Σκοπευτήριο Χανίων

Το εχω ξανα-αναφερει νομιζω, το στυλ χαλαρη επωμιση το ειδα πριν απο μερικα χρονια εδω κατω στο πρωτο νομιζω Grand Prix απο εναν Εγγλεζο σκοπευτη. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η ψυχραιμια που ζητουσε και επωμιζε, και φυσικα η αποτελεσματικοτητα του, θυμαμαι τοτε το ειχα αναφερει σε οποιοδηποτε ηξερα ειτε απο τους φιλους εκει, ειτε απο τους Αθηναιους που ειχαν κατεβει. Απο κει και περα, ολα επαιξαν το ρολο τους σημερα, λιγο η καλη ψυχολογια, λιγο η αυτοσυγκεντρωση, λιγο το να ριχνεις σχετικα συντηρητικα και οχι με πειραματισμους. Δεν ξερω αν θα το επαναλαβω στον επομενο αγωνα, ουτε καν αν θα το κανω στην επομενη πουλα, σημερα ομως εσπαγα πιατα με ευκολια, παρολο που δεν τα ειχα ριξει καν ουτε χτες στην προπονηση. Τι να πω, ισως και να κοιμηθηκε ο Θεος .sarcastic.
Μπράβο βικ...η τύχη πάει με αυτούς που πιστεύουν!

Βικτωρα μας κανεις υπερήφανους που ειμαστε γνωστοι σου φιλε, πραγματικα! Οχι μονο τωρα που κερδισες τον αγωνα, αλλα επειδη εισαι καλος χαρακτηρας σαν άνθρωπος και πολλες φορες μας δινεις τροφη για σκεψη με τις συζητησεις σου. Στο αναγνωριζω.

:)

Eπαιξε ρολο και η τυχη. Αλοιμονο, και δεν ειχαμε και απο αυτη σημερα.

Καστοριανε μου φιλε, αλοιμονο μας και με τις συζητησεις μας, δεν διναμε ο ενας στον αλλο τροφη για να δουλευει το μυαλο μας.
Ακριβώς όπως το λέει ο Αποστόλης είναι Βίκτωρα!! Συμφωνώ σε όλα :)

Καλησπερα σε ολους! Σημερα μετα απο αποχη 20 περιπου ημερων απο το σκοπευτηριο πηγα και εριξα δυο πουλες..ηταν η δευτερη φορα που εριχνα με το beretta 692..εντυπωσεις παρα πολυ καλες! Η σκανδαλη του οπλου τελικα μου αρεσει δεν εχει καθολου νεκρη διαδρομη και εχει ωραια αισθηση! Ωραιο swing και ζυγισμα και το κοντακι φαινεται να μου εκατσε αρκετα καλα για εργοστασιακο! Εβαλα μια προσθηκη της beretta 12,5mm και το κοντακι πηγε στα 39,2 cm,με την σκανδαλη τερμα μπροστα..εχουμε δρομο ακομα βεβαια αλλα σαν αρχικη εντυπωση μου αρεσε πολυ.θα ριξω και καποιες τουφεκιες στον πινακα ισως αυτη την βδομαδα καθως σημερα ειχα και τον μεγαλο γιο μαζι και δεν ημουν για πολλα-πολλα! Το οπλο μου δινει την αισθηση οτι ριχνει πολυ συγκεντρωτικα μενει να επιβεβαιωθει και στον πινακα.για 2900€ που παιζει αυτη την εποχη θεωρω οτι ειναι καλη αγορα γι'αυτα που προσφερει.
Η παρεα οπως παντα πολυ καλη Στελιος,Βικτωρας,Δημητρης και ο αδελφος μου(για να βλεπει το μικρο οσο εριχνα.sarcastic.) δεν ειπαμε πολλα γιατι οσο δεν εριχνα κυνηγουσα τον μικρο.και δυο φωτο,beretta 692-blaser F16-caesar guerini summit..
wRMxAc3.jpg

x6UGYrs.jpg

Last edited:
Σκοπευτήριο σημερα παρέα με νικολη μύρο Γιάννη χανια και βικτωρα.με τέτοιο παρεακι η διασκέδαση ηταν δεδομενη.είχα την τύχη να ρίξω με το merkel του νικολη.τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά δεν έχω λογια γο αυτο το οπλο.ζύγισμα? Απίστευτο, άνοιγμα κλεισιμο? Χρηματοκιβώτιο. Τουφεκια? Απο αλλο πλανητη. Εφαρμογές? ΤΕΛΕΙΕΣ.πραγματικα ειναι ο ορισμός του κυνηγετικού οπλου.μετα απ αυτο πιανεις τη καραμπίνα και ειλικρινά ξενερωνεις.νικολη να χαίρεσαι ρε φιλαρακι την οπλαρα σου και να τη λιωσεις

Aν στο Μερκελ του Νικολη, βιδωνανε τσοκακια, ειμαι 99% σιγουρος πως θα το λιγουρευοσουνα
Δε καταλαβες.αν ήμουνα λίγο καλυτερα μετα απ αυτο το ζύγισμα που είδα ήδη θα είχαν βγει τα μονοκανα οι καραμπινες για πούλημα για να παρω ενα τέτοιο με τσοκ.είναι πραγματικα ο ορισμός του κυνηγετικού οπλου.ουτε ποζε ουτε τιποτα.αυτο ειναι ΟΠΛΟ

Καλησπέρα! Πραγματικά ωραία παρέα σήμερα! Περάσαμε τέλεια! Το Merkel 40E του Νίκου πραγματικά εκπληκτικό τουφέκι,έριξα μια πούλα με αυτό.ωραια σκανδάλη,ζύγισμα τρομερο,ωραιες τουφεκιές,και ανάκρουση ελάχιστη.πολλα Μπραβο στο Γιάννη για το κοντάκι που μου άρεσε παρά πολύ οπως και το φίνιρισμα του Γιώργου.και στην άλλη με το καλό,να ξαναβρεθούμε! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα!

Last edited:
Back