βικτωρα δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα δεν εχω καποιο λογο να παρω αλλο οπλο στο κυνηγιNαι, μη σε δω ομως να παρεις αλλο για κυνηγι, θα σε προγκηξω
Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις; ........βικτωρα δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα δεν εχω καποιο λογο να παρω αλλο οπλο στο κυνηγι
παρε ρε ενα ζευγαρακι καστελανι. μπορειςΚαλα ηταν, πλακα ειχε οντως, και για μας τους θεατες. Οσο και αν θελω να ριξω, δυστυχως ο ηλιος στα μουτρα δεν παλευεται χωρις καλα γυαλια
Είχες και γεματα σπασιματα. Βγαλε ακόμα ενα βιντεο όποτε μπορεσεις ευρίππο.ασχετα με το χαλι που θα δειτε στις τουφεκιες και ειδικα στον ντουμπλε 6-8 που ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε ποιος ειναι θα ηθελα να μου σχολιασετε τα σπασιματα οσα εκανα τελικα
Καλό απόγευμα! Ευρυπίδη είδα το βίντεο μερικές φορές! Δεν μπόρεσα να ξεκαθαρίσω καλά τα σπασίματα δεν φαινόταν καθαρα! Είμαι και από το iPhone..Παντως φαίνετε να έχει αλλάξει το σχήμα σε σχέση με πριν κανένα μήνα περίπου που ριχναμε εκεί και φαινετε πιο δύσκολο.ειναι όντως πιο δύσκολο με το παλιό;ασχετα με το χαλι που θα δειτε στις τουφεκιες και ειδικα στον ντουμπλε 6-8 που ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε ποιος ειναι θα ηθελα να μου σχολιασετε τα σπασιματα οσα εκανα τελικα
Μπράβο Γιανναρε......ενα όπλο στα μέτρα σου, ένα τσοκ που σε εμπνέει και καθαρό κεφάλι, νάτο το 25αρι......καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.
μπραβο γιανναρα. και σε αλλα ευχομαικαλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.
καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.