το Mirage πάει μπάλα παιδιά με Muller 3/2 βγάζει τον μισό κύκλο σε σχέση με άλλα 28ρια
Μόνο εμένα με παραξένεψε πως το μεν 7μιση είναι γεμισμένα με 8μιση και τα μεν 8μιση με 9μιση-10νο σκαγια;
σε αυτά τα σκάγια (ενα από το καθένα) που μέτρησε ο Παύλος με το παχύμετρο ήταν πιο ψιλά.πολυ καλα τα λέτε και παραξένεψε και εμένα..ισως έπεσε τυχαία σε ψιλό σκαγι.τυχαινει καμία φορά να υπάρχουν μέσα στα σκάγια μερικά πιο ψιλά η μερικά πιο χονδρά.αλλα αν ήταν όλα πάνω κάτω ετσι υπάρχει θέμα.μονο ο Παύλος μπορεί να μας πει,αν ήταν όλα με το μάτι ίδια διάμετρο δηλαδή πιο ψιλά από τα αναγραφόμενα.Το series 2 σε σχέση με το 3 στο ίδιο νούμερο σκάγια εχουν 0.14mm διαφορά;
Αστα να πάνε. Ας ελπίσουμε πως ειναι μόνο αυτή η παρτίδα ετσι.γιατι η διαφορά ειναι μεγάλη από 8,5 # που γράφει να ειναι 9,5-10#..θα παρω και εγω ένα κουτάκι αύριο από εδω αν τα έχει φέρει να δω τι στο καλο γίνετε.άνοιξα και 2ο φυσίγγι γιατί μου μπήκαν ιδέες,,,δεν πλησιάζουν καν τα 2.0χιλ τα περισσότερα
τι εκανες παλι ρε τρελε![εγω θα τα δοκιμασω στο κυνηγι]
Αστα να πάνε. Ας ελπίσουμε πως ειναι μόνο αυτή η παρτίδα ετσι.γιατι η διαφορά ειναι μεγάλη από 8,5 # που γράφει να ειναι 9,5-10#..θα παρω και εγω ένα κουτάκι αύριο από εδω αν τα έχει φέρει να δω τι στο καλο γίνετε.
Αυτό το θέμα με τα σκάγια δε μου άρεσε ούτε εμένα, να γράφουν 8,5 και να είναι 10 και 9,5 ... Η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως πρόκειται για σκάγια β' διαλογής, για να κρατήσει το κόστος χαμηλά (και ο κάλυκας ΜΑΧΑΜ για τον ίδιο λόγο) ... και ότι αυτό το 2 σημαίνει "μέχρι" 2% αντιμόνιο, δηλαδή στην πραγματικότητα κάτω από 2%, δηλαδή "μαλακά" σκάγια, ούτε καν "ημίσκληρα"... Από την άλλη όμως, στις φωτογραφίες φαίνονται αρκετά σφαιρικά και ομοιόμορφα !!!για εκεί καλά θα είναι,,αν εξακολουθήσει και τα βγάζει με αυτά τα σκάγια με βάση κανονισμών της Fitasc απαγορευονται κάτω απο 2.0χιλ σκάγια,,,ας ελπίσουμε να είναι οι πρώτες παρτίδες έτσι γιατί σαν στήσιμο μου άρεσαν πολύ,,,περιμένω με ανυπομονησία τον Γιάννη και Βίκτωρα αν καταφέρουν να αγοράσουν σήμερα να συγκρίνουμε LOT
πρώτο ερώτημα πως να εμπισυετεις τώρα ξανά τα Lambro ;
δευτερο ερώτημα εφόσον ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο γιατί να τα κυκλοφορήσει ;
και τρίτο και τελευταίο ερώτημα μας περνάνε για μαλάκες χαζούς αδιάφορους ;
τι να πω ρε γαμώτο
Με έβγαλες από το δρομολόγιο φίλε.αρα την άλλη βδομάδα θα δούμε τι γίνετε..Λοιπον, νεοτερα οσον αφορα τη σειρα 2.
Πηγα να παρω σημερα οπως ειχα πει 2 κουτες, καθως μου ειχε πει ο καταστηματαρχης οτι τα περιμενε. Τελικα τον ενημερωσαν οτι τα φυσιγγια σειρας 2 που κυκλοφορησαν ηταν περισσοτερο δοκιμαστικα και δεν εχει μπει ακομα σε στανταρ παραγωγη. Μου ειπε επισης οτι οντως τα σκαγια ηταν μικροτερα απο το κανονικο, κατι που αυτοματα οπως καταλαβαινετε τα βγαζει εκτος προδιαγραφων σε καποιο αγωνα και στο μυαλο μου ηταν ενα μικρο μειον. Με λιγα λογια θα εχει κανονικη παραγωγη απο βδομαδα, και εγω θα παραλαβω μαλλον το επομενο Σαββατο.
Για μενα παντως ενα μικρο μειον, δηλαδη τα πολυ ψιλα σκαγια, θα διευθετηθει, οποτε ολα καλα. Περισσοτερα οταν τα παρω σε Νο8 και μετρησω.
Απο λακτισμα και ταχυτητα Παυλο πως τα ειδες?για εκεί καλά θα είναι,,αν εξακολουθήσει και τα βγάζει με αυτά τα σκάγια με βάση κανονισμών της Fitasc απαγορευονται κάτω απο 2.0χιλ σκάγια,,,ας ελπίσουμε να είναι οι πρώτες παρτίδες έτσι γιατί σαν στήσιμο μου άρεσαν πολύ,,,περιμένω με ανυπομονησία τον Γιάννη και Βίκτωρα αν καταφέρουν να αγοράσουν σήμερα να συγκρίνουμε LOT
Εσυ θυμισε μου γιατι ψαχνεσαι στα "ετοιματζιδικα"?Το δευτερο ερωτημα σωστο. Στα αλλα απαντηση δεν εχω, εμπιστοσυνη υπαρχει, ή χανεται, αναλογως τις πραξεις του καθενος. Στο καταστημα που πηγα, ειχε μερικα κουτακια 24γρ για συγκεκριμενη αθλητρια του ΣΚητ, και ενημερωθηκα οτι η κανονικη παραγωγη θα γινει πιο μετα μεσα στο μηνα. 28αρια παντως δεν ειχε ουτε για δειγμα να τα δω, και νομιζω ουτε σειρα 3 ειχε επισης.
Για μενα δεν υπαρχει θεμα, ειλικρινα. Θεωρω οτι ο συγκεκριμενος ειναι σοβαρος επαγγελματιας, οπως σοβαροι επαγγελματιες ειναι και οι περισσοτεροι τοπικοι βιοτεχνες. Ομως, επειδη ως καταναλωτης εχω μαθει διαφορετικα, θελω το προιον που αγοραζω να κραταει σταθερη την οποια ποιοτητα ειχε απο την αρχη, ή αν αλλαξει να ενημερωνομαι και να αιτιολογηται μια τετοια αλλαγη.
Σε καταλαβαίνω Βίκτωρ.και εγώ όταν έριχνε κάθε μέρα σκοπευτήριο ήτανε σχεδόν ακατόρθωτο να γεμίσω 6 κουτιά φυσίγγια κλεισμένα ένα εναΓιατι οταν θελεις 5-6χιλ φυσιγγια την σαιζον στα σκοπευτικα, δε προλαβαινεις να γεμιζεις, ειδικα αν το κανεις οπως εγω. Οποτε τα τελευταια 3-4 χρονια αγοραζω ετοιμα