Ξεχασατε να αναφερεται οτι ουτε ηλεκτρικο θα εχει λογω εργασιων συντηρησης του δικτυου
Ωπ τι έχουμε εδώ ευδυπιδη, και άλλος της κυβερνήσεως;Ξεχασατε να αναφερεται οτι ουτε ηλεκτρικο θα εχει λογω εργασιων συντηρησης του δικτυου
Ωπ τι έχουμε εδώ ευδυπιδη, και άλλος της κυβερνήσεως;
Πολλά δεν είναι 85 για 100αρι αγώνα;βικτωρα εχθες με πηρε ο μαυρος κι η συμμετοχη στον αγωνα ειναι 85 ευρωπαικα και με τις λαλακιες του γνωστου παραγοντα θα ριχτουν 4 πουλες σε 2 σταντ.καλα μεσανυχτα αν εχει πολυ συμμετοχη.αυτος το ξανασκεφτεται για να δηλωσει
παρα πολλαΠολλά δεν είναι 85 για 100αρι αγώνα;
Βίκτωρα αφού λέει τέσσερις πουλες σε δύο Σταντ!εγώ με έναν φρονιμίτη και ένα απόστημα χάνω τον αυριανό αγώνα στη Μαλακάσα με 100 δίσκους και τέσσερα Σταντ παρακαλώ! ο προηγούμενος 100αρης που έριξα είχε παράβολο 54€200αρης νομιζω ειναι
εγω σ αυτο διαφωνω.85 ευρω ειναι παρα πολλα σημερα γιατι μαζι με τα φυσιγγια πας στα 200 και βαλε.και διαφωνω γιατι δεν ειμαι σκοπευτης ειμαι κυνηγος.δεν μ απασχολουν οι αγωνες αλλα να κραταω μια επαφη με τ οπλο μου.αν ηταν σκοπος μου οι αγωνες τοτε θ αλλαζε το πραμα.ωραιο το χομπι αλλα οχι να ξεσπιτωθω κιολας,και αν το δω και αλλιως 200 ευρω ειναι τα φυσιγγια της χρονιας μου.αρα προτιμαω να παω στο κυνηγι απ το να τα δωσω ενα σ/κ στα πιατακια.αλλα ειπαμε ο καθενας το βλεπει αλλιωςΔεν εχει σημασια, εγω θα κατεβω παντως. Την εμπειρια ενος επισημου αγωνα θελω, και ας ειναι ταλαιπωρια