Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά σήμερα βρέθεικε στα χέρια μου μισό κουτί RIO Target Load 24gr No:9.....
Θα τα καπνίσω στο καρτέρι....Με τη choke λέτε να τα δοκιμάσω με την SX3 ;

Κώστα με την SX3 εγώ ρίχνω τα lambro skeet και Ρουμελιώτης skeet με τσοκ carsons skeet η 4 άστρα στο περπατητο και με lm η 3 άστρα στο καρτέρι. Ο,τι και με τα 32 γραμμάρια δηλαδή.

Στο περπατητο τα skeet φυσίγγια όπως και σε κλειστό καρτερι τα θεωρώ φονικοτατα και πιο καλά από τα βαριά "ξαδερφια" τους

Επιδή το καρτέρι μου είναι λίγο ανοικτό θα αφήσω τα 3* κ ο θεός βοηθός.....κ αν πετύχω τσίχλα με τα 24gr να μου τρυπήσεις τη μύτη......sarcastic.
Θέλουν εξοικείωση τα πρόστυχα.....
τιποτα δεν θελουν ειδικα αμα τα ριξεις σε απογευματινο που τα πουλια ειναι εισερχομενα δεν θα εχεις κανενα προβλημα ,εσυ επικεντρωσου στο θηραμα.

εσυ επικεντρωσου στο θηραμα.

.congrats.

αυτό ακριβώς ,απλά ρίχτα στη τσέπη και μην ξανασκεφτείς τί φυσίγγια βάζεις στην θαλάμη,,,κάνε αυτό που θα έκανες και με τα υπόλοιπα φυσίγγια που ρίχνεις,θα έρθει η επιτυχία από μόνη της

Επιδή το καρτέρι μου είναι λίγο ανοικτό θα αφήσω τα 3* κ ο θεός βοηθός.....κ αν πετύχω τσίχλα με τα 24gr να μου τρυπήσεις τη μύτη......sarcastic.
Θέλουν εξοικείωση τα πρόστυχα.....
Κώστα, αστειεύεσαι θέλω να πιστεύω ... Πάντως γενικά όταν πηγαίνουμε με αυτή την προκατάλειψη, και αυτή την ψυχολογία για κάποιο φυσίγγι, φυσικά και δεν πρόκειται να πετύχουμε πουλί, όχι μόνο αν είναι 24 γρ. αλλά και 40 γρ. να είναι !!! ;) Μην αφήνεις να επικρατούν στο μυαλό σου αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο τα φυσίγγια του skeet, κανονικά φυσίγγια είναι, μη σκέφτεσαι ότι είναι 24 γρ. αλλά ότι έχει μέσα 500+ σκάγια ... και, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, θα εκπλαγείς ευχάριστα !!! ;):)

ο Μανδηλαράς διαφήμισε σήμερα νέα σκοπευτικά,,,προέλευση Ισπανία

https://www.cartuchostrust.com/en

Screenshot-1.jpg

Screenshot-1.jpg
Γνωστή μάρκα φυσιγγίων (από περιοδικά και ίντερνετ) και το όνομα και το λογότυπο, αλλά μάλλον άγνωστα στην Ελλάδα ... Έχω την εντύπωση ότι τα είχαν ξαναφέρει παλαιότερα για λίγο, όχι τα συγκεκριμένα ίσως κάποιους τύπους κυνηγετικών, (ο Ζαραλής στη Θεσσαλονίκη ;;;;;; ) - αλλά δεν είμαι και σίγουρος, μπορεί να κάνω λάθος, η μνήμη μου πλέον δεν ..... :(
Ισπανική φίρμα, πιθανόν μέλος του ομίλου ΜΑΧΑΜ, και σίγουρα με υλικά της ΜΑΧΑΜ - CSB5, CSB6, κάλυκες, καψούλι, συγκεντρωτήρες ... Επομένως πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλά, όπως όλα ... αν είναι και σε καλή τιμή .... ;)

Screenshot-1.jpg
Τα έκανε εισαγωγή πριν χρόνια το Terramare στο Αιγάλεω.Τα 30,32,34 ήταν εξαιρετικά ,αλλά γενικά από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά φορτωμένα.Ήθελαν κρύο για να αποδώσουν σωστά .Τα 28αρια πρέπει να ήταν σε γκρι κάλυκα με 16άρι μέταλλο.
Μεγάλη Ισπανική εταιρία η Trust,αν η τιμή είναι καλη πιστεύω ότι αξίζουν με το παραπάνω μια δοκιμή .

Ωραιος ο νεος...well done.
Τσοχατζης... τα ειχε και στο αλλο καταστημα του στον Πειραια..
Και σε cal 20,36 τα εφερνε θυμαμε...
Ναι,τα έφερνε και για μικρότερα διαμετρήματα Τάσο.Έχω χρόνια να περάσω από το μαγαζί ,αλλά νομίζω πλέον έχει σταματήσει να πουλάει φυσίγγια και όπλα.

Screenshot-1.jpg
Είχε βρεθεί μισό κουτί στα χέρια μου μαύρος κάλυκας της Cheddite χωρίς να ξέρω γραμμάρια. Μάλλον (32) με χρυσά γράμματα κ έγραφαν ΤRUST 70mm και το Νο:8 που ήταν......χωρίς να τα ξέρω τότε τα κάπνισα στις τσίχλες. Είχαν κ ταχύτητες........Δν τα έχω όμως τώρα στη συλλογή μου.......no.

Παιδιά εγώ ρίχνω τα Λάμπρο 28γρ Ν 8 στο καρτέρι με 4μιση κ 2μιση τσοκαρισμα κ είμαι υπέρ ικανοποιημένος, στην αρχή του καρτέρι ου με τον επιλογέα δουλεύω την πάνω κάννη με 2μιση τσοκ κ όταν σουρουπωσει πρώτα 4μιση κ μετά 2μιση,οτι βλέπω πεφτει

Παιδιά εγώ ρίχνω τα Λάμπρο 28γρ Ν 8 στο καρτέρι με 4μιση κ 2μιση τσοκαρισμα κ είμαι υπέρ ικανοποιημένος, στην αρχή του καρτέρι ου με τον επιλογέα δουλεύω την πάνω κάννη με 2μιση τσοκ κ όταν σουρουπωσει πρώτα 4μιση κ μετά 2μιση,οτι βλέπω πεφτει

Τα lambro skeet & sporting είναι για μένα τα από καλύτερα της αγοράς. Όμως από τιμές είναι η παράνοια πια... όχι πριν πολλά χρόνια πήγαινα με ένα 10€ρο και έπαιρνα από 1 και μου έμεναν και ρέστα... Τώρα δεν φτάνει...

Για ένα φυσίγγι που έχει μικρό κόστος κατασκευής, απευθύνεται σε heavy users (σκοπευτές) και το κλειδί της οικονομικής επιτυχίας του είναι να έχει όγκο παραγωγής και διείσδυση στην αγορά ώστε να δημιουργηθούν οικονομίες κλίμακας πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκατά εμπορική πολιτική έχουν στο μυαλό τους... Ακόμα και οι φόβοι κανιβαλισμού αυτών των φυσιγγιών στις άλλες επωνυμίες τους δεν δικαιολογούν τέτοιες τιμές...

Προφανώς μας θεωρούν όλους νοητικά πιο κάτω και από κανίβαλους... Κένταυρος, Ρουμελιώτης και όποιος άλλος που θέλει να δουλέψει και όχι να μας δουλέψει για να βάλουν μυαλό...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back