D
DrV
Γτ ρε έκανα quote στο μήνυμα σου???Είπα το αντίθετο?
Γτ ρε έκανα quote στο μήνυμα σου???Είπα το αντίθετο?
4,25 Φαρμακείο είναι αλλά έχει χαρηΓιαα να ειμαι on topic, που λενε και στο χωριο μου, θα παρω 2 κουτες skeet Ρουμελιωτη, για τσιχλες, και δισκακια με ενα χειροκινητο trap που εχω..
Νομιζω στα 4,20 το κουτι, δεν εχει αντιπαλο...
Ωραία τουφεκιά και έχει κάποια μέτρα ακόμη.
Στεφανε πρεπει να σου εφυγε λιγο δεξια κ πανω η τουφεκια κατα τα αλλα φενεται να εχει μετρα ακομα
Ναι ισχύει. Αν δεν ήταν και η ζημιά των ανεγκέφαλων που ρίχνουν δραμια θα φαινόταν και καλύτερα. Πιστεύω όπως είπε και ο Γιάννης από πάνω ότι έχει 5 μέτρα ακόμα.Στεφανε πρεπει να σου εφυγε λιγο δεξια κ πανω η τουφεκια κατα τα αλλα φενεται να εχει μετρα ακομα
χειμωνα σε τσιχλες, πως σου φανηκε?think
Ακυρο....τωα ειδα ημερ, ποσταρισματοςχειμωνα σε τσιχλες, πως σου φανηκε?think
το φιλαρακι μου που φορτωνει ποσοτητες το χειμωνα απο εκει, τη μια φορα του ειχε παρει 7 και την αλλη 15 ευρω μεταφορικα αν θυμαμαι καλα!!Ωραία τουφεκιά και έχει κάποια μέτρα ακόμη.
Τα μεταφορικά για Αθήνα γνωρίζει κανείς πόσα είναι ;
Ευχαριστώ Βασίλη.το φιλαρακι μου που φορτωνει ποσοτητες το χειμωνα απο εκει, τη μια φορα του ειχε παρει 7 και την αλλη 15 ευρω μεταφορικα αν θυμαμαι καλα!!
για Αθηνα πιστευω κανα 5-6 (μεχρι εκει καλα ειναι πιστευω, σαν να "χανεις" ενα κουτι περιπου)
φιλαρακι για τα κενταυρος απο φιλουσμου που τα ρηχνουνε στο σκοπευτηριο ακουσα πωλη θετικα λογια,,ετσι και εγω περιμενω μια 500αδα με 4,75 το κουτιπαιδες λεω φετος που θα παω για ορτικακια πρωτη φορα να χρεισημοποιησω skeet αυτα που εχω δουλεψει αρκετα κ μου αρεσαν ειναι τα lambro επισεις κ τα nsi τα οποια μου φανικαν πολυ δυνατα για το δικανο εχετε καμια αποψη για τα κενταυρος η για καποια αλλο?
φιλαρακι για τα κενταυρος απο φιλουσμου που τα ρηχνουνε στο σκοπευτηριο ακουσα πωλη θετικα λογια,,ετσι και εγω περιμενω μια 500αδα με 4,75 το κουτι
μου τα εχη αγωραση εδω και καιρω το φιλαρακιμου kostasbak, απλα δεν βωλεψε ακωμη να τα παρω, απο βδωμαδα θα τα εχωΥΓ τον φρωνημων τα παιδια πριν πηνασουν μαγηρευουνσηγουρα τελευτεα στιγμη δεν θα βρης τιποτααααα.......... θα περιμένεις πολύ . Ο κένταυρος προς το παρόν τέλος τα σκοπευτικά.
......... σωστός.μου τα εχη αγωραση εδω και καιρω το φιλαρακιμου kostasbak, απλα δεν βωλεψε ακωμη να τα παρω, απο βδωμαδα θα τα εχωΥΓ τον φρωνημων τα παιδια πριν πηνασουν μαγηρευουνσηγουρα τελευτεα στιγμη δεν θα βρης τιποτααααα
Καλημερα! Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεις να βρεις κάτι στο διαδύκτιο γιατι ειναι μικρή βιοτεχνία και τα πουλάει ο ίδιος,δεν υπάρχουν σε αλλά καταστήματα δηλαδή.αν διαβάσεις πάντως πιο παλιές σελίδες εδω στα ‘’σκοπευτικα φυσιγγια’’ θα δεις οτι υπάρχουν αναφορές σε αυτά και έχουν μπει φωτο και κάποιες τουφεκιες στον πίνακα με αυτά.Καλησπερα!
Δεν ξερω αν μου διεφυγε κατι αλλα εχω δυο ερωτησεις.
Πρωτον γιατι δεν βρισκω πουθενα τα Ρουμελιωτης skeet στο διαδυκτιο?
Και δευτερον, τα συγκεκριμενα φυσιγγια ειναι με συγκεντρωτηρα τυπου ποτηρακι η μισοταπα?
Προς το παρόν δεν έχει αποθεμα αλλά τα είχε κατεβάσει λιγοΚαλησπεραα... Τα σκοπευτικά του κενταύρου 28γρ ειναι στα 5 ευρω ακομη? Γνωρίζει καποιος?
Ευχαριστώ.. Ελεγα να πεταχτω να παρω 4 κουτες θα τους παρω τηλ ποτε θα φέρουνΠρος το παρόν δεν έχει αποθεμα αλλά τα είχε κατεβάσει λιγο
Είναι κλειστά για διακοπές, απόθεμα δεν έχει και είναι άγνωστο πότε θα ξαναγεμίσει. Αυτά μου είπε πριν μια εβδομάδα.Ευχαριστώ.. Ελεγα να πεταχτω να παρω 4 κουτες θα τους παρω τηλ ποτε θα φέρουν