Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα δοκίμασα δύο 28αρια που δεν είχα έως τώρα την τύχη να δοκιμάσω!έριξα τα rio 28gr target load και ένα φυσιγγι που μου σύστησε ο παυλος.ποκυ καλα τα rio γρήγορα,συγκεντρωτικά αλλά και το πιο ζωηρό sporting που έχω ρίξει έως τώρα.Εξαιρετικες εντυπώσεις μου άφησε το sporting fantom....ταχύτητες που μου ταιριάζουν απόλυτα....αδιάφορο λακτισμα και εξαιρετικά σφιχτές συγκεντρώσεις ακόμα και με μεσαίες συσφίξεις σε αρκετά μακρινές αποστάσεις για την ονομαστική σύσφιξη των τσοκ.Σιγουρα θα είναι ένα φυσιγγι που θα προτιμήσω στο άμεσο μέλλον!

Ένα αμερικανικό οικονομικό 28αρι από την estate (θυγατρική της federal) . Είναι πραγματικά το πιο βρώμικο φυσιγγι που έχω ρίξει τόσο σε θέμα καταλοίπων στην καννη όσο και σε θέμα μυρωδιάς της καμένης πυριτιδας (σκέτη βοθριλα) η απόδοση του βέβαια δεν πάει πίσω δεν με ικανοποίησε ούτε σε αυτά τα γραμμάρια αλλά ούτε και σε 32 που έχω δοκιμάσει.
Ο καλυκας ευρωπαϊκού τύπου η straight hull όπως λένε αυτοί.

imgurl
Και ακόμα χειρότερα η πατουρα του είναι χάρτινη κάτι που χρησιμοποιεί η federal σε πολλά οικονομικά φυσίγγια τής.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι και η χαμηλή δοσολογία στην πυρίτιδα.
upload foto

Ο συγκεντρωτηρας είναι ο διπλός της federal.

εκτως τα lampro που τα εχω ρηξη πωλες φωρες και μου αρεσουνε πωλη,,,πρωσφατα ερηξα σε σκοπευτηριο και ταsoyper kiiil,,και τα woylf,ν8,5,,,,η τιμητους 6,50 ευρω στο σκοπευτηριο,,γρηγωραααα και ανακρουση μηδεν.well done. αμα γλυκενανε και λιγο καλητερα την τιμητους πιστευω θα τα ερηχνα πιω ευχαρισταααα.terror..terror.,,,,,,,,,,,παντως για ελληνικα φυσιγκια ειναι αψωγα θα ελεγα.well done.

Πριν λίγο καιρό τα είχε 5€ λογικά θα ανέβηκε το μολύβι ή η βενζινηthink

........ μάλλον επειδή "ανέβηκε" η θερμοκρασία , επήλθε διαστολή για το προϊόν , με συνέπεια να αγοράζεις περισσότερο.
......... άρα λογικά αυξήθηκε και η τιμή..yel..yel..yel..yel..yel.

παιδες λεω φετος που θα παω για ορτικακια πρωτη φορα να χρεισημοποιησω skeet αυτα που εχω δουλεψει αρκετα κ μου αρεσαν ειναι τα lambro επισεις κ τα nsi τα οποια μου φανικαν πολυ δυνατα για το δικανο εχετε καμια αποψη για τα κενταυρος η για καποια αλλο?

παιδες λεω φετος που θα παω για ορτικακια πρωτη φορα να χρεισημοποιησω skeet αυτα που εχω δουλεψει αρκετα κ μου αρεσαν ειναι τα lambro επισεις κ τα nsi τα οποια μου φανικαν πολυ δυνατα για το δικανο εχετε καμια αποψη για τα κενταυρος η για καποια αλλο?
Τα lambro τα έχω ρίξει στο περπατητο με πολύ μεγάλη επιτυχία με το πλαγιοκανο που έχει σταθερά 2*&3* και χειμώνα, βέβαια ήταν πριν 2 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, και του κένταυρου αξιολογα αλλά τα είχα ρίξει μόνο σκοπευτήριο. Φέτο θα δοκιμάσω πατρινα skeet για αλλαγή στο κυνήγι, πάντως θεωρώ δύσκολο να μην σε ικανοποιήσει κάποιο skeet φυσίγγι σε μπήχτες και κοντινές τουφεκιες, και πιστεύω ότι με το πλάγιο που έχει στενό τσοκαρισμα θα σου δώσει και μέτρα:D

συμφωνω ,απο του κενταυρου μου αρεσουν πιο πολυ του ρουμελιωτη και του φαντομ,λιγο πιο ανοικτη κατανομη.
Υποθέτω ο λόγος είναι γιατι δεν χρησιμοποιεί συγκεντρωτηρα piston skeet, κάπου στα σκοπευτικα φυσίγγια πρέπει να έχω σφάξει κι ένα.

Status
Not open for further replies.
Back