Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα έφθασαν στο σκοπευτήριο μας τα σπορτινγκ φυσίγγια του Ρουμελιώτη που είχε παραγγείλει ο όμιλος μας, φυσικά πήρα δύο κουτακια να τα δοκιμάσω.
Οι εντυπώσεις μου εξαιρετικές, μαλακό, ξεκουραστο, εμφανισιακά προσεγμένο. Τώρα μην με ρωτήσετε για ταχύτητες γιατί εγώ δεν άλλαξα κάτι στο τρόπο που ρίχνω και τα δισκάκια τα έκαιγε. Βέβαια τα τρία πιάτα που έσπασα σε απόσταση 50+ μέτρων συνηγορούν για ένα φυσηγγι που δεν "φοβάται " τις μακρινές τουφεκιές . Στο μέλλον θα κριθεί πιο σχολαστικά σε μακρινές αποστάσεις γιατί μέχρι τα 25-35 μέτρα όλα λίγο πολύ κάνουν τη δουλειά. Πάντως η πρώτη μου εντύπωση ( και όχι μόνο η δικιά μου) ήταν πολλή καλή. Είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσω πλέον τα εισαγόμενα και να ριχνω μόνο ελληνικά ( π.χ Ρουμελιώτης, Κένταυρος, Ζωχιος ) μιας και δεν εχουν να ζηλέψουν κάτι πιστεύω από τα εισαγόμενα.

αν κρινω απο τα κυνηγετικα 32αρια του ρουμελιωτη με την ισπανικη που μου αφησαν αριστες εντυπωσεις το χειμωνα θα πρεπει κ τα σκοπευτικα του να πηγαινουν καλα.
λεω να κανω μια παραγγελια 28αρια για ορτυκι τρυγονι κ τσιχαλ στα περασματα.τι λετε?

Πόσο και τι μεταφορικά ξέρουμε; σε 30gr βγάζει;
Σε 30 γρ είχα δοκιμάσει με την csb τα κόκκινα στα μπασίματα και εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν κυνηγάω κιχλοκότσυφα συστηματικά για να έχω καλύτερη αποψη, πάντως αλλά παιδιά έχουν γράψει πολλή καλά σχόλια που τα έχουν κυνηγήσει πιο συστηματικά .
Η τιμή του εδώ Κέρκυρα πέρσι ήταν στα 5.80-6.00 €.

αν κρινω απο τα κυνηγετικα 32αρια του ρουμελιωτη με την ισπανικη που μου αφησαν αριστες εντυπωσεις το χειμωνα θα πρεπει κ τα σκοπευτικα του να πηγαινουν καλα.
λεω να κανω μια παραγγελια 28αρια για ορτυκι τρυγονι κ τσιχαλ στα περασματα.τι λετε?
Πολυ καλα τα 28γρ. Τα εχω ριξει με χειμωνα με φουλ υγρασια

Status
Not open for further replies.
Back