Σκοπευτήριο Χανίων

Σε καταλαβαινω. Χαλαρα παρτο παντως, αν δεν εχεις δουλειες τα πρωινα Σαββατου ή Κυριακης, εχει περισσοτερο κοσμο. Τα απογευματα βεβαια, ειδικα τωρα, θα εχει και ο Παναγιωτης που ριχνει τους στοχους περισσοτερο χρονο να σε ενημερωσει
Αυτό ακριβώς γυρεύω... Να ξεχάσω ότι ήξερα μέχρι τώρα και να ξεκινήσω από την αρχή,στήσιμο,επωμιση,σκόπευση ΚΟΚ....

Κρίμα που τόσα χρόνια δεν είχα παει κοπέλια,σε μισή ώρα έμαθα και κατάλαβα καποια πράγματα που δύσκολα τα βλέπεις έξω!
Όχι ότι τα κάνεις πράξη εύκολα,θέλει εξάσκηση και ηρεμία...!!Η καλή αρχή έγινε πάντως και χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός,η παρότρυνση έγινε από το HL και σας ευχαριστώ για αυτό!!!!!

Ευτυχη ειναι πραγματικό σχολειο.αφού σ αρεσε καποια στιγμη θα βτεθουμε.εριξες καμμια πουλα?
Αμέ...!!!!Δύο πουλες έριξα ,τα αποτελέσματα αναμενόμενα,θέλω πολλή δουλειά ακόμα αλλά αυτό είναι ευχάριστο,μου άρεσε και σαν διαδικασια ....!!!Θα σμίξουμε σίγουρα....!!!

Αμέ...!!!!Δύο πουλες έριξα ,τα αποτελέσματα αναμενόμενα,θέλω πολλή δουλειά ακόμα αλλά αυτό είναι ευχάριστο,μου άρεσε και σαν διαδικασια ....!!!Θα σμίξοοπλίγουρα....!!!
Να θυμάσαι τωρα οτι δεν σ ενδιαφέρει ποσα πιατακια θα σπασεις αλλα η σωστη επωμιση και κίνηση του οπλου

Να θυμάσαι τωρα οτι δεν σ ενδιαφέρει ποσα πιατακια θα σπασεις αλλα η σωστη επωμιση και κίνηση του οπλου
Οι αριθμοί είναι το τελευταίο που σκέφτομαι... Πήγα για να δω και να δουν τα λάθη μου και να με διορθώσουν και όχι για νασπασω δισκάκια.Πιστευω ότι έκανα μια καλή αρχή γιατί δεν αγχώθηκα για την απόδοση μου!!!

Κρίμα που τόσα χρόνια δεν είχα παει κοπέλια,σε μισή ώρα έμαθα και κατάλαβα καποια πράγματα που δύσκολα τα βλέπεις έξω!
Όχι ότι τα κάνεις πράξη εύκολα,θέλει εξάσκηση και ηρεμία...!!Η καλή αρχή έγινε πάντως και χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός,η παρότρυνση έγινε από το HL και σας ευχαριστώ για αυτό!!!!!
Βαδιζεις το σωστο δρομο προχωρα..:)

Καλησπέρα κι απο μένα. Πρώτη φορά και εγώ φέτος κυνηγός (λέμε τώρα) και αφού απελπίστικα με το κυνήγι διότι υπήρχε και φορά που να μην παίξω ούτε μία, είπα να ερθω στο σκοπευτήριο. Το πόσα πιάτα έσπασα δεν θα το αναφέρω διότι είμαι πολύ άπειρος ακόμα αλλα όπως αναφέρατε στα προηγούμενα σχόλια θέλει υπομονή και εξάσκηση. Τώρα κάθομαι σπίτι και επωμίζω μόνος μου και με θωρεί ο πατέρας μου και γελάει .big smile.τέλος πάντων. Όσο για το Σκοπευτήριο πάρα πολύ ωραίος χώρος , λίγο μακρυά βέβαια αλλά ελπίζω να γίνω συχνός επισκέπτης να γνωρίσω και σας. .shake.

Καλησπέρα κι απο μένα. Πρώτη φορά και εγώ φέτος κυνηγός (λέμε τώρα) και αφού απελπίστικα με το κυνήγι διότι υπήρχε και φορά που να μην παίξω ούτε μία, είπα να ερθω στο σκοπευτήριο. Το πόσα πιάτα έσπασα δεν θα το αναφέρω διότι είμαι πολύ άπειρος ακόμα αλλα όπως αναφέρατε στα προηγούμενα σχόλια θέλει υπομονή και εξάσκηση. Τώρα κάθομαι σπίτι και επωμίζω μόνος μου και με θωρεί ο πατέρας μου και γελάει .big smile.τέλος πάντων. Όσο για το Σκοπευτήριο πάρα πολύ ωραίος χώρος , λίγο μακρυά βέβαια αλλά ελπίζω να γίνω συχνός επισκέπτης να γνωρίσω και σας. .shake.
Κυριάκο ένα σωστό κοντάκι και οι επωμισεις στο σπίτι θα σου δώσουν 100% τους διπλάσιους δίσκους και το πέρασμα του χρόνου!

Να΄στε καλά αρχή είναι ακόμα. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι σχετικά με τα φυσίγγια. Μιάς και η κατανάλωση είναι μεγάλη (1,5 κουτακι / πούλα) έχετε να μου προτίνετε κάτι φθηνό διότι όσο να΄ναι οι καιροί είναι δύσκολοι. Μέχρι τώρα έριχνα με Lambro Sporting τα οποία έτυχε να είχε ο πατέρας μου σε απόθεμα απο μια κούτα που είχε φέρει απο Αθήνα για τσίχλες.

Να΄στε καλά αρχή είναι ακόμα. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι σχετικά με τα φυσίγγια. Μιάς και η κατανάλωση είναι μεγάλη (1,5 κουτακι / πούλα) έχετε να μου προτίνετε κάτι φθηνό διότι όσο να΄ναι οι καιροί είναι δύσκολοι. Μέχρι τώρα έριχνα με Lambro Sporting τα οποία έτυχε να είχε ο πατέρας μου σε απόθεμα απο μια κούτα που είχε φέρει απο Αθήνα για τσίχλες.
Μπορείς να παρεις απο κένταυρο στην αθηνα με 100 ευρω τα 500 συν τα μεταφορικα οπως κανουμε πολλοι. Ειναι το πιο φτηνο που υπάρχει και πολυ καλο

Καλησπερα! Ανεβηκα μια ωρα το απογευμα σκοπευτηριο και εριξα μια πουλα με το blaser F16! Το σχημα αλλαγμενο και αρκετα δυσκολο.σε καθε βατηρα ειχε 2 ντουμπλεδες sim(τα πιατα φευγουν ταυτοχρονα) και ενα μονο πιατο. εμεινα πολυ ευχαριστημενος για μια ακομη φορα απο το blaser.περισσοτερα στο blaser team.ηρθε και ο Μητσος και εριξε με το caesar guerini black ascent summit sporting 30" ενος αλλου παιδιου για δοκιμη.
udcstlD.jpg

Εδω ο Μητσος (dimitrisliou) με το black ascent:

CuHRZRa.jpg

06v5h1W.jpg

Καλησπερα! Ανεβηκα μια ωρα το απογευμα σκοπευτηριο και εριξα μια πουλα με το blaser F16! Το σχημαντουμπλεδες sim(τα πιατα φευγοα μονο πιατο. εμεικαλολυ ευχαριστημενος για μια ακομη φορα απο το blaser.περισσοτερα στο blaser team.ηρθε και ο Μητσος και εριξε με το caesar guerini black ascent summit sporting 30" ενος αλλου παιδιου για δοκιμη.
udcstlD.jpg

Εδω ο Μητσος (dimitrisliou) με το black ascent:

CuHRZRa.jpg

06v5h1W.jpg
Ώπα για πες τι μπερετονι βλεπουμε εκει? γιατι δεν φαίνεται καλα

Back