Εγω εχω το U1-U2 στο 692,αλλά ακόμα δεν τα εχω ρίξει πολυ.Τα U2 και U3 που αναφερεις σε τι τσοκαρισμα αντιστοιχουν?
Eυχαριστω Βικτωρα οπως παντα κατατοπιστικοτατοςÜ0 = Cylinder/Skeet
Ü1 = Skeet/Improved Cylinder
Ü2 = Light Modified/Modified
Ü3 = Modified/Improved Modified
Ü4 = Full/XFull
Χοντρικα
Ευχαριστω ΓιαννοΕγω εχω το U1-U2 στο 692,αλλά ακόμα δεν τα εχω ρίξει πολυ.
Σταύρο εδω ειναι:
U2 U3 δουλεύω και εγώ.Τα U2 και U3 που αναφερεις σε τι τσοκαρισμα αντιστοιχουν?
Το U1 εάν δεν το ρίχνεις το παίρνω εγώ να το λιώσω χσχαχαχαχαχα!!!!!!;!Εγω εχω το U1-U2 στο 692,αλλά ακόμα δεν τα εχω ρίξει πολυ.
Σταύρο εδω ειναι:
Χαχα αν δεν μου κάνει θα το δώσω.3 πουλες εχω ρίξει με αυτό τιποτα αλλο.ααα και μια μερα που πηρα καταλαθος το 692 αντί για το 686 στα ορτυκια..τα θέρισε τότε κάτι λίγα που βρήκα.Το U1 εάν δεν το ρίχνεις το παίρνω εγώ να το λιώσω χσχαχαχαχαχα!!!!!!;!
Εάν το δώσεις το έχω γκαβατζωσει από τώρα !!!!!!!!!!!Χαχα αν δεν μου κάνει θα το δώσω.3 πουλες εχω ρίξει με αυτό τιποτα αλλο.ααα και μια μερα που πηρα καταλαθος το 692 αντί για το 686 στα ορτυκια..τα θέρισε τότε κάτι λίγα που βρήκα.
και γω θα την περίμενα πιο κλειστή αλλά δεν....τα μέτρα είναι πραγματικά από την κάννη του όπλου μέχρι τον πίνακαΗ πρώτη τουφεκιά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο κλειστεί και με καλύτερη κατανομή .
Και βάλε ότι ο καιρός είναι όπως είναι με ζεστη μάλλον θα σκορπίσει περισσότερο.Η πρώτη τουφεκιά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο κλειστεί και με καλύτερη κατανομή .
Αυτή την τουφεκιά και πιο κλειστεί την βγάζει η Α400 με μαμά εσω έξω 4* με 28gr uno prima και με του Κενταύρου ,από την άλλη τα super kill που έριξα 28 gr μου έδωσε παρόμοια εικόνα με την δικιά σουκαι γω θα την περίμενα πιο κλειστή αλλά δεν....τα μέτρα είναι πραγματικά από την κάννη του όπλου μέχρι τον πίνακα
Μην επηρεαζεσαι από τα ορτύκια ,αυτά πέφτουν με ότι και εάν ρίξεις ,θεωρώ ότι μάλλον δεν σου ταιριάζει το muller χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!Χαχα αν δεν μου κάνει θα το δώσω.3 πουλες εχω ρίξει με αυτό τιποτα αλλο.ααα και μια μερα που πηρα καταλαθος το 692 αντί για το 686 στα ορτυκια..τα θέρισε τότε κάτι λίγα που βρήκα.
Θα σου πω Λευτέρη.Εάν το δώσεις το έχω γκαβατζωσει από τώρα !!!!!!!!!!!
οντως η πρώτη σκόρπισε αρκετά ,αλλα μήπως σε αυτά τα μέτρα δουλέψει καλύτερα το U4.η δεύτερη με το trap κατά την γνώμη μου πολύ καλη.Lambro σειρα 3 N8.5 28γρ 35μ U3 και Lambro trap N8.5 30m U3. Summit sport. 76cm