Kostas ContraDosi
Moderator
Οκ ευχαριστώ πολύ!!Με το ίδιο τσοκ που ρίχνεις και τα 30αρια Κώστα .Έχει αρκετά σκάγια και δεν χρειάζεται σφικτό τσοκ για να μην αφήνει κενά .
Οκ ευχαριστώ πολύ!!Με το ίδιο τσοκ που ρίχνεις και τα 30αρια Κώστα .Έχει αρκετά σκάγια και δεν χρειάζεται σφικτό τσοκ για να μην αφήνει κενά .
Παιδιά σήμερα βρέθεικε στα χέρια μου μισό κουτί RIO Target Load 24gr No:9.....
Θα τα καπνίσω στο καρτέρι....Με τη choke λέτε να τα δοκιμάσω με την SX3 ;
τιποτα δεν θελουν ειδικα αμα τα ριξεις σε απογευματινο που τα πουλια ειναι εισερχομενα δεν θα εχεις κανενα προβλημα ,εσυ επικεντρωσου στο θηραμα.Επιδή το καρτέρι μου είναι λίγο ανοικτό θα αφήσω τα 3* κ ο θεός βοηθός.....κ αν πετύχω τσίχλα με τα 24gr να μου τρυπήσεις τη μύτη.....
Θέλουν εξοικείωση τα πρόστυχα.....
εσυ επικεντρωσου στο θηραμα.
Κώστα, αστειεύεσαι θέλω να πιστεύω ... Πάντως γενικά όταν πηγαίνουμε με αυτή την προκατάλειψη, και αυτή την ψυχολογία για κάποιο φυσίγγι, φυσικά και δεν πρόκειται να πετύχουμε πουλί, όχι μόνο αν είναι 24 γρ. αλλά και 40 γρ. να είναι !!! Μην αφήνεις να επικρατούν στο μυαλό σου αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο τα φυσίγγια του skeet, κανονικά φυσίγγια είναι, μη σκέφτεσαι ότι είναι 24 γρ. αλλά ότι έχει μέσα 500+ σκάγια ... και, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, θα εκπλαγείς ευχάριστα !!!Επιδή το καρτέρι μου είναι λίγο ανοικτό θα αφήσω τα 3* κ ο θεός βοηθός.....κ αν πετύχω τσίχλα με τα 24gr να μου τρυπήσεις τη μύτη.....
Θέλουν εξοικείωση τα πρόστυχα.....
Γνωστή μάρκα φυσιγγίων (από περιοδικά και ίντερνετ) και το όνομα και το λογότυπο, αλλά μάλλον άγνωστα στην Ελλάδα ... Έχω την εντύπωση ότι τα είχαν ξαναφέρει παλαιότερα για λίγο, όχι τα συγκεκριμένα ίσως κάποιους τύπους κυνηγετικών, (ο Ζαραλής στη Θεσσαλονίκη ;;;;;; ) - αλλά δεν είμαι και σίγουρος, μπορεί να κάνω λάθος, η μνήμη μου πλέον δεν .....
Τα έκανε εισαγωγή πριν χρόνια το Terramare στο Αιγάλεω.Τα 30,32,34 ήταν εξαιρετικά ,αλλά γενικά από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά φορτωμένα.Ήθελαν κρύο για να αποδώσουν σωστά .Τα 28αρια πρέπει να ήταν σε γκρι κάλυκα με 16άρι μέταλλο.
Ωραιος ο νεος..Τα έκανε εισαγωγή πριν χρόνια το Terramare στο Αιγάλεω
Ναι,τα έφερνε και για μικρότερα διαμετρήματα Τάσο.Έχω χρόνια να περάσω από το μαγαζί ,αλλά νομίζω πλέον έχει σταματήσει να πουλάει φυσίγγια και όπλα.Ωραιος ο νεος..
Τσοχατζης... τα ειχε και στο αλλο καταστημα του στον Πειραια..
Και σε cal 20,36 τα εφερνε θυμαμε...
Ετσι εχω μαθει κ εγω,για κυνηγι εχει μονο ειδη ρουχισμου κλπ..αλλά νομίζω πλέον έχει σταματήσει να πουλάει φυσίγγια και όπλα.
Είχε βρεθεί μισό κουτί στα χέρια μου μαύρος κάλυκας της Cheddite χωρίς να ξέρω γραμμάρια. Μάλλον (32) με χρυσά γράμματα κ έγραφαν ΤRUST 70mm και το Νο:8 που ήταν......χωρίς να τα ξέρω τότε τα κάπνισα στις τσίχλες. Είχαν κ ταχύτητες........Δν τα έχω όμως τώρα στη συλλογή μου......
Ξέρουμε τιμές για αυτά???
Παιδιά εγώ ρίχνω τα Λάμπρο 28γρ Ν 8 στο καρτέρι με 4μιση κ 2μιση τσοκαρισμα κ είμαι υπέρ ικανοποιημένος, στην αρχή του καρτέρι ου με τον επιλογέα δουλεύω την πάνω κάννη με 2μιση τσοκ κ όταν σουρουπωσει πρώτα 4μιση κ μετά 2μιση,οτι βλέπω πεφτει