Σκοπευτήριο Χανίων

βικτωρα εχθες με πηρε ο μαυρος κι η συμμετοχη στον αγωνα ειναι 85 ευρωπαικα και με τις λαλακιες του γνωστου παραγοντα θα ριχτουν 4 πουλες σε 2 σταντ.καλα μεσανυχτα αν εχει πολυ συμμετοχη.αυτος το ξανασκεφτεται για να δηλωσει

βικτωρα εχθες με πηρε ο μαυρος κι η συμμετοχη στον αγωνα ειναι 85 ευρωπαικα και με τις λαλακιες του γνωστου παραγοντα θα ριχτουν 4 πουλες σε 2 σταντ.καλα μεσανυχτα αν εχει πολυ συμμετοχη.αυτος το ξανασκεφτεται για να δηλωσει
Πολλά δεν είναι 85 για 100αρι αγώνα;

200αρης νομιζω ειναι
Βίκτωρα αφού λέει τέσσερις πουλες σε δύο Σταντ!εγώ με έναν φρονιμίτη και ένα απόστημα χάνω τον αυριανό αγώνα στη Μαλακάσα με 100 δίσκους και τέσσερα Σταντ παρακαλώ! ο προηγούμενος 100αρης που έριξα είχε παράβολο 54€

λοιπον το ξεκαθαρισαμε.ειναι 200αρης ο αγωνας.η συμμετοχη ειναι 85 ευρω και για τη λαλακια που τους δερνει μαλλον τον ενα και γνωστο σε ολους θα παιζονται 4 πουλες τη μερα σε 2 σταντ.κατα τη γνωμη μου τραγικο αν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη γιατι θα ειναι κουραση για τους σκοπευτες και θα παει πολυυυυυυυυυ μακρια η βαλιτσα

Δεν εχει σημασια, εγω θα κατεβω παντως. Την εμπειρια ενος επισημου αγωνα θελω, και ας ειναι ταλαιπωρια
εγω σ αυτο διαφωνω.85 ευρω ειναι παρα πολλα σημερα γιατι μαζι με τα φυσιγγια πας στα 200 και βαλε.και διαφωνω γιατι δεν ειμαι σκοπευτης ειμαι κυνηγος.δεν μ απασχολουν οι αγωνες αλλα να κραταω μια επαφη με τ οπλο μου.αν ηταν σκοπος μου οι αγωνες τοτε θ αλλαζε το πραμα.ωραιο το χομπι αλλα οχι να ξεσπιτωθω κιολας,και αν το δω και αλλιως 200 ευρω ειναι τα φυσιγγια της χρονιας μου.αρα προτιμαω να παω στο κυνηγι απ το να τα δωσω ενα σ/κ στα πιατακια.αλλα ειπαμε ο καθενας το βλεπει αλλιως

Eτσι ειναι, αμα θες να κατεβεις σε αγωνα, θα σκεφτεις και τη συμμετοχη, και τα φυσιγγια, και τις προπονησεις και ολα. Απο την αλλη, καλες οι μαζωξεις που κανουμε πανω, ωραια ριχνουμε και πειραζουμε ο ενας τον αλλο, αλλα σε αγωνα ανεβαινει το επιπεδο. Εκει δουλευεις και αλλα πραματα.

Το 85αρι αν το δεις στεγνα ειναι πολλα, αλλα ειπαμε, αλλο ψαχνεις εσυ αλλο θελω εγω. Εφοσον τα εχω τα φραγκα και δεν θα λειφτουν απο κατι πιο σημαντικο, θα τα δωσω, γιατι τετοιο αγωνα δεν ξαναριχνω φετος με τιποτα.

αυτο ακριβως. θ ακολουθησεις το πανελληνιο? θες ν ασχοληθεις με τους αγωνες? και τις κυριακες που πας τα ωφελη ειναι μεγαλα για μας που ειμαστε κυνηγοι. τα πειραγματα γινονται εκτος βατηρα. την ωρα που ριχνω δεν ασχολουμαι με τιποτ αλλο. 200 ευρω μου βγαζουν απο 10-11 κυριακες. μια χαρα με βρισκω. ουτως η αλλως βελτιωση εχω δει αισθητη. δεν καταλαβαινω λοιπον τι να κανω εγω την εμπειρεια ενος αγωνα που στην τελικη δεν ειμαι σκοπευτης. γι αυτο σου λεω ο καθενας εχει την αποψη του

Βίκτωρα σωστό το βλέπεις εφόσον σε ενδιαφέρει ή σκοποβολή...τεράστια διαφορά ο αγώνας με τις απλές προπονήσεις....σίγουρα το να ακολουθήσεις το πανελλήνιο είναι υπερβολικά ακριβο!τώρα για τα παιδιά που απλά τα ενδιαφέρει να βελτιωθούν σκοπευτικά ένα αγώνας μπορεί και να μην τους δώσει κάτι παραπάνω....αλλά θα δεις πως στον αγώνα θα χάσεις δίσκους που δεν θα το πιστεύεις!

Back