Σκοπευτήριο Χανίων

καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.
μπράβο Γιάννη
καλά έκανες και δεν έριξες 2η
ο Λοβέρδος έλεγε:έριξες μια καλή πούλα;;;;πάρτην και φύγε :)

Μπράβο Γιάννη.well done. είσαι έτοιμος για την έναρξη.
Για την ιστορία με ποια φυσίγγια έριξες;
Γιωργο σε κοντινα πιατα lambro mezzo 9,5..σε μεσαιας απόστασης nsi due 8,5..και στα μακρυνα lambro 5 8,5
Με την αφρόκρεμα των σκοπευτικών, Γιώργο ;) ... Αν και εγώ πιστεύω, με οποιοδήποτε φυσίγγι σπορτινγκ κι αν έριχνε σήμερα, το 25αρι τόχε στο τσεπάκι !!!;) .well done.

Με την αφρόκρεμα των σκοπευτικών, Γιώργο ;) ... Αν και εγώ πιστεύω, με οποιοδήποτε φυσίγγι σπορτινγκ κι αν έριχνε σήμερα, το 25αρι τόχε στο τσεπάκι !!!;) .well done.
τι να πω ρε Στελιο δεν ξερω..σε 2 φορες στο 7 συγκεκριμενα (χαμηλο trap εγλυφε σχεδόν το εδαφος) που το εσπασα και τις δυο φορες με την δευτερη,δεν ημουν καλα πανω στη δευτερη τουφεκια το ενιωθα και όμως εσπασε,ισως να βοηθησε το τσοκ η ηταν θεμα τυχης δεν ξερω..σιγουρα ημουν ξεκουραστος ειχα κοιμηθεί καλα το μεσημερι..

Μπράβο Γιανναρε......ενα όπλο στα μέτρα σου, ένα τσοκ που σε εμπνέει και καθαρό κεφάλι, νάτο το 25αρι.......congrats.
συμφωνω Γιαννη! και κατά την δικια μου γνωμη,το καθαρο και ξεκουραστο κεφαλι είναι μεγαλο πραγμα στη σκοποβολή! και το αχγος και η ψυχολογια..ολες οι σοβαρες σκοπευτικα χωρες εχουν team ψυχολόγους πισω από τις ομαδες των σκοπευτικων αθληματων τους.

τελικα ρε μαγκες ενα οπλο που δεν ειναι αναγκη να ειναι και πανακριβο αλλα να το ξερεις και τελος. δεν χρειαζεται κατι αλλο. γιανναρε πολυ το ευχαριστηθηκα το 25αρι σου ρε φιλε. και παλι μπραβο. κι ο δικος μου με την 303 22 μου ειπε. ε ρε τι κανουν τα κενταυρος με την στανταρ 75.μπραβο σε ολους σας και στην 20αρα του στελιου. αυτα ειναι

καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.

Μπράβο Γιάννη! .shake hands.
Καλησπέρα, Γιάννη με πρόλαβες, τώρα τό 'γραφα κι εγώ ... το μοναδικό 25αρι, όχι μόνο της σημερινής μέρας, αλλά εδώ και καιρό νομίζω... Ήσουν φοβερός σήμερα, οι περισσότερες τουφεκιές σου ήταν κέντρο !!! Καλή η Benella, καλή η 76αρα κάννη με το πόρτινγκ, καλό το helix, αλλά άμα δεν παίζει κανείς ντρέτα, λίγο ωφελούν αυτά!!! .well done. .congrats.
Σήμερα παίξαμε στο γήπεδο που δείχνει το βίντεο του Ευριπίδη ... Εγώ έριξα 2 πούλες, από 20 έκανα και στις 2 ... ευχαριστημένος είμαι .xm.... Λίγο με χάλασε στη 2η, ότι εκεί που πήγαινα για 23αρι, έχασα 3 πιάτα στον τελευταίο βατήρα !!! Τα 2 τουλάχιστον δεν έπρεπε, τα είχα σπάσει αρκετές φορές σήμερα ...
.hit.:( .... αλλά εντάξει, όλα καλά ...:) ;)
Μπράβο και σε σένα Στέλιο με το 40 στα 50! .shake hands.

Μπράβο σε όλους :) , πιο πολύ όμως στον Γιάννη :rolleyes:
Τι σχήμα παιδιά; Τρία μονά και double on report?
Το helix τι σύσφιξη έχει;
Καλημερα! Ευχαριστω ξανα ολους για τα καλα λογια!
Γιωργο εχει εξοδο 17,95 σε αυλο 18,4..πανω γραφει LM crio plus..πιθανολογω οτι ειναι το εβγαλαν για 18,3 αυλο LM για αυτο εμενα μου βγαινει 0,45..το σχημα ηταν τρια μονα και ενα double sim..μερικους ντουμπλεδες τους πετουσε sim αλλους οχι..σε ντουμπλεδες που ηταν μακρια οι μηχανες και δεν επιαναν,προσπαθουσε για sim αλλα δεν εβγαιναν..τουλαχιστον δεν εβγαιναν παντα ακριβως sim.

Γιαννη, στο πανω γηπεδο ριξατε ή στο κατω;

Μπηκανε οι καινουριες μηχανες;
Στο πανω Βικτωρα ,ειναι τα πιατα στο βιντεο που εβαλε ο Ευριπιδης! Τρομερη πατεντα εκαναν εκει,καθως το απογευμα ηλιος μηδεν σχεδον.κατω θυμασαι απογευμα εχεις τον ηλιο φατσα ολο το απογευμα.

Ναι, το καλο του πανω ειναι ακριβως αυτο, κανενα πιατο στον ηλιο. Το κακο του ειναι πως ριχνεις με σκουρο φοντο οποτε τα χαμηλα (δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο σχημα) δεν μπορεις να τα ριξεις οσο αργα οσο ριχνεις και κατω.

Ηταν να ανεβω χτες, θα εριχνα κιολας γιατι εχω καιρο, αλλα ειχα εναν εργατη σπιτι. Κριμα. Την αλλη φορα που θα ανεβεις, ενημερωσε, να πιουμε εστω καφε

Με πρόλαβε πάλι ο Γιάννης !!! Όπως τα λέει ... :)
Στο πάνω γήπεδο Βίκτωρα. Δεν είχε βάλει το μηχάνημα και τα μικρόφωνα, οπότε πατούσε με τηλεκοντρόλ, γι' αυτό ούτε ακριβώς sim (ειδικά κάποιοι ντουμπλέδες), αλλά ούτε on report !!! Εκτός κι αν κάποιος τους ζητούσε έτσι ... ;)

Σιγα σιγα με τις προπονησεις σας, και τις επιδοσεις που βλεπω, ο τελευταιος θα μεινω .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Δεν εχεις προβλημα εσυ! Ειδικα με το νεο κοντακι(αριστερο)
απο οτι σε ειδα εριχνες μια χαρα!
Οκ θα μιλησουμε οταν ξαναπαω.

Μραβω Γιαννη αντε στα 50 να πας φιλε!!! παντος το θεμα ειναι φευγεις ευχαριστιμενος κ να το διασκεδαζεις ειτε κανει επιτυχιες ειτε οχι

Καλησπερα σε ολους!πλησιαζοντας το τελος του καλοκαιριου και ισως και της δραστηριοτητας στο σκοπευτηριο καταλαβα οτι το summit ειναι οπλαρα!τις τελευταιες φορες που πηγα σκοπευτηριο το ευχαριστηθηκα παρα πολυ μετα απο καποια συνεχομενα 24αρια στο σχημα με τα δυο sim!!επισης στον αγωνα που καναμε πηγα αρκετα καλα περνωντας τη δευτερη θεση πισω απο ενα σκοπευτη, αρκετα εμπειρο και γνωστο στο χωρο με διαφορα δυο πιατων!επισης να πω για τυχων ενδιαφερομενους προς αγορα γυαλιων οτι μολις πηρα τα castellani με τρεις φακους!καφε σκουρο και τους δυο μωβ!αρκετα καλοι φακοι αν και θα ηθελα ενα ακομα πιο σκουρο για τις τεταρτες με τον ηλιο κοντρα!τετοιο φακο μονο σε pilla ειδα!!
Οσο για το summit μονο καλα λογια εχω να πω!!να δουμε τωρα τι θα κανει την αλλη βδομαδα στις φασσες!!

Είναι ευχάριστο να έχεις απροβλημάτιστα εργαλεία και να πιάνουν τόπο τα έξοδα σου. Τι είναι αυτό που είδες στο συγκεκριμένο μοντέλο που μπορεί να μην έχουν για παράδειγμα τα άλλα, αναφέρομαι σε ανάγκες σκοπευτήριου πάντα γιατί το κυνήγι η αλήθεια είναι πως είναι άλλο ανέκδοτο.

Back