Σκοπευτήριο Χανίων

Είναι ευχάριστο να έχεις απροβλημάτιστα εργαλεία και να πιάνουν τόπο τα έξοδα σου. Τι είναι αυτό που είδες στο συγκεκριμένο μοντέλο που μπορεί να μην έχουν για παράδειγμα τα άλλα, αναφέρομαι σε ανάγκες σκοπευτήριου πάντα γιατί το κυνήγι η αλήθεια είναι πως είναι άλλο ανέκδοτο.
Γιωργο καλησπερα!!το οπλο παιζει εκει που κοιταω!αρα σωστο κοντακι!!ειναι πολυ σταθερο κατα την τουφεκια και δε χρειαζεται να το ψαχνεις για τη δευτερη!!πολυ καλες κατανομες πολυ ωραιο swing μιας και ειναι 81!εχει 12,5 cm κωνο που προφανως καπως θα συμβαλει και αυτο στη τουφεκια!!πολυ καλη σκανδαλη και σκοπευτικη γραμμη τυπου browning που εμενα προσωπικα μου αρεσει!!

καλημερα! ριξαμε με το Στελιο και τον Δημητρη την Τεταρτη σε ενα σχημα αρκετα αλλαγμενο για πρωτη φορα.ειχε αρκετο βαθμο δυσκολιας νομιζω.Στελιο δεν ηταν η μερα σου φιλε μην απογοητευεσε,προσωπικα το εχω παθει και εγω πολλες φορες!
εγω εριξα μια πουλα και εκανα 20...εχασα καποια πιατα λογω απειριας πιο πολυ( αντε να εχω ριξει 15 πουλες φετος) ,καθως το σχημα ειχε αλλαγμενα προς το πιο δυσκολο ορισμενα πιατα και νομιζω ηθελε σκεψη και εμπειρια πως θα ριξεις,ειδικα αν ριχνεις πρωτη φορα..
ο Μητσος με το guerini summit εκανε 21 στην πρωτη πουλα και στην δευτερη που εκλεισε και τσοκ ηταν εντυπωσιακος και εκανε 23..μπραβο στον υπευθυνο του σκοπευτηριου που συνεχως αλλαζει τροχιες και και σχηματα και κανει το παιχνιδι παντα πολυ ενδιαφερον!
παω να βγαλω αδεια καθως την Κυριακη κατι φασσες μας περιμενουν,αν τελικα καταφερουμε να παμε..καλη συνεχεια σε ολους και καλη εναρξη!

καλημερα! ριξαμε με το Στελιο και τον Δημητρη την Τεταρτη σε ενα σχημα αρκετα αλλαγμενο για πρωτη φορα.ειχε αρκετο βαθμο δυσκολιας νομιζω.Στελιο δεν ηταν η μερα σου φιλε μην απογοητευεσε,προσωπικα το εχω παθει και εγω πολλες φορες!
εγω εριξα μια πουλα και εκανα 20...εχασα καποια πιατα λογω απειριας πιο πολυ( αντε να εχω ριξει 15 πουλες φετος) ,καθως το σχημα ειχε αλλαγμενα προς το πιο δυσκολο ορισμενα πιατα και νομιζω ηθελε σκεψη και εμπειρια πως θα ριξεις,ειδικα αν ριχνεις πρωτη φορα..
ο Μητσος με το guerini summit εκανε 21 στην πρωτη πουλα και στην δευτερη που εκλεισε και τσοκ ηταν εντυπωσιακος και εκανε 23..μπραβο στον υπευθυνο του σκοπευτηριου που συνεχως αλλαζει τροχιες και και σχηματα και κανει το παιχνιδι παντα πολυ ενδιαφερον!
παω να βγαλω αδεια καθως την Κυριακη κατι φασσες μας περιμενουν,αν τελικα καταφερουμε να παμε..καλη συνεχεια σε ολους και καλη εναρξη!
ωραιως φιλε γιανηηηη,,μακαρι να ημουνα εκη να πεζαμε κανα δυσκακιιιι,,αλα την τριτη κατεβαινη ενα ξαδελφακιμου χανια και θα στον στηλω να πεξεται κανα δυσκακι μωνο που αυτος ειναι μπατσος και θα παιξη με πιστολιτουυυυυυ.shoot..shoot..hair..hair..yelling.

σκοπευτηριο σημερα ριξαμε μια πουλα με τον Στελιο και τον Δημητρη..καλα ηταν ..εγω πηρα το beretta 686 67cm κανες σταθερο τσοκ 2-4...το πρωτο μου οπλο.ηθελα να το δοκιμασω γιατι του αλλαξε ο αδελφος μου προ καιρου καποια εξαρτηματα στην σκανδαλη.δουλεψε ρολοι..εγω δεν πηγα καλα καμια 15 αρια πιατα εκανα..

Η πρώτη μου "απόπειρα κυνηγιού" στο 2018, το Σάββατο το απόγεμα, ήταν η χειρότερη μου φόλα των τελευταίων χρόνων ... Λίγα πουλιά, ως συνήθως, αλλά αυτό που με χάλασε ήταν η άνευ προηγουμένου αστοχία μου, 10 φυσίγγια έριξα συνολικά (σε 6-7 πουλιά) χωρίς να πετύχω τίποτα! Αλλού για αλλού !!! Άλλες "φρέναραν" στον αέρα, άλλες έκαναν βουτιά κι άλλαζαν κατεύθυνση, πλήρης απογοήτευση. Δεν ξέρω αν έφταιγε που ήμουν κουρασμένος από τις ελιές, ή ο καιρός - νοτιά, με ζέστη και πολλή υγρασία στην ατμόσφαιρα, ή η γκαντεμιά μου, αλλά δε με νοιάζει ούτε ψάχνω δικαιολογία ... :(
Σκέφτηκα λοιπόν σήμερα, μιας και ο καιρός είναι μια χαρά, να πάω σκοπευτήριο να ρίξω καμιά πούλα, μήπως και χτυπήσω μερικά πιατάκια, να φτιάξει λίγο η ψυχολογία μου !!!
Αλλά τζίφος !!! Ο γκαντέμης όπου κι αν πάει και ότι κι αν κάμει ... η γκαντεμιά τον ακολουθεί !!! .buy buy.
Πήγα και το βρήκα κλειστό !!! Με το που πλησίαζα και δεν είδα αυτοκίνητα υποψιάστηκα, και φτάνοντας στην καγκελόπορτα τη βλέπω κλειδωμένη και ένα χαρτί πάνω που έγραφε ότι "το σκοπευτήριο σήμερα 8 Ιανουαρίου θα είναι κλειστό λόγω κηδείας του Εμμανουήλ Καλλιγέρη" ... .what.
Ο μακαρίτης ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του σκοπευτηρίου, και για πολλά χρόνια πρόεδρός του, κι επίσης ιδρυτής και για πάρα πολλά χρόνια πρόεδρος του πρώτου σκοπευτικού συλλόγου των Χανίων "ΒΑΡΔΑΣ", στον οποίο είμαι γραμμένος κι εγώ ... Αν το ήξερα (ότι πέθανε) δεν θα πήγαινα, ήταν λογικό και αναμενόμενο ότι θα ήταν κλειστό, αλλά δεν έτυχε να το μάθω, δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να ξεφυλλίσω και την εφημερίδα (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ) το πρωί ... που να το φανταστώ ...
Τέλος πάντων, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ... :(

Τι ώρες λειτουργεί το σκοπευτήριο?
Δεν έχω ξαναπάει σε σκοπευτήριο, υπάρχει κάποιος προπονητής-δασκαλος που να με καθοδηγησει???
Καλημερα συντοπίτη.μόλις εθιξες ευαίσθητη χορδη.προπονητής επισήμως δεν υπαρχει.τωρα εγινε ενα σεμινάριο και καποια έμπειρα παιδια πρωην και νυν σκοπευτές πήραν κάτι σαν πιστοποίηση για να μπορούν να δείχνουν κάποια πραγματα.έλα εσυ απανω και τα υπολοιπα θα τα βρουμε.μερες που λειτουργει ειναι δευτερα τεταρτη παρασκευη απογευμα και σ/κ πρωι

Oπως σου τα ειπε ο Ευριπιδης. Μην μασας, ελα να ριξεις, απλα εχε ως πρωταρχικη σκεψη, το οτι οι κανονες ασφαλειας (και δικαιως) ειναι πανω πανω στη λιστα. Οτι απορια εχεις να τη ρωτας, δεν εχει σημασια το ποσα χρονια κυνηγας, ειναι αλλο πραμα, και παντα υπαρχουν ανθρωποι καλοπροαιρετα να σου τις λυσουν.

Aν εχει καλο καιρο ισως ανεβω και γω πανω, για καφε ομως. Εχει χαλαρωση τωρα απο το σκοπευτηριο, απο Μαρτη και μετα θα ξεκινησουμε παλι.

καλο καιρο θα εχει την κυριακη που θα θελουμαι να ανεβουμαι στο βουνο θα ανηξουν οι ουρανοι παλη:mad:

Σε καταλαβαινω. Χαλαρα παρτο παντως, αν δεν εχεις δουλειες τα πρωινα Σαββατου ή Κυριακης, εχει περισσοτερο κοσμο. Τα απογευματα βεβαια, ειδικα τωρα, θα εχει και ο Παναγιωτης που ριχνει τους στοχους περισσοτερο χρονο να σε ενημερωσει

Back