Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντως παιδια ο Κενταυρος εγγυηση και φετος!
Παρελαβα και δοκιμασα σημερα ειναι οασηηηηη .terror.
Έχει δείξει εξαιρετική σταθερότητα...και έχει πουλήσει καραβιες ολόκληρες!δυστυχώς δεν τα βρήκα ποτέ με αυτά τα φυσίγγια!

Ισως λογω απειριας στα σκοπευτηρια, αλλα εριξα κατα βαση τα Φαντομ, δοκιμασα ομως τα Κενταυρος, τα wolf και prince και δεν μπορω να πω οτι διαπιστωσα διαφορες. Οταν ημουν καλα στο πιατακι το μαμουσα με οποιοδηποτε φυσιγγι ειχα στο οπλο μου...

Παιδιά γι αυτό ανάφερα την απειρία μου σχετικά με το σκοπευτήριο. Ήθελα να πω πως δεν έχω την εμπειρία να βρω τις διαφορές των φυσιγγίων που έριξα (εκτός αν ήταν εφάμιλλα :) ). Εσείς ίσως να μπορούσατε να βρείτε διαφορές λόγω του επιπέδου και της εμπειρίας στον χώρο. Απλά η εικόνα που αποκόμισα ήταν αυτή που προανέφερα, όταν ήμουν καλά στο πιατάκι το μαμουσα το κέρατο με οποιοδήποτε φυσίγγι είχα στο όπλο μου... :)

Με την ελαχιστη εμπειρια που εχω αποκομισει, η εντυπωση που αναφερεις ειναι ακριβως ιδια με αυτη που εχω και γω. Απλα ειναι καποια φυσιγγια που ταιριαζουν ισως περισσοτερο στο πως ριχνουμε, πολλες φορες καποιο φυσιγγι μας δινει μια αυτοπεποιθηση καπως μεγαλυτερη απο καποιο αλλο. Με σοβαρη προπονηση ομως, ενας σωστος σκοπευτης κανει σωστη δουλεια με ολα. Απλα, επειδη μια καλη πουλα προπονησης ειναι ενας συνδυασμος διαφορων παραγοντων, οσο το δυνατον πιο λιγοτερες παραμετρους αλλαζεις τοσο ειναι δυνατον να περιμενεις το ιδιο αποτελεσμα, ή να εστιασεις στο τι κανεις λαθος. Αν σου μπουνε και ιδεες περι αλλων φυσιγγιων, αλλου οπλου κλπ κλπ, αστα μετα. Δε σωζεται με τιποτα

Με την ελαχιστη εμπειρια που εχω αποκομισει, η εντυπωση που αναφερεις ειναι ακριβως ιδια με αυτη που εχω και γω. Απλα ειναι καποια φυσιγγια που ταιριαζουν ισως περισσοτερο στο πως ριχνουμε, πολλες φορες καποιο φυσιγγι μας δινει μια αυτοπεποιθηση καπως μεγαλυτερη απο καποιο αλλο. Με σοβαρη προπονηση ομως, ενας σωστος σκοπευτης κανει σωστη δουλεια με ολα. Απλα, επειδη μια καλη πουλα προπονησης ειναι ενας συνδυασμος διαφορων παραγοντων, οσο το δυνατον πιο λιγοτερες παραμετρους αλλαζεις τοσο ειναι δυνατον να περιμενεις το ιδιο αποτελεσμα, ή να εστιασεις στο τι κανεις λαθος. Αν σου μπουνε και ιδεες περι αλλων φυσιγγιων, αλλου οπλου κλπ κλπ, αστα μετα. Δε σωζεται με τιποτα
.shake hands.

Οταν ημουν καλα στο πιατακι το μαμουσα με οποιοδηποτε φυσιγγι ειχα στο οπλο μου...

εκεί που υπάρχει κάποια διαφορά από φυσίγγι σε φυσίγγι , είναι στα πολύ μακρινά πιατάκια , που η διαφορά ταχύτητας και ποιότητας τουφεκιάς ( συγκέντρωση - ουρά - κατανομή ) θα κάνει την διαφορά.

αυτό έχω καταλάβει εγώ. Που μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Μου κάνει εντύπωση να μην είδες διάφορα ανάμεσα στα κενταυρος και φαντομ,,,δεν ξέρω βέβαια σε τι πιάτα και αποστάσεις έριξες για να εχω εικόνα

Στα κοντινά ολα καλα είναι,οσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις ομως και αλλάζει η προσκοπευση εκεί καταλαβαίνεις το φυσίγγι

Δεν ξέρω ρε παιδιά έριξα και σε κοντινά αλλά και σε μακρινά πιατάκια. Ειδικά στα μακρινά, σε κάποια φάση γύρισε ο Νίκος (@GoldPhoenix21) και μου λέει "καλά ρε Χρηστάρα πού τα ρίχνεις εκεί πέρα;" απόρησα τι εννοεί και μου απάντησε χαμογελώντας "τόσο μακριά δεν τα ρίχνει κανείς" :). Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα διαφορά στα φυσίγγια και γι αυτό αναφέρθηκα στην απειρία μου στην επαφή με το σκοπευτήριο...

Μου κάνει εντύπωση να μην είδες διάφορα ανάμεσα στα κενταυρος και φαντομ,,,δεν ξέρω βέβαια σε τι πιάτα και αποστάσεις έριξες για να εχω εικόνα

Στα κοντινά ολα καλα είναι,οσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις ομως και αλλάζει η προσκοπευση εκεί καταλαβαίνεις το φυσίγγι
Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.

Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.

.......... νομίζω ( αλλά αυτό είναι δική μου άποψη χωρίς να είναι απαραίτητα σωστή ) ότι το "σκούπισμα" ή αλλιώς σε άψογα ελληνικά swing through , είναι κατάλληλο για τα κοντινά.
Για μακριά ίσως καταλληλότερο είναι ή το pull away ή το maintaned lead . Έχεις καλλίτερη "ταύτιση" με την ταχύτητα του στόχου. Τουλάχιστον σε εμένα "δουλεύουν" εμφανώς καλλίτερα.
Σε αυτές τις τεχνικές , νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην προσκόπευση από φυσίγγι σε φυσίγγι και μιλάμε πάντα για μακρινά.

.......... νομίζω ( αλλά αυτό είναι δική μου άποψη χωρίς να είναι απαραίτητα σωστή ) ότι το "σκούπισμα" ή αλλιώς σε άψογα ελληνικά swing through , είναι κατάλληλο για τα κοντινά.
Για μακριά ίσως καταλληλότερο είναι ή το pull away ή το maintaned lead . Έχεις καλλίτερη "ταύτιση" με την ταχύτητα του στόχου. Τουλάχιστον σε εμένα "δουλεύουν" εμφανώς καλλίτερα.
Σε αυτές τις τεχνικές , νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην προσκόπευση από φυσίγγι σε φυσίγγι και μιλάμε πάντα για μακρινά.
Γιώργο αυτό ακριβώς είπε και ο έτερος Γιώργος της παρέας!

Γιώργη γιαυτό είπα στα κοντινά όλα ίδια είναι,,,στα μακρυνά όμως με του κενταυρου,στο δεξί γήπεδο Σχιστό στην παλιά δεξιά τραβέρσα που είχε στο 9 πιάτο από το πύργο στα σίδερα,είχα βάλει σχεδόν 1 μέτρο παραπάνω σε σχέση με τα φυσίγγια που έριχνα,,,τρομερή διαφορά

Γιώργη γιαυτό είπα στα κοντινά όλα ίδια είναι,,,στα μακρυνά όμως με του κενταυρου,στο δεξί γήπεδο Σχιστό στην παλιά δεξιά τραβέρσα που είχε στο 9 πιάτο από το πύργο στα σίδερα,είχα βάλει σχεδόν 1 μέτρο παραπάνω σε σχέση με τα φυσίγγια που έριχνα,,,τρομερή διαφορά
Αφού είναι αργά τα του Κενταύρου ρε φίλε....

Status
Not open for further replies.
Back