Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαα να ειμαι on topic, που λενε και στο χωριο μου:D, θα παρω 2 κουτες skeet Ρουμελιωτη, για τσιχλες, και δισκακια με ενα χειροκινητο trap που εχω..
Νομιζω στα 4,20 το κουτι, δεν εχει αντιπαλο...
4,25 Φαρμακείο είναι αλλά έχει χαρη.my man.

Στεφανε πρεπει να σου εφυγε λιγο δεξια κ πανω η τουφεκια κατα τα αλλα φενεται να εχει μετρα ακομα
Ναι ισχύει. Αν δεν ήταν και η ζημιά των ανεγκέφαλων που ρίχνουν δραμια θα φαινόταν και καλύτερα. Πιστεύω όπως είπε και ο Γιάννης από πάνω ότι έχει 5 μέτρα ακόμα.

Ωραία τουφεκιά και έχει κάποια μέτρα ακόμη.
Τα μεταφορικά για Αθήνα γνωρίζει κανείς πόσα είναι ;
το φιλαρακι μου που φορτωνει ποσοτητες το χειμωνα απο εκει, τη μια φορα του ειχε παρει 7 και την αλλη 15 ευρω μεταφορικα αν θυμαμαι καλα!!
για Αθηνα πιστευω κανα 5-6 (μεχρι εκει καλα ειναι πιστευω, σαν να "χανεις" ενα κουτι περιπου)

το φιλαρακι μου που φορτωνει ποσοτητες το χειμωνα απο εκει, τη μια φορα του ειχε παρει 7 και την αλλη 15 ευρω μεταφορικα αν θυμαμαι καλα!!
για Αθηνα πιστευω κανα 5-6 (μεχρι εκει καλα ειναι πιστευω, σαν να "χανεις" ενα κουτι περιπου)
Ευχαριστώ Βασίλη.
Ναι μέχρι εκεί καλά είναι.Η τελική τιμή στην κούτα βγαίνει και πάλι χαμηλότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

παιδες λεω φετος που θα παω για ορτικακια πρωτη φορα να χρεισημοποιησω skeet αυτα που εχω δουλεψει αρκετα κ μου αρεσαν ειναι τα lambro επισεις κ τα nsi τα οποια μου φανικαν πολυ δυνατα για το δικανο εχετε καμια αποψη για τα κενταυρος η για καποια αλλο?
φιλαρακι για τα κενταυρος απο φιλουσμου που τα ρηχνουνε στο σκοπευτηριο ακουσα πωλη θετικα λογια,,ετσι και εγω περιμενω μια 500αδα με 4,75 το κουτι.well done..terror.

φιλαρακι για τα κενταυρος απο φιλουσμου που τα ρηχνουνε στο σκοπευτηριο ακουσα πωλη θετικα λογια,,ετσι και εγω περιμενω μια 500αδα με 4,75 το κουτι.well done..terror.

.......... θα περιμένεις πολύ . Ο κένταυρος προς το παρόν τέλος τα σκοπευτικά.

.......... θα περιμένεις πολύ . Ο κένταυρος προς το παρόν τέλος τα σκοπευτικά.
μου τα εχη αγωραση εδω και καιρω το φιλαρακιμου kostasbak, απλα δεν βωλεψε ακωμη να τα παρω, απο βδωμαδα θα τα εχω.sarcastic..sarcastic.ΥΓ τον φρωνημων τα παιδια πριν πηνασουν μαγηρευουν.my man.σηγουρα τελευτεα στιγμη δεν θα βρης τιποτααααα.my man.

μου τα εχη αγωραση εδω και καιρω το φιλαρακιμου kostasbak, απλα δεν βωλεψε ακωμη να τα παρω, απο βδωμαδα θα τα εχω.sarcastic..sarcastic.ΥΓ τον φρωνημων τα παιδια πριν πηνασουν μαγηρευουν.my man.σηγουρα τελευτεα στιγμη δεν θα βρης τιποτααααα.my man.
......... σωστός. .well done.

Καλησπερα!
Δεν ξερω αν μου διεφυγε κατι αλλα εχω δυο ερωτησεις.
Πρωτον γιατι δεν βρισκω πουθενα τα Ρουμελιωτης skeet στο διαδυκτιο?
Και δευτερον, τα συγκεκριμενα φυσιγγια ειναι με συγκεντρωτηρα τυπου ποτηρακι η μισοταπα?

Καλησπερα!
Δεν ξερω αν μου διεφυγε κατι αλλα εχω δυο ερωτησεις.
Πρωτον γιατι δεν βρισκω πουθενα τα Ρουμελιωτης skeet στο διαδυκτιο?
Και δευτερον, τα συγκεκριμενα φυσιγγια ειναι με συγκεντρωτηρα τυπου ποτηρακι η μισοταπα?
Καλημερα! Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεις να βρεις κάτι στο διαδύκτιο γιατι ειναι μικρή βιοτεχνία και τα πουλάει ο ίδιος,δεν υπάρχουν σε αλλά καταστήματα δηλαδή.αν διαβάσεις πάντως πιο παλιές σελίδες εδω στα ‘’σκοπευτικα φυσιγγια’’ θα δεις οτι υπάρχουν αναφορές σε αυτά και έχουν μπει φωτο και κάποιες τουφεκιες στον πίνακα με αυτά.
Η βυσματωση που έχουν ειναι τύπου piston skeet ποτηράκι δηλαδή.ομως τα πτερύγια του ειναι κάπως διαφορετικά από τις κλασικές βυσματωσεις ποτηριού και θεωρητικά σκοπό έχει τη πιο γρήγορη και ομαλή διασπορά..σου βάζω φωτο την βυσματωση που έχουν,η οποία ειναι Ελληνικής κατασκευής.
8AQr7Gp.png

Ευχαριστώ.. Ελεγα να πεταχτω να παρω 4 κουτες θα τους παρω τηλ ποτε θα φέρουν
Είναι κλειστά για διακοπές, απόθεμα δεν έχει και είναι άγνωστο πότε θα ξαναγεμίσει. Αυτά μου είπε πριν μια εβδομάδα.

Status
Not open for further replies.
Back