Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο μπάρμπας δίνει ρέστα.
Το κοντακι του Κωνσταντίνε πολύ μαρεσε! Το λεγόμενο sniper! Κάπως έτσι είναι στημένο και το δικό μου.

παιδες λεω φετος που θα παω για ορτικακια πρωτη φορα να χρεισημοποιησω skeet αυτα που εχω δουλεψει αρκετα κ μου αρεσαν ειναι τα lambro επισεις κ τα nsi τα οποια μου φανικαν πολυ δυνατα για το δικανο εχετε καμια αποψη για τα κενταυρος η για καποια αλλο?
Νικολα με την sx3 την κουστουματισμενη,
Εχω εμπειρία μόνο από σκοπευτηριο με τα bp skeet. Εξαιρετικό και μαλακο με ανακρουση flober. Δεν τα ριχνει η αδρανειας μου όμως. Επίσης με τα cheditte skeet τα οποία έχουν παραπάνω πιεσεις των bp, τα ριχνει το αδρανειας κανονικά και είναι πολύ ωραία. Δίνουν γεμάτα σπασιματα.
Αν ειχα το ποζε θα εριχνα τα bp για την αλητεια

Εχω εμπειρία μόνο από σκοπευτηριο με τα bp skeet. Εξαιρετικό και μαλακο με ανακρουση flober. Δεν τα ριχνει η αδρανειας μου όμως. Επίσης με τα cheditte skeet τα οποία έχουν παραπάνω πιεσεις των bp, τα ριχνει το αδρανειας κανονικά και είναι πολύ ωραία. Δίνουν γεμάτα σπασιματα.
οχι Τολη με το πλαγιο ειμαι παραδοσιακος στα φερματζιδικα bp ενδιαφερων μου ακουγετε απο τιμη παιζει

Τα lambro τα έχω ρίξει στο περπατητο με πολύ μεγάλη επιτυχία με το πλαγιοκανο που έχει σταθερά 2*&3* και χειμώνα, βέβαια ήταν πριν 2 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, και του κένταυρου αξιολογα αλλά τα είχα ρίξει μόνο σκοπευτήριο. Φέτο θα δοκιμάσω πατρινα skeet για αλλαγή στο κυνήγι, πάντως θεωρώ δύσκολο να μην σε ικανοποιήσει κάποιο skeet φυσίγγι σε μπήχτες και κοντινές τουφεκιες, και πιστεύω ότι με το πλάγιο που έχει στενό τσοκαρισμα θα σου δώσει και μέτρα:D
Τεο ετσι ειναι ακομα τα lambro τα εριξα φετος τα πατρινα θα ηθελα να τα δοκημασω με τον κοντο παφιλα λες να υπαρχει θεμα να σφινονουν κ να μην βγενουν ευκολα?

οχι Τολη με το πλαγιο ειμαι παραδοσιακος στα φερματζιδικα bp ενδιαφερων μου ακουγετε απο τιμη παιζει
5-6ευρω στο σκοπευτηριο.επειδη πάει μαζί με την πουλα δε ξερω ακριβώς. Είναι απο τα εμπορικά που με εντυπωσίασαν. Μαλακότατο και είχαν μακρυνα σπασιματα

Τεο ετσι ειναι ακομα τα lambro τα εριξα φετος τα πατρινα θα ηθελα να τα δοκημασω με τον κοντο παφιλα λες να υπαρχει θεμα να σφινονουν κ να μην βγενουν ευκολα?
Έχω ρίξει παρα πολλά με τα δίκανα, με απλούς και αυτόματους εξολκεις και δεν είχα θέμα ούτε μια φορά και προχθές μάλιστα με μια black eagle έριξα ένα κουτάκι σκιτ χωρίς καμία εμπλοκη.

Έχω ρίξει παρα πολλά με τα δίκανα, με απλούς και αυτόματους εξολκεις και δεν είχα θέμα ούτε μια φορά και προχθές μάλιστα με μια black eagle έριξα ένα κουτάκι σκιτ χωρίς καμία εμπλοκη.
Κόκκινη κάρτα και στα αποδυτήρια.επιασες καραμπίνα?
.evil.

Κόκκινη κάρτα και στα αποδυτήρια.επιασες καραμπίνα?
.evil.

...... εγώ πάντως θα ήθελα να δω τον ΤΕΟ να προσπαθεί να "βολευτεί" σε ένα όπλο που δεν είναι δικό του.
σαν οδοντογλυφίδα θα φαινόταν το όπλο πάνω του . χεχεχεχε .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Το κοντακι του Κωνσταντίνε πολύ μαρεσε! Το λεγόμενο sniper! Κάπως έτσι είναι στημένο και το δικό μου.

Με το καλό να το χαρείς φιλε.

Γιαα να ειμαι on topic, που λενε και στο χωριο μου:D, θα παρω 2 κουτες skeet Ρουμελιωτη, για τσιχλες, και δισκακια με ενα χειροκινητο trap που εχω..
Νομιζω στα 4,20 το κουτι, δεν εχει αντιπαλο...
Στα δισκάκια δεν τα πολύ γουστάρω τα skeet...στις τσίχλες λογικά θα είναι πολύ καλά!

Status
Not open for further replies.
Back