραιο φιλο μου παλι f16 θα επαιρνα. ομως σε 81 ποντους καννη για να κοψει λιγο αυτη τη γρηγοραδα στ οδηγημα. τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.εκτος αυτου νομιζα μεχρι τωρα οτι η beretta εχει την καλυτετη σκανδαλη. η σκανδαλη του blazer ειναι απο αλλο πλανητη. μακραν η καλυτερη που εχω συναντησει μεχρι τωρα. βεβαια επειδη ο ερωτας δεν ξεχνιεται παντα στην καρδια ειναι πρωτο το θρυλικο 682
Απιστεεεεεεεεεέεεεεε..........sarcastic.

Πριν λιγο με ενημερωσανε απο το σκοπευτηριο, οτι το σπορτιγκ θα ειναι κλειστο εως και τη Δευτερα.
Skeet δεν θα μπορέσουμε να ρίξουμε ;;; Η έστω trap ;;; Καλά εγώ τώρα πάω χωριό για το σ/κ αλλά τη Δευτέρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω κρατηθώ να μην ανέβω ... Το πολύ - πολύ να την πληρώσει ο πίνακας !!! .sarcastic.

Back