γιαννη μολις μπορεσεις γραψε εντυπωσεις απο την πρωτη σου επισκεψη
Δυσκολα τα πραγματα φιλε,υπομονη κ ολα γινονται ,πρωσοπηκα θα αρχηζα να προσπαθω την αλλη μεριατο κυριότερο ότι το κυρίαρχο μάτι είναι το αριστερό και εγώ επωμίζω δεξιά
Παταγώδη αποτυχία παιδιά!
Με την καραμπίνα έσπασα 1 πιάτο στην πρώτη πουλα και με το δίκαννο 4 στην δεύτερη.
Τα προβλήματα πολλά, το κυριότερο ότι το κυρίαρχο μάτι είναι το αριστερό και εγώ επωμίζω δεξιά.
Επίσης δεν επωμίζω σωστά και γενικά δεν πήγε καλά.
Μου έδειξαν κάποια πράγματα 2 πολύ έμπειροι σκοπευτές που ήταν εκεί, κάναμε και κάμποση ώρα επωμίσεις με τον Γιάννη στο σπίτι του...
Η ουσία παραμένει η ίδια από το ύψος του κεφαλιού μου και πάνω υπάρχει θέμα με την σκόπευση.
Στις χαμηλές τουφεκιές κανέναν πρόβλημα.
Ευτυχώς που δεν πετάνε οι λαγοί δηλαδή...
υγ.ο γάιδαρος πετάει;
Όχι Βικτωρα δεν ήταν κανείς σκηταδορος χθες εκεί..Γιαννη, δεν ειχανε προπονηση οι σκηταδοροι χτες;
Όταν έπεφτε το πιάτο..Χαχα φίλε ήταν καμία 60 άρια μέτρα σίγουρα αλλά ήταν και η αριστερή του δικανου που ήταν φουλ τσοκ...τρομερή τουφεκια παντως..λογικό με κλειστό μάτι λόγω αντίθετης κυριαρχίας να ρίχνεις καλύτερα..Για να μην τα λέω όλα μαύρα, έκανα και μια βολή με το δίκαννο περίπου 100 μέτρα αλλά όταν έπεφτε η πουλα και με κλειστό το αριστερό μάτι
κανε μια περιγραφή σε αυτό το πιατο ΒικτωραΣου λεω, το 5αρι ηταν το πιατο που ζορισε ολους οσους πηραν μερος. Το εσπασα μια φορα, απο τον 5 βατηρα και αυτο ηταν. Σε γενικες γραμμες ομως ναι ηταν το πιο δυσκολο γηπεδο κατα τη γνωμη μου
Όπως είπα παραπάνω 2 άτομα προσφέρθηκαν να μου πουν 5 πράγματα, πριν λίγο έμαθα τα ονόματα τους, Γιώργος Σταυρίδης και Μιχάλης Ελπικίδης.Δυσκολα τα πραγματα φιλε,υπομονη κ ολα γινονται ,πρωσοπηκα θα αρχηζα να προσπαθω την αλλη μερια
αφου το επσαγες από τον 5 και στους αλλους το εχανες , μια είναι η αιτια μαστορα , εμενες χαρακτηριστικα πισω και ισως και από κατωΦαντασου τη μηχανη λιγο πιο πισω απο το Μαρκ. Εξερχομενο ανοδικο παραλληλο με το γηπεδο, και αρκετα γρηγορο. Απο τον 5 βατηρα ηταν σχετικα ευκολο να το παρεις, στους αλλους βατηρες ενω ηξερα (θεωρητικα) τι επρεπε να κανω, πρακτικα -και λογω αγχους αγωνα- δεν μου βγηκε. Για να φανταστεις το αγχος μου, σε ντουμπλε το ειχα απο τον πρωτο βατηρα, και του εριξα και τις 2, φυσικα γραφοντας ακυρο τον ντουμπλε.
ποιο λες Αρη ? αυτό που πεφτει στο κεντρο ? που φευγει διπλα από τον μαρκ ?Εχουμε ενα τετοιο στο Sporting στην Καλαματα κ ειναι συμφωνα με την γνωμη ολων το πιο δυσκολο κ γρηγορο πιατο... Εμενα μου αρεσει πολυ γιατι εχει ταχυτητα κ οταν το βρουν τα σκαγια σκαει με δυναμη λογω της ορμης του... Αν κ δυσκολευει πολλους, εγω απλα αν δεν σκεφτω τι πρεπει να κανω, γινεται κομματια... Κραταω λιγο ανοιχτη γωνια στη σταση του σωματος ωστε να το σπασω στη μεση της διαδρομης του, κ κανω πολυ μικρη κινηση στο οπλο... Μολις κουμπωσω, εχει μπει αυθορμητα η καταλληλη προσκοπευση...