Σκοπευτήριο Χανίων

Nα σαι καλα φιλε. Η επιτυχια ειναι η συμμετοχη, βραβεια και τετοια δεν διεκδικω, μια καλη εμφανιση θελω.
Καλά να περάσεις Βίκτωρα, κοίτα να το απολαύσεις και μην μετράς ( Όσο εύκολα λέγεται άλλο τόσο δύσκολο είναι όμως). Καλή επιτυχία.

Ετσι παει. Αν μετρας, ειδικα αμα κανεις μια δυο καλες πουλες στην αρχη, τη πατησες.
Ακου φιλαρακι
Να πας εκει με την πιο καλη σου διαθεση
Να δεις τον αγωνα σαν ενα πλουσιο κρητικο παξιμαδι φουσκωμενο στο ελαιολαδο και πασπαλισμενο με γλυκια κοκκινη ντοματουλα κ τυρι
Να το μασησεις με ολη σου την ορεξη κνα το απολαυσεις αργα κ με παθος
Γιατι η ζωη εχει μικρες απολαυσεις που σε χορταινουν αμα τις δεις με το σωστο ματι
Ο μονος σου " εχθρος" να ναι ο εαυτος σου
Μια χαρα θα τα πας
Απολαυσε το.well done.

Ο αερας αλλαζει εντελως το πως ριχνεις. Καποιες βολες φυσουσε τοσο που κουνουσε η κανη, η εφευγαν τα δισκακια εκτος πορειας.
και εμης φιλεμου ετσι ειμασταν σημερα στο σκοπευτηριο με ριπες αερα και παιζανε τα δισκακια και δεν το ευχαριστηθηκα τοσο πωλη:(:(

Ευριπίδη καλή επιτυχία να έχεις στον αγώνα πήγαινε για την εμπηρια κ πάρε αυτό που θες για τον εαυτό σου!
εγω δεν δηλωσα συμμετοχη νικολα γιατι ειναι πολλα τα φραγκα. 200 και βαλε ευρω για ενα σ/κ ειναι πολλα.και προσωπικα δεν νομιζω οτι θα παρω κατι παραπανω απ τις κυριακες που παω

εγω δεν δηλωσα συμμετοχη νικολα γιατι ειναι πολλα τα φραγκα. 200 και βαλε ευρω για ενα σ/κ ειναι πολλα.και προσωπικα δεν νομιζω οτι θα παρω κατι παραπανω απ τις κυριακες που παω
Συγνωμη φιλε μπερδευτικα το Βικτωρα ηθελα να πω,
Ευριπιδη να ξερεις σε καταλαβενω απολυτα

Ευριπίδη καλή επιτυχία να έχεις στον αγώνα πήγαινε για την εμπηρια κ πάρε αυτό που θες για τον εαυτό σου!
Συγνωμη για το τυπογραφηκο λαθος μου για τον Βικτωρα πηγαινε οποτε
ΒΙΚΤΩΡΑ καλή επιτυχία να έχεις στον αγώνα πήγαινε για την εμπηρια κ πάρε αυτό που θες για τον εαυτό σου

Και τα αποτελέσματα.ο αγώνας να πούμε μετράει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα compak sporting..
nAu6AGa.png

Back