για μενα απογευμα ειναι δυσκολο.παω συνηθως κυριακη πρωι που ειμαι πιο ανετοςευχαριστώ για την απάντηση, κανονιστε με τον γιάννη να με κατατοπίσετε την πρώτη φορά.
για συχνά δεν με βλέπω διότι είναι μεγάλο το κόστος για μένα...
για μενα απογευμα ειναι δυσκολο.παω συνηθως κυριακη πρωι που ειμαι πιο ανετοςευχαριστώ για την απάντηση, κανονιστε με τον γιάννη να με κατατοπίσετε την πρώτη φορά.
για συχνά δεν με βλέπω διότι είναι μεγάλο το κόστος για μένα...
Χάλια πάω! αλλά δεν μπορώ άλλο μέσα.γιαννη ασχετο ρε φιλε.τι γινεται με την επιγονατιδα.πως πας????
ναι ηλια 4 στο sporting και 5 σε skeet και trap.σ εσας ποσο παει???4€ η πουλά συντεκνοι εκεί κάτω;
Ναι κρατα οτι οπλο θες μαζι με αδειες κατοχης.ΟΚ έκλεισε. τα υπόλοιπα τηλεφωνικά!
Θα κρατάω και το δίκαννο το χειροποίητο να το δοκιμάσουμε;
.shoot.ΕΓΡΑΨΕΣ4 πιάτα
20 βενζίνη
20 φυσίγγια
συνολο 10 κιλά λάδι!
οκ Γιάννη, ποιο απόγευμα θα πάμε;
Αααα είστε πολύ ωραίοι εκεί κατω!5€ σχιστό και Ασπρόπυργο και 6€ μαλακασαναι ηλια 4 στο sporting και 5 σε skeet και trap.σ εσας ποσο παει???
Στελιο γιατι δεν ηρθες αποψε;
Τσατίστηκα ρε Βίκτωρα με τον κωλόκαιρο ... μου χάλασε τη διάθεση ... Το φαντάστηκα αργότερα που έκοψε η βροχή ότι θα ρίξουνε, αλλά εν τω μεταξύ είχα βάλει και 2 μπριτζόλες στο φούρνο (για να μη φάω σκέτα τα βλίτα) και δεν μπορούσα να φύγω ...Οντως εφτιαξε ο καιρος, και ριξανε. Σ'αυτες τις περιπτωσεις, ανεβαινεις πανω, και καθεσαι για καφε στη χειροτερη.
Βικτωρα πως σου φανηκε το summit σημερα που το ξαναειδες?Στελιο γιατι δεν ηρθες αποψε;
Οπως και προχτες Δημητρη. Ωραιο οπλο, στιβαρη κατασκευη. Θελω καποια στιγμη να ριξω αλλα ειναι αναποδο ρε συ,
Ωραιο οπλο ναι!!σημερα που εριξα στο σχημα με τα δυο sim νομιζω με βοηθησε αρκετα η αισθηση που σου δινει αυτο το οπλο!και το 81 ωραιο τελικα!!αυτο που διαπιστωσα στο καθαρισμα των καννων ειναι πως η μια καννη ειναι λιγο πιο σφιχτη στο περασμα της βουρτσας μετα τον κωνο και σκεφτομουν μηπως ειναι πιο στενος αυλος!
Έ, Έ έρχομαι!!!