μα ηλια αν σ ενδιαφερει η σκοποβολη σαν αθλημα και οχι απλα να βελτιωθεις τοτε πρεπει ν ακολουθεις συστηματικα. ενας αγωνας το χρονο τι σου προσφερει παραπανω απο μια σοβαρη προπονηση ΚΑΘΕ κυριακη?
με βλεπω ν απολαμβανω μετα τεκνων καφεδακι στο λιμανι. ουτε αυριο με βλεπω να ερχομαι. και σε αγωνα βεβαια δεν προκειται ποτε να κατεβω γιατι απλα δεν μ ενδιαφερει. αλλο αν γινει μετσξυ κυνηγων οπως περυσι. εκει ναι θα ριξω μονο για το ΧΑΒΑΛΕΜα δε σου πα ρε να κατεβεις με το ζορι.
Ελα ομως να μας δεις, αφου θα παιζουμε στην εδρα μας
ο γιαννης ρε ο βουροςΠοιος είναι ο Μαύρος βρε παιδιά;
Βίκτωρα και εγώ θέλω ένα grand prix στον Πυργετό...θα είναι εξαιρετική εμπειρία...μπορεί να συμμετέχει ακόμα και ο εύσωμος...μόνο και μόνο για την φωτογραφία αξίζει...και σίγουρα είναι το καλύτερο σκοπευτήριο της Ελλάδος στον συγκεκριμένο τομέα και ίσως να συναγωνίζεται και μερικά του εξωτερικούΔΕΝ θα ακολουθησω το πανελληνιο, θα ηθελα ομως να ειχα τα φραγκα για να παω Πυργετο καποια στιγμη σε καποιο Grand Prix. Και γω κυνηγος ειμαι, νομιζω πρεπει να φαω κατι φουρνους ακομα για να αυτοαποκαλουμαι σκοπευτης, αλλα οπως και να το κανουμε, την εμπειρια του να ριχνεις 2 μερες σερι, μαζι με σκοπευτες παγκοσμιου κλασης, και να μεινεις αυτοσυγκεντρωμενος ειναι ενα μεγαλο μαθημα (ασχετως αν ασχολησαι με τη σκοποβολη ή οχι). Αλλωστε και το σκοπευτικο οπλο που ψαχνω και για κυνηγι θα βγαινει.
Ευριπιδη, η σοβαρη προπονηση ΚΑΘΕ Κυριακη, ειναι αυτο που εμεις ως κυνηγοι θελουμε. Ομως, προσωπικα, στις προπονησεις τις Κυριακης δοκιμαζω τις κυνηγετικες βολες, εισερχομενους δισκους στο ανεβασμα, και γενικως πραγματα που θεωρω οτι θα χρησιμοποιησω στο κυνηγι. Σε ενα αγωνα δε σε παιρνει να κανεις πειραματα, και αυτο θελω να κανω. Η περσινη εμπειρια απο τους ατυπους αγωνες εδω, ηταν εντελως διαφορετικη απο την προπονηση της Κυριακης, οποτε θελω να το παω ενα σκαλι παραπανω. Εστω και σαν προκληση για τον εαυτο μου
Χαχα όντως είναι πολύ μελαχρινός! Και καλό ντουφέκι! Παντως κατά την γνώμη μου έχετε και οι δυο τα δίκια σας..προσωπικά πιστευω ότι αξίζει πιο πολύ αν είναι να ρίξεις,να ρίξεις σε ένα αγώνα οργανωμένο και επίσημο, παρά για πλάκα οπως είναι αυτοί που κάνουν εδώ..σαν εμπειρία εννοώ είναι πολύ ανώτερη, πέρα από την οργάνωση που θα είναι καλύτερη..το οικονομικό είναι ένα θέμα οπως λέει και ο Ευριπιδης,και εξάλλου εμείς σαν κυνηγοί μια χαρά κάνουμε την προπόνηση μας για το κυνήγι όποτε πάμε...το έχω σκεφτεί και εγώ κατά καιρούς να ρίξω σε ένα αγώνα επίσημο,αλλά πρώτα πρέπει να βγάλω σκοπευτική ταυτότητα που το θεωρώ σωστό να βγει μόνο και μόνο που πάω σκοπευτήριο.παντως μπραβο σου Βίκτωρα που το αποφάσισες πιστευω θα είναι όμορφη εμπειρία για σένα.Ποιος είναι ο Μαύρος βρε παιδιά;
Ηλια όντως έχουν κάνει τρομερή δουλειά στον Πυργετο έχω πάει και έχω ρίξει,και ήταν,υπέροχα.αλλα να ξέρεις και το δικό μας είναι πολύ καλό σκοπευτηρίο,με πολύ καλές υποδομές και αρκετά γήπεδα,σε ένα όμορφο μέρος με θέα Θάλασσα..Βίκτωρα και εγώ θέλω ένα grand prix στον Πυργετό...θα είναι εξαιρετική εμπειρία...μπορεί να συμμετέχει ακόμα και ο εύσωμος...μόνο και μόνο για την φωτογραφία αξίζει...και σίγουρα είναι το καλύτερο σκοπευτήριο της Ελλάδος στον συγκεκριμένο τομέα και ίσως να συναγωνίζεται και μερικά του εξωτερικού
Όντως πολύ μεγάλη η δαπάνη να κατεβαίνεις σε όλο το πρωτάθλημα..το να κατέβεις όμως σε ένα αγώνα που θα γίνει στον τόπο σου,καλη ώρα ο Βίκτωρας,είναι μια δαπάνη λογική αν σκεφτείς όλα που σου προσφέρει η οργάνωση ενός αγώνα.8 πουλες αν τις ρίξεις κανονικά είναι 32 ευρώ,δίνεις και ένα 50ρικο και ρίχνεις στον αγώνα..και κόβεις μετά από τις φορές που θα πας σκοπευτήριο..παντός θα είναι πολύ καλή εμπειρία ένας αγώνας από τι στιγμή που έχεις μια καλή βάση να πας να τεσταρεις τον εαυτό σου άλλα δύστυχος στις μέρες μας η δαπάνη για να ασχοληθείς με τι σκοποβολή είναι πάρα πολύ μεγάλη
Αυτο,μου διέφυγε και συμφωνώ απόλυτα!Ακριβως ετσι. Συν το γεγονος οτι ειναι κριμα να γινεται αγωνας και μην εχει συμμετοχες.
Βίκτωρα πάντως για αρχή είναι μεγάλος αγώνας ο 200αρης,απαιτεί υπερβολικά μεγάλη συγκέντρωση και αν θες και μια συμβουλή....μην ασχολείσαι με την σούμα της πουλάς αλλά να πηγαίνεις δίσκο δίσκο...τίποτα άλλο και μην ασχολείσαι με νουμερα γιατί χάνεις την συγκέντρωση....μην μετράς ποσά έχεις ούτε πόσα έχασες.....φιλικά πάντα!Nα σαι καλα φιλε. Η επιτυχια ειναι η συμμετοχη, βραβεια και τετοια δεν διεκδικω, μια καλη εμφανιση θελω.
Την πάτησα έτσι Βίκτωρα για αυτό σου λέω και εγώ,δισκο-δισκο και τίποτε άλλο!καλή διασκέδαση!Ετσι παει. Αν μετρας, ειδικα αμα κανεις μια δυο καλες πουλες στην αρχη, τη πατησες.